Foto

J18i71r40i 86C93i15z

3. 3. 2024 12:26

Hrace Haska z Pardubic jsem parkrat potkal na zimaku a pozdravili jsme se. Pak odesel diky svym skvelym vykonum do NHL, kde patril k nejlepsim brankarum. Kdysi jsem dostal pod stromecek jeho biografii, kde dokonce popsal svoji zkusenost s prodejem zapasu v socialismu. O te vedeli vsichni v mem sportu (sazky na vysledek), tak jsem se jen zasmal. Jeho postoje nechci nejak hodnotit, je to jeho vec. Buffalo Sabres vyvesili jeho dres a tim cele ucinkovani hrace Haska v NHL skoncilo. Zaver z toho je jasny, i kdyby se stavel na hlavu nebo na protest skocil z Karlova mostu, tak NHL je to uplne jedno a rozpis zapasu pristiho rocniku je dany a pokud nejake zapasy se budou hrat v Praze, tak se tam hrat budou. NHL je svetove uznavana a popularni, takze vysledkem nejakeho zruseni jejich zapasu v nektere zemi by byl definitivni zakaz dalsich zapasu tam hrat. A jine staty by zajasali nad tak skvelou prilezitosti poradat zapasy NHL. Staci, kdyz se z mancaftu NHL vytraceji nasi hraci, to je mnohem zavaznejsi problem.

RP

Doufám, že éra herců a sportovců v politice skončila.

Foto

Také bych byla ráda, kdyby Juchelka skončil.

Pokud vim, tak Hašek nyní vystoupil v NHL a podporil ji...takže je to od něj odporné , pokrytecké, primitivní...spousta puků do hlavy

PB

.... to je aspoň bojovník, sa s tem nemaže!,- tak von brojí proti týmům, který nemají v sestavě jedinýho Ivana (?),- asi jako zásadovej abstinent, kerej vytrvale bojuje za totální zákaz nealko chlastu,- ....... s touhle poruchou bude v Senátu mezi svejma

Já děkuji za to, že jste pod svým příspěvkem povolil diskusi.

Já jsem si po Naganu přečetl jeden rozhovor s Dominikem Haškem, kde se mi zhnusil. Podobně to mám s Marií Poledňákovou, jejíž filmy jsem miloval. Která ale napsala knížku, v níž v podstatě uvedla, že musela být děvka. A byla.

Jestliže se Dominik Hašek stane senátorem, pak je to další naprosto zbytečná figura v tomto sboru. Prachy (nikoli zanedbatelné a pro 80 % lidí této země naprosto nepředstavitelné - a on je nepotřebuje!) jsou jen takovým drobným kamínkem v sandálcích, v nichž chodíme.

Foto

Jestli vy nejste nějakej outlocitnej. A čímpak se vám Hašek zhnusil, smim-li vědět?

JR

J86a68n 68R98á97ž

3. 3. 2024 19:08

V zájmu udržení alespoň zbytku respektu k Senátu u veřejnosti doufám, že ke zvolení Haška senátorem nedojde.

DR

Otázkou je, zda-li Senát někdy respekt měl, že.

Foto

Ma, nebo nema, pan Hasek na to byt senatorem z hlediska vzdelani a intelektu, kdyz u jinych mu vadi, co sam delal? To je otazka za milion. V pripade senatora dokonce za nekolik. Ze by to byl pravy, pragmatiky a oportunisticky duvod?

LS

Proč si to sám nezjistíte? Patrně netušíte, že stačí do googlu zadat D. Hašek vzdělání.

Kdybyste to věděl, tak byste se dozvěděl, že má VŠ.

JV

Rád čtu články a diskuze tohoto typu. Je to skvělá sociologická sonda do charakterů a myšlení naší společnosti. Každý jednotlivec si v článku přečte něco jiného. Někdo vidí skvělého nadaného Čecha, který se vlastní pílí vypracoval na špičkovou úroveň svého oboru a dosáhl světového ohlasu a dále bojuje za správnou věc. A někdo nic z toho nevidí. Má zapotřebí sdělit ostatním, jak jím pohrdá. Doufám, že se takovýmto lidem alespoň trochu uleví. Jinak je těžké pochopit, proč vlastně příspěvky o vlastním vnitřním hnusu píší.

JN

Jako bych četl příspěvek jedné dámy z jižních Čech, která pod mé blogy chodila diskutovat (lépe řečeno trolit) spoustu let. Copak asi dnes většinu týdne dělá?

PB

Pokud se bude náš senát plnit lidmi s omezenou inteligencí, ale zato s nesmiřitelnými názory, jako je Němcová, Vystrčil, Hašek atd., tak to s naší společností půjde do kopru hodně rychle. Rozdělení společnosti bude ještě větší, nespokojenost s politickou reprezentací bude vyšší atd. Ale společnost si za to, samozřejmě, bude moci sama.

Foto

Kovářová a Hamplová jsou ovšem etalonem slušnosti a vstřícnosti. To jste chtěl asi říci.

Jsem zvědav, jestli Vám dá autor blogu za uši, že nepíšete k tématu.

PZ

Zákon akce a reakce jako ve všem v životě. Pokud bychom mezi ruskými sportovci neměli individua, která vystupují se symbolem "Z" na dresech, nikdo by se nad jejich účastí nijak nepohoršoval. Ale opět jim ostatní svět jen ubližuje podobně jako v případě dopingu, ale mají zde silného zastánce, že továryšč stupnya? Oni si chtějí jen zasportovat

JN

Pane Zahrádko, který ruský hráč, momentálně hrající v NHL, měl někdy na svém dresu symbol "Z", případně u kolika z nich byl v minulosti odhalen doping? Předem děkuji za Vaši odpověď.

  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik