Foto

J23a97n 38Š35i42k

7. 3. 2024 10:16

Na rozdíl od minulé vlády se konečně začaly škrtit penězovody všem a rozhazovat je z letadla na všechny strany. Ano je to jen pidi úspěch, protože osobně bych razantně v zájmu našich dětí škrtil daleko více. K tomu bych připojil, že rovněž nežvaní pořád dokola o tom, komu a kolik toho nasypou, jak spasí světovou ekonomiku a dojednají světový mír, jak to skvěle dokáže opozice. ALE chápu, že Vy určitě šetření za úspěch nepovažujete. Hezký den

LH

" se konečně začaly škrtit penězovody všem" - a to právě není pravda

JP

nožička se blog od blogu “překonává” nebo klesá níž a níž ke dnu do bahna?

PN

Kdyby klesal do toho bahna, tak už byste ho viděl a nemusel jste se ptát. Tedy zřejmě k Vám neklesá..

PN

Tak určitě by se měl na fotbale pan premiér ukázat, podpořit tým Sparty. Fanoušci by mu jistě potleskem ve stoje poděkovali za to, jak úspěšně vede Českou republiku.

JB

J61i77r42i 56B88o95r

7. 3. 2024 9:28

Vy tak můžete vykládat některým diskutérům že do všeho zatahují Babiše.

JN

A srovnával se s trenérem Liverpoolu Fiala nebo Babiš? Až se k nějakému fotbalovému velkoklubu přirovná Babiš či kterýkoliv náš jiný politik, klidně napíšu blog i o něm.

PK

Já například v Liverpool FC, potažmo celé Premier League, vidím jednu výraznou shodu s Českou vládou, vedenou premiérem Petrem Fialou.

Tou je fakt, že ani v jednom klubu Premier league, nehraje žádný hráč z Ruské Federace.

A to kvituji.

PK

Chtěl bych jen dodat, že na rozdíl od Slovenského státu. Kde nejvyšší mafiáni, táhnou za jeden provaz s válečným zločincem putinem.

Takže i zde musím kvitovat, že se vláda ČR pod vedením pana premiéra Fialy rozhodla, nepředávat taktické pokyny trenérovi týmu, který se jako jediný stýká s naším soupeřem a taktiku mu očividně prozrazuje.

Bohužel. Tady už nejde o sportovní klání. :-(

Foto

Laciné a povrchní. Nadpis nesouzní s textem. Naopak se pokuste dát na misku vah to, jakým by Klopp dokázal být premiérem.

PN

To jsem rád, že se přidal drahocenný, hlubokomyslný příspěvek. Nebudu se ani ptát, proč zpochybňujete souvislost textu blogu s nadpisem. Vím, že nejste sám, kdo má problém s delším textem. Nicméně Vám nechybí ta nutkavá potřeba někomu něco nutit. Proč by měl pan Nožička psát to, co si přejete?

JN

Tak samozřejmě, že na kvalitu Vašich politicky uvědomělých blogů o vřískotu Babišových paviánů nebo o tam, jak do Prahy přijeli na traktorech demonstrovat proruští dezoláti, tohle nemá.

Nicméně takto vysoké ambice já ani nemám, takže to tak i berte.

JJ

Já tleskám! Myslel jsem, že Fialovi doporučíte aby se od Kloppa nechal inspirovat i uměním včas odejít. ale myslím, že ten se bude svými "úspěchy" chlubit až do hořkého konce.

Těmi komenty zdejšího fialového gangu a vlčím vytím se netrapte. Ti budou svého guru chválit a obhajovat až za hranu trapnosti a svého naprostého zesměšnění.

Foto

Co je to "kádrovací výbor", pane učiteli? Ten pojem používáte v diskusi. Předpokládám, že je to něco z minulosti. Tak nám prosím objasněte, co jste tam tenkrát dělali.

JN

Já zase pane inženýre předpokládám, že vy to víte mnohem lépe než já.

Navíc blog se tohoto tématu netýká, takže pokud jste vážně nepobral to vysvětlení od pana Kameníka níže v diskusi, tak se ho zeptejte na příslušném místě tam. Jinak se dle mého názoru dopouštíte trollingu.

PB

..... hmmm,- srovnání premiér vers. trenér je laciné, zavádějící a poněkud nepřesné. Určitou prestiž by ale pan premiér mohl získat u technickýho personálu,- i když(?),- vono nalajnovat vápnem rovnou čáru je umění, najít půlku pro středovou lajnu by mu taky dalo hóóódně zabrat, zlomit tři rohový praporky ze čtyř by mu neprošlo,- ....... a vyznačit penaltu by mu asi definitivně zlomilo vaz - desítka, jedenáctka (v metrech) nebo dvanáctka (v yardech)

  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik