Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠV

Mezi EU a Ruskem není žádná země, kterou by Rusko neovládalo. Vždy bylo rozpínavé a snažilo se podmanit si okolní země. Na státy EU a NATO si netroufne, takže bych to nezlehčoval.

9 4
možnosti
JM

Pro Evropu jsou hrozby vnější (Rusko, Čína, USA) a vnitřní (protekcionismus, zkostnatělé a byrokratické vedení, neschopnost sebereflexe a reformace neschopnost vymáhání práva u VŠECH lidí na území EU). Je otázkou, které hrozby jsou pro EU aktuální a ohrožující. Určitě má pravdu gen Pavel ze svého úhlu pohledu (i když si nemyslím, že je tahle hrozba aktuální). Já si osobně myslím, že pro EU jsou mnohem vážnější hrozby vnitřní, které se nesnaží nikdo řešit a jsou bagatelizovány.

6 0
možnosti
Foto

Tak pokud bych vůbec vážil faktickou hodnotu názoru pánů Pavla a Nožičky, je celkem jasné kam by se miska vah naklonila. Pan Pavel je jeden z mála erudovaných vojáků, který naše tzv.armáda vyprodukovala.

Pokud jde o vystoupení pana Kisky: nejzajímavější pro mne byl obrovský rozdíl v jeho vyjadřování oproti mluvě našeho, již mírně uslintaného, ale hlavně vulgárního prezidenta. To, že se vměšoval do slovenských voleb je neoddiskutovatelný fakt. Naštěstí to vyznělo jako polibek smrti. Což mu pan Kiska dal velmi jemně, ale důrazně na vědomí.

A pokud jde o Rusko. Jen absolutně nevzdělaný blbec může pochybovat o tom, že je dnes pro státy Evropy nějaká větší hrozba, než právě Rusko. Mimochodem, rusáci, kteří mají alespoň část funkčního mozku místo sudu vodky se snaží z Ruska emigrovat a žít mimo. Proč asi, že?

14 12
možnosti
TB

A to má být jako důvod, proč za každý "nesprávný" výsledek voleb a referend mohou jejich "hackeři"? Aha

5 2
možnosti
Foto

Tak už jsem dostal dvanáct mínusu,ale stejně mi nikdo nenapsal,co zdejší rusofily na součastném Rusku tak fascinuje.Tak do toho.Zkusí to někdo....?

11 2
možnosti
JN

Jestli pane Bárto nebude problém třeba v tom, že vy za rusofia či Putinovce považujete každého, kdo nesdílí vaše obavy, že by Putin mohl např. anektovat vaši rodnou Hanou. ;-)

11 1
možnosti
PK

Jistě, madam Jandová. Jedině nevzdělaný, ozbrojený, zaostalý primitiv, se mohl dopustit tak kolosálního zločinu - svrhnout na nevojenské objekty Hirošimu a Nagasaki A bomby, prakticky již po válce. A to jenom proto, aby prokázal svoji vojenskou sílu a možnost vydírání Sovětského Svazu. Vždyť k tomu účelu během okamžiku, uškvařili kolem 250 tis. Japonců. No neodpalte to, za takový krásný výsledek. Že ano. ..... A ještě bomby pojmenované tak něžnými jmény - Malý hoch a Tlusťoch. .....

7 7
možnosti
Foto

Vy asi neznáte historii,zfanatizovaní Japonci byli odhodláni bojovat až do konce,další oběti mohly jít do milionu na obou stranách....

6 2
možnosti
JP

co hrozí Europě? Vám podobní.

5 7
možnosti
RK

Tak vy jste to rozsekl. Asi lepšolid.

2 2
možnosti
TT

;-D

A extra R^ za obětování se a shlédnutí OVM.

10 3
možnosti
ZD

Tu vývojovou trajektorii od prosperity k záhubě jste popsal věrně. I Vaše hodnocení pořadu a moderátora se shodují s mými. Zasloužená karma.

7 3
možnosti
DR

Gratulace k hodnocení. R^

9 2
možnosti
Foto

Stejně by mě zajímalo,co zdejší proruské agitátory na Rusku tak fascinuje,ještě to nikdo nenapsal.Početná a stále se rychle rozšiřující muslimská menšina,bída,zaostalost,klientismus,masívní korupce,nekontrolovaná arogance policie a násílí,kriminalita,čtyřnásobek mrtvých při dopravdních nehodách,alkoholismus,mentalita lidí stále oslavující masové vraha Stalina,stále klesající hodnota měny,polototalitní systém moci....?A dalo by se dlouho pokračovat.Nejvíc vstřícný národ v Evropě je Česko,schodou okolností jediná zem,kterou Rusové okupovali přes 40 let....

24 19
možnosti
JN

Pane Bárto, když je Rusko tak zaostalé, potom nechápu, proč v něm někteří lidé stále vidí největší hrozbu dnešní doby. Aby bylo jasno - já nepopírám, že v životní úrovni Rusko za většinou států EU zaostává, ale zkuste to také někdy porovnat například s vámi milovanou Ukrajinou...

Co pak vůbec nechápu, je to, jak jste dospěl k závěru, že Československo Rusové (respektive SSSR) jako jedinou zemi okupovali přes 40 let. Nebylo to náhodou spíše tak, že Československo naopak bylo po roce 1945 jedinou zemí východního bloku, kde nezůstala rozmístěna sovětská vojska a k této politováníhodné věci došlo až po srpnu 1968?

23 13
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik