Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si myslím, že jim křivdíte... ale jako bývalý "topkař", který nad topkou zlomil hůl, fakt nevím koho volit...

0 0
možnosti

Myslím, že nám ještě navíc zezelenali, viz.EU

Karma

3 0
možnosti
Foto

No, na to lze říci asi jediné, že více než moderního učitele 21. století, mi taky často připomínáte spíše "bečko" nebo spíš "céčko" nějakého nedostudovaného socialistického novináře a politologa pracujícího na plný úvazek v Lidovém domě.;-D

6 13
možnosti
PP

Takový útok na všemi milovaného pedagoga? Mezi námi, vy neznáte další písmena abecedy?

2 3
možnosti
JN

To se moc omlouvám - zapomněl jsem na to, že aktuálně vládnoucí pražská koalice obešla vítěznou ODS...

Názornější jsou myslím výsledky zde:

https://www.info.cz/volby-2018-komunalni/vysledky-voleb/obec-praha/?kraj=1000&okres=1100&obec=554782

1 1
možnosti
JH

Autor zjevně uráží inteligenci topkařů, dokonce i těch béčkových. Nějaký čas to ale ještě potrvá, nežli širší veřejnosti dojde, že jde jen o omlazený, prekabátěný tým Věcí veřejných:-)

4 3
možnosti
KT

Tak pravil Pepek Vyskoč!

6 6
možnosti
Foto

Takže tím, že Piráti mají nápady, které TOP09 zásadně odmítá-viz, kontrola elektroměrů, viz sudetoněmecký sjezd (ale i mnoho dalšího) se Piráti stávají "béčkem TOP09";-D;-D;-D

Na Vás očividně má velký vliv horko co k nám přišlo.:-)

4 6
možnosti
JN

Jak si můžete v textu mého článku přečíst, TOP 09 ohledně možnosti konání sudetoněmeckého sjezdu v ČR prohlásila, že na něco takového ještě nedozrála doba (což bych tedy neviděl jako "zásadní odmítnutí.") A že by snad TOP 09 zásadně odmítala to žalování Evropské komisi na Babiše, tomu nespíš nevěří ani její největší sympatizanti Vašeho typu. ;-)

Takže těžko říci, na koho to horko nejenom dnes dolehlo více... :-)

7 3
možnosti
Foto

;-) Tak nevím. Kdys bylo v módě, dnes se říká až in, sbírat céčka. Asi mnozí nepřestali s vidinou, že se i tak mohou dopracovat, až k áčkům. Zatím jim v tom ovšem zavadzá jakés velké Béčko;-D

5 0
možnosti
KT

Díky za varování!

4 0
možnosti
MH

Jeden z největších podvodníků polistopadové éry nás tady za potlesku uplacených voličů okrádá, piráti proti tomu bojují a pro vás je to silná káva? Srovnáváte to s těmi, co jezdili žalovat do Moskvy? To si snad děláte srandu, ne? Musím vám říct, že mě velice udivuje, že jste se přidal do řad bláznů, kteří touží dobrovolně přispívat jednomu z nejbohatších podnikatelů na jeho kšefty. Snad v dalších volbách Babiš opět vysaje ČSSD pod pět procent a to bude paradoxně jeho konec. R^

12 2
možnosti
SN

:-)......Pane HOrenský......buĎte té lásky a napište co Babiš ukradl! Dotace vynechte, někdo dal zadání a někdo je schválil!

Hlavně nepište jak pokračuje zadlužování republiky proti minulý vládám a jestli je současná situace pro lidi horší, než za minulých vlád! Těším se! Ale.....žádné fráze, konkrétní čísla ! !!!!!!

4 4
možnosti
LW

Mám k Vašemu blogu několik připomínek:

1) "s pomocí elektroměrů v Praze kontrovaly prázdné byty, které by následně byly více zdaňovány" - ve skutečnosti mělo jít o anonymizované statristické zjištění, jakého přibližného podílu bytů se to týká.

2) Pokud jde o to údajné žalování a udávání, tak na naprosto stejném principu funguje EET. Na "udávání" podnikatelů za auto. Nevím proč se v tomu v jednom případě říká boj proti zlodějům a v druhém udávání.

3) Co je konkrétně závadného a šokujícího na sjezdu potomků sudetských němců v ČR?

10 10
možnosti
Foto

Pan Josef chtěl jen Piráty co nejvíc poplivat o nic jiného mu nešlo.Fakta ho moc nezajímají...;-)

9 9
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 40,00
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik