Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Ale pane Nožičko... já se opravdu nesnažím být "objektivním rozhodčím". Pouze píši to, co si myslím. A opravdu nemohu za to, že vy z většiny mých hodnocení nevycházíte zrovna nejlíp. Důkazů, že jste lhář a manipulátor, jsem dodal v minulých diskusích více než dost. A je na každém, aby posoudil, kdo v našem sporu má pravdu. Pokud tedy zase nezačnete mazat mé vám nepohodlné příspěvky a neuděláte tak zase z diskusí nepřehlednou speť mých smazaných příspěvků, ve které necháte odpovědi ostatních diskutérů včetně sebe. Do té doby se každý může svobodně rozhodnout, na čí straně je pravda. Ale až začnete mazat, vaši příznivci budou zřejmě zase nadšeně hýkat, jak jste mi "zatrhl tipec" - a všem ostatním bude zřejmé, že vám došly argumenty, tak jste začal mazat. Tak doufám, že jste se už dostatečně poučil a stejnou chybu už neuděláte.

1 2
možnosti
JN

Pane Veverko, dosud jsem vám v této diskusi nesmazal nic, protože jste diskutoval k tématu blogu. Byť jste opět porušil to, co jste slíbil v předminulé diskusi:

https://nozicka.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A190608_716710_blogidnes

Nyní už ale opět sklouzáváte k vaší úporné snaze vyřizovat si se mnou účty. Pokud v tom budete pokračovat, začnu vaše příspěvky mazat, tak si to rozmyslete.

2 1
možnosti
DV

D94a34v19i62d 58V39l83k

14. 6. 2019 7:16

Správná parta je přece Nožička ,Lička,Standa Novák,Moudrá,Beranová a spol.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik