Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

"Nejlegračnější" je v tom prvním odkazu ta vaše hláška >>Ano, přesně tak to bylo.<<

1 0
možnosti
JN

Opět pane Veverko lžete. Byl jste to naopak vy, kdo sem jako první zavlekl náš spor s předchozích diskusí, a sice ve vašem příspěvku:

"Ale pane Nožičko... já se opravdu nesnažím být "objektivním rozhodčím". Pouze píši to, co si myslím. A opravdu nemohu za to, že vy z většiny mých hodnocení nevycházíte zrovna nejlíp. Důkazů, že jste lhář a manipulátor, jsem dodal v minulých diskusích více než dost..." A tento příspěvek jste napsal (jak se každý může přesvědčit) 13. 6. 2019 v 19:44. ;-)

K těm dvěma vašim úžasným bitmapám:

Tu první vkládáte do diskusí již minimálně podesáté, ovšem nevšiml jsem si, že by ji dosud někdo ocenil. Ono ani není co, poněvadž v té bitmapě není ani desetina obsahu dané diskuse a těžko si tak někdo může o tom, co se trvale snažíte ostatním namluvit, udělat objektivní obrázek.

A ta druhá pak názorně ukazuje jak porušení vašeho slibu, který jste dal den předtím v jiné diskusi, tak i vaše manipulativní metody. Takže díky za ni. ;-)

0 1
možnosti
BV

Byl jste to vy, pane Nožičko, kdo sem do této diskuse první vložil odkaz na diskusi pod jiným vším blogem. A co se týče mé reakce, která byla před tím vaším zavlečením diskusí pod jinými vašimi blogy sem do té diskuse - já v ní reagoval na vaši poznámku >>Pane Veverko, vaše úporná snaha dělat v této diskusi "objektivního" rozhodčího, na mě působí dosti komicky.<< - což tedy (pokud za prvotní zavlečení nechcete považovat první odkaz z "cizí" diskuse) bylo zcela evidentně vaše hodnocení mých příspěvků z jiných diskusí. Takže spory z jiných diskusí jste sem zavlekl vy a ne já. A to jak narážkami na náš spor z předchozích diskusí, tak i prvním odkazem na "cizí" diskusi zde v této diskusi. Z toho se nevylžete, Nožičko. Resp. vy se zřejmě domníváte, že ano - ale to je opravdu jen a jen váš problém - a já vám ho opravdu nezávidím.

>>Tu první vkládáte do diskusí již minimálně podesáté, ovšem nevšiml jsem si, že by ji dosud někdo ocenil<<

Kdo to oplusuje nebo omínusuje je irelevantní. Důležité je, že tam je důkaz, že vaše tvrzení, že všechny mé příspěvky jste mazal "právem" je lživé.

>>v té bitmapě není ani desetina obsahu dané diskuse<<

Jistě, není. Opravdu jsem do vás neměl čas investovat "příjemné" odpoledne tím, že bych tu diskusi zrekonstruoval celou. Cílem té ukázky bylo jen ukázat, že jste mazal naprosto slušné příspěvky - a i to, že jste mi mazal příspěvky, ve kterých jsem se bezprostředně ohrazoval proti vašim tamním manipulacím (ta vaše hláška tam >>Ano, přesně tak to bylo<< je skutečně "kouzelná"). A tvrdím, že velká většina těch dalších vámi smazaných příspěvků byla v podobném duchu jako je např. tento, který teď píšu (tzn. ukazovala vás v nelichotivém světle) - OK, pokud vám to za to stojí, můžete i nadále lhát, že nebyla a že jsem v nich byl "sprostý". A je na každém, aby se rozhodl zda věří spíše mně nebo vám.

... pokračování příspěvku ve vlákně:

1 0
možnosti
BV

... pokračování předešlého příspěvku (2/2) :

>>A ta druhá pak názorně ukazuje jak porušení vašeho slibu<<

Napsal jsem, že vaše blogy v budoucnu číst nebudu, ale vyhradil jsem si právo zareagovat na něco v diskusích, na co mě třeba někdo upozorní. A upozornil - a já jen vyhověl prosbě někoho, kdo nemá na iDnes účet a nemůže přispívat do diskusí, abych vyvrátil jasný hoax vašeho podporovatele. Hodlal jsem udělat jen to - ale vy jste tím, že jste ten můj příspěvek vyvracející ten hoax, roztočil další "kolo" nesmyslné diskuse. A zbytek té diskuse ukazuje, že manipulátor jste vy, ne já. Každý se tam o tom může přesvědčit. Každopádně kvituji s povděkem, že za tu bitmapu děkujete - a doufám tedy, že už ji nebudete mazat (kolikrát jste tam ten příspěvek smazal? Třikrát nebo čtyřikrát? Evidentně se vám nelíbilo, že vás stavěl do nepěkného světla. OK, beru na vědomí, že jste "změnil taktiku" a začal jste teď tvrdit, že staví do nepěkného světla mě. Každý se tam ale může podívat a přesvědčit se sám. Jasně, mnoho lidí to neudělá - a na to zřejmě spoléháte. OK, beru na vědomí - a věřím že tedy alespoň to první vlákno v této diskusi už nadále mazat nebudete:

https://nozicka.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A190611_717064_blogidnes&razeni=vlakno

Ajajaj. Tak než jsem tento příspěvek stačil dopsat, opět jste to tam smazal. Pročpak, když jste mi za tu bitmapu děkoval? Že by to nebyla tak úplně pravda, že by "ukazoval mé manipulativní metody"? Kdyby je ukazoval, proč ho tedy tak sveřepě a opakovaně mažete? Že by proto, že naopak ukazuje vaše manipulativní metody? No nic, opět ho tam vrátím...

1 0
možnosti
BV

OPRAVA - z textu mi vypadlo jedno klíčové slovo, mělo to být takto: Hodlal jsem udělat jen to - ale vy jste tím, že jste SMAZAL ten můj příspěvek vyvracející ten hoax, roztočil další "kolo" nesmyslné diskuse.

0 0
možnosti
JN

Opět vaše sálodlouhé okecávání a snaha vyvléct se z něčeho, co je zde prokazatelné a jasné.

A co se týká toho smazání - bylo to čistě z toho důvodu, že jste v těch smazaných příspěvcích opakoval něco, co už bylo z velké části napsáno v diskusi jinde, a tudíž jste opět prováděl vaše pověstné tapetování. A já jsem vám jasně řekl, že příspěvky, které nebudou souviset s tématem blogu, mazat budu. Hezký den.

0 2
možnosti
JP

J16a30n 83P25a50v84l13i69š

13. 6. 2019 21:20

Dobrý večer pane Veverka.Podle Vás píše pan Nožička jen samé nesmysly.Ale jeho blogy jsou zajímavé,čtivé a vždy mají vysokou karmu.Samozřejmě je mnoho dalších ,jako Vy,že s blogy pana Nožičky jsou nespokojeni, a jak můžou tak kritizují.Ale jsou tací,kteří blogy pana Nožičky čtou rádi a následně to vyjádří buď kladným příspěvkem a karmou.Pan Nožička má hodně nespokojenců,ale jejich příspěvky nikdy nemaže.Maže je Vám,že Vaše příspěvky jsou na hraně a někdy i za ni.Ona kritika je dobrá,ale neměla by být sprostá a urážlivá.Nechcete napsat nějaký blog na téma s panem Nožičkou?Třeba:"Proč pana Nožičku neuznávám".Jistě by to mohlo být z Vaší strany velmi zajímavé a čtenář by si mohl udělat úsudek sám.

5 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik