Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Nikdo prezidentovi neupírá práva kritizovat cokoli, včetně České televize. Problém je jen v tom, že Zeman u Soukupa na Barrandově ČT nekritizoval, ale už poněkolikáté vyslovil přání, aby poslanci neschválili její výroční zprávu, což by vedlo k odvolání rady ČT a pravděpodobně i jejího ředitele. Důvod? Veřejnoprávní televizi se Zemanovi ani Babišovi ještě nepodařilo ovládnout a získat kontrolu nad tím, co vysílá. Má ale smůlu, pokud by se mu přání splnilo, současné demonstrace by jen získaly na intenzitě.

Ale když už jste se, pane Nožičko, rozhodl reflektovat pořad Týden s prezidentem na Barrandově, škoda, že jste bez povšimnutí přešel očividný fakt, že pan prezident svým tragikomickým vystoupením už překonal slavný Jakešův projev na Červeném Hrádku z léta 1989. Například tím, když tvrdil, že ČSSD trpí sebevražedným komplexem jako lumíci.

A co bylo dál, výstižně popsal týdeník Reflex:

Cituji: "Víte, co jsou to lumíci, pane Soukupe?" (Otázka připomínající plukovníka Bedřicha Krause ze Švejka, majícího též přídomek von Zillergut, který přítomné obšťastňoval dotazy typu: Víte, co je to okno? Víte, co je to příkop? Víte, co je to motyka?) Prezident pokračoval: "Lumíci jsou dílem motýli, dílem brouci, podle zrovna stadia vývinu, a ti trpí sebevražedným komplexem, který spočívá v tom, že se vrhají do moře. A tam utonou, protože neumí plavat."

Nepochybuji, pane učiteli, že jistě víte, lumíci nejsou motýli ani brouci, ale je to druh hlodavců žijící v Arktidě v tundrových biotopech.

27 4
možnosti
Foto

Já mám ale dojem, paní Leono, že Zeman už nelže. Jenom už je prostě úplně mimo.:-)

7 3
možnosti
Foto

Skandalistu Zemana mají ve skutečnosti média ráda. Zvyšuje čtenost a o to tu jde. Autor blogu sice píše slušně, ale naivně. To, co Zeman vytrubuje veřejně, je pro diváky.

12 1
možnosti
PB

..... tak předně bych zkritizoval poslance za to, že nebyli (a nejsou) schopni vůbec projednat nějakou výroční zprávu ČT za rok 2016 a 2017 ! - se tam asi rejpou ve frňáku a nehákujou, žejo ?!,- ..... a potem bych jim teprvá poradil co mají robit dál,- já, Franta Novák, Béďa Dvořák z Horní Dolní nebo Zeman z Hradu,- šak to je šumák!

3 0
možnosti
AM

Je to marné. Pseudodemokraté nikdy nepřiznají Antibabiše Fridrichové, nevyváženost u Moravce, či fanatismus blbky TvarůžkovéRv

16 10
možnosti
JP

J10a17n 26P77a50v35l92í81k

15. 6. 2019 19:58

ČT je veřejnoprávní televize, pane autore. To znamená, že má být nezávislá na politické moci a je dáno zákonem, jakým způsobem má fungovat, což dále znamená, že politici nemají právo ovlivňovat jakkoliv zejména zpravodajství a už vůbec nemá prezident právo vyzývat k nechválení výroční zprávy, což není v jeho kompetenci.

22 10
možnosti
BK

R^:-), vás je radost číst, pane Nožičko. Děkuji, že tu jste;-).

10 2
možnosti
Foto

Další kůň paní Krusic. K Che Guevarovi a Rathovi přibyl učitel Nožička. Excelentní společnost.:-)

12 6
možnosti
Foto

Zeman mluvil jako řadový občan nebo s titulu své funkce? Pokud jako prezident,jeho útok na nezávislost ČT je něco co si nesmí dovolit s je třeba proti tomu se ozvat.Jak čte pan Standa je z toho co píšete nadšen,to mluví samo za sebe...

12 12
možnosti
JN

Pane Bárto, nic ve zlém, ale když se vy docela často vyjadřujete pohrdavě o některých diskutérech a přitom v příspěvku napíšete například "s titulu", tak to také mluví samo za sebe. ;-)

4 3
možnosti
SN

:-)....Ještě to rozšířím, a trochu obohatím. Čtv opravdu viditelně nahrává názorům, které jsou dány doporučeními EU. Také neinformovat o závažných věcech, které se jí nehodí do dané linie je svým způsobem, jednostranné a zavádějící!

Nedělní OVM, jen hluchý by nemohl vnímat tu "nestrannost"! Vidím v interwiev Takáče s pohrdlivým úsměvem, Tvarůžkovou, která doskakovala jako ratlík a senátor Čunek, který má velké zkušenosti s tím co dokážou média, si jí namazal na chleba! Byl jsem spokojen! Samozřejmě, dá se říci, že je to většina redaktorů ČTV, která plní zadání EU.

Markantní to bylo při poslední volbě presidenta, kdy byl vší silou protlačován Drahoš proti Zemanovi a moderovala to Witovská. Kolem TV auta s poradci, kdyby "vědec", ale spíš politický pracovník, nevěděl jak dál. Naučený text, v jedné části mu Witovská, když k ní úpěnlivě obrátil oči.....nahoď! Nahodila.....Němci a jel dál jako pila! Ten záznam existuje, mám ho uložený, občas si ho přehrávám a moc se bavím!

Dneska zase bojuje proti presidentovi za velmi slušné peníze v senátu ! R^R^R^

14 8
možnosti
OK

O46t55a 90K13i98n47c

15. 6. 2019 23:12

A vaše "nestrannost" je až do nebe volající. Zameťte si nejdřív před vlastním prahem.

4 1
možnosti
MB

Opravdu - Nic proti ničemu. Společnost je rozdělena, odráží to i blogy. Jako, by se do popředí sunul Vůdcovský typ, pak zkoncentrováno do osob AB + MZ. Pak logicky - dělají to dobře / blbě, minusuje se, případně i osobní invektivy obhájců ...

Já si opravdu přál (a stále přeji), aby o politicích nebylo slyšet! DENNĚ - TÝDNĚ ! Je hlavní osou pojednání - A co zase, ti dva zmiňovaní? Opravdu nechápu, proč Zeman promlouvá v TV Barrandov. (Nic - proti ničemu). Co sděluje a ke komu pak vlastně mluví? K Národu - nebo pouze ke svým voličům ... ? K čemu je to dobré ? ... :-)

1 1
možnosti
SN

:-)......samozřejmě máte plnou pravdu! JE to TV aktivistů zaměřených proti presidentovi a Babišovi ! R^R^R^!!

7 3
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik