Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Není tomu moc let, co jsem se dozvěděl, že byl Zdeněk Svěrák pomerně agilní komunista. A jaký se z něj stal kamarád původně kontrarevolučního Havla, feudála Schwarzenberga, národního fronťáka Kalouska. A teď je nepřítelem komunisty Putina, s kterým tak úspěšně společně budovali komunismus. Je to nevděk a korouhvičikismus.

8 1
možnosti
PK

P87a22v60e42l 77K72u65l74a

25. 9. 2014 11:17

Víc jste na sebe napráskat nemohl ;-D;-D;-D

7 5
možnosti
BM

Z té Petice mne zaujala tato závěrečná pasáž:

Postupem Putinovy administrativy bude nejvíce poškozeno Rusko samo. Současný ruský prezident uvrhuje svůj národ do izolace, což vzhledem k nesporným kulturním a duchovním hodnotám, kterými Rusko přispělo k civilizačnímu vývoji, je politováníhodné. Věříme, že tato současná krize bude nakonec překonána a Rusko se stane moderní demokratickou zemí. K tomu mu přejeme mnoho rozvahy a sil. Vyjadřujeme podporu všem ruským demokratům, kteří otevřeně projevují svůj nesouhlas s agresí proti Ukrajině.

A tom ta Petice hlavně je....

A ještě poznámka: Když pan prezident s takovou slávou vyvěšoval vlajku EU na sídle českých králů, tak se tím určitým způsobem úzce spojil s EU se vším všudy. Takže by se tím měl držet..

7 3
možnosti

To jsem netušil, že politikové ze zemí EU nesmějí kritizovat EU. Takový Cameron před pár roky dokonce vyhrožoval EU, že Britové z EU vystoupí.

9 1
možnosti
Foto

Dobrý článek, karma. Zaplať Bůh za internet a on line názory. Kdo jsou pravdoláskaři? Hned po sametu bylo jejich touhou vysedávat v televizi u kulatého stolu a vypravovat o disentu a šířit svoje jedině správné názory na to, jak má svět vypadat. Klaus v roli premiéra řekl: "Pracovat, nekecat!" Od těch dob mu nemůžou přijít na jméno. Tak to jsou pravdoláskaři.

12 4
možnosti
Foto

Další definice. Už asi desátá a každá jiná.

Já tedy pravdoláskař asi nebudu, ač vyznávám pravdu a lásku. Ale Klausovi nemůžu přijít na jméno (používám vašeho příměru), protože ho považuji za jednoho z největších škůdců polistopadové doby. Na rozdíl od vás vedle Havla a dalších vašich pravdoláskařů.

Holt- každý máme jiná kritéria.

3 1
možnosti
MM

Mám jednoduchou otázku. Proč by nemohli kritizovat, co Vám na tom vadí? Přiznávám, že dále jsem už článek nečetl.

4 2
možnosti
KH

K78a17r27e67l 79H60a93n38á53k

25. 9. 2014 10:58

On nepíše přeci, že nemohou. Jenom správně uvádí, že to jejich mentorování už působí poněkud trapně, a to hlavně u politického turisty Bursíka.

6 0
možnosti
AB

Asi budu za špatného, ale já s tou peticí nesouhlasím. Povinnému přikyvování už snad odzvonilo.

10 0
možnosti
JN

Petici může vydat kdo chce na jakékoliv téma a podepsat ji nikdo nemusí.

Na této petici mi vadí, že je tu opět připomínána okupace roku 1968 a Rusko je v této souvislosti prohlašováno za jediného nástupníka SSSR zatímco Ukrajina se tenkrát toho vůbec neúčastnila.

6 0
možnosti
Foto

Dokážete konečně, aspoň vy, definovat pravdoláskaře?

3 0
možnosti
JN

Člověk podobného ideového zaměření jako byl Václav Havel. K tomu bych ovšem ještě dodal, že i když jsem s Václavem Havlem nesouhlasil hlavně v jeho názorech na zahraniční politiku, kvůli řadě jiných věcí jsem si ho vážil. Což se třeba o Martinu Bursíkovi nebo Janu Rumlovi říct nedá.

2 1
možnosti
OP

To je v pořádku, že kritizují a jsou otevření. Vám to vadí, to hovoří za vše Rv

6 4
možnosti
PK

P21a67v84e10l 58K84u47l14a

25. 9. 2014 9:25

Tak jste si načechral ego tím, že jste si kopnul do pana Svěráka, kterému nesaháte ani po podrážky bot.:-/ Je vám lépe?

7 7
možnosti
BM

Kopání do prezidenta vám nevadí?

10 1
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik