Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Ano, máme demokracii, ale kde zůstala slušnost a respekt? Za těch 25 let v této oblasti udělali politici ne krok, ale přímo skok, ale myslím si, že špatným směrem.

8 0
možnosti
Foto

;-)R^ Odepsat z daní sponzorský dar, případný zisk převést do partajní kasy a pak z ní zas čerpat, vo co de. A lid je nakrmen, plivne se zas na M.Z...Jojo,politika umění nemožného. A ,,lid" to hltá:-P

11 1
možnosti
OK

Pussy Riots jsem nikdy nezbožňoval, ale chápal jsem jejich protest proti Putinovu režimu. To, co ztropili v kostele, trest jistě zasloužilo. Ovšem ne vazbu a následné vězení!!! Kdyby se to stalo u nás, byl bych pro pokutu.

Zeman toho v hovorech řekl více. To vysvětlení významu Pussy (kterýžto význam není původním, ale přeneseným) samo o sobě nebylo tak problematické, jako samotný kontext, kdy se prezident obouval do kdekoho, a to velmi ostře a vůči jeho roli naprosto neadekvátně. Je nepřípustné (tedy alespoň pro mne), aby jakýkoli prezident na jakoukoli vládu útočil, že něco zku.vila. Aby říkal sprostá slova s odkazem, že mluví jako jakási "Pražská kavárna". Aby hrubě urážel své oponenty, aby zesměšňoval nespravedlivě odsouzené v nedemokratickém Rusku (mj. Chodorkovskij a podobní nemusí být zrovna neviňátka, ale jejich perzekuce už vůbec nevinná není).

A víte, co se dělo v USA v souvislosti s odhalením Havlovy busty? Nejen že se Obama odmítl sejít s naším současným premiérem, což by při podobné příležitosti přišlo v úvahu, ale dokonce McCain se ostře a nediplomaticky pustil do postojů našeho prezidenta. Takové věci se vůči evropským zemím nestávají často.

10 2
možnosti
ZB

Víc Chodorkovských ve vězení. U nás třeba Bakala nebo Babiš. Jen dobře a je mi jedno jestli je to i protože se znelíbil vládě a nebo jen protože kradl a podváděl a vydíral.

2 0
možnosti
OP

Kalousek se naučil od Zemana, že pozornost a sympatie davu se nejlépe podchytí sprosťárnou. Obávám se, že lid mu na to zase skočí

3 1
možnosti
JN

To tedy Kalouska podceňujete.  Zeman se v této kategorii vedle kalouska jeví jako úplný amatér.

18 0
možnosti