Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P92e94t64r 20V79l92c53e67k

19. 1. 2015 15:06

Včera ve 168 byla o tomto reportáž. Samozřejmě názory pouze z jedné strany, a to z té protizemanovské.   V reportáži vystupovaly děti a jejich matky a rozohněně proti Zemanovi  mluvily a uváděly, že jim život ve třídě se zdravými dětmi prospěl a že ho zvládaly.  Ale Zeman se bavil o jiných dětech, nikoliv o těchto, které stíhají a nejsou nešťastné tím, že ostatní brzdí ......o těchto se prezident nezmiňoval  a to nebyly ty, které by měly mít třídu s pomalejším tempem.   Čili opět tendenční a cílená protizemanovská  kampaň.....:-P

14 0
možnosti
JN

Také jsem se včera na 168 hodin díval a souhlasím s Vámi.

5 0
možnosti
JV

Liška je komik, když se ohání Ústavou v zemi, kde se celá léta porušuje, hlavně článek 30 a 31 Listiny a Ústavní soud je cinklý, takže domoci se práva je takřka nemožné. Gazdík by se k sociálním a zdravotním věcem neměl vyjadřovat vůbec, to on a jeho strana má společně na svědomí například toto: >> Výplata příspěvku na bydlení je časově omezena na 84 měsíce v období posledních 10 kalendářních let. Toto omezení neplatí pro domácnosti sestávající výlučně z osob starších 70 let a pro osoby se zdravotním postižením, které bydlí v pro ně postavených nebo upravených bytech. Lhůta 84 měsíce se začíná počítat od 1. 1. 2012. << Znamená to, že půjde o segregaci a stěhování postižených do ghett. To novinářům nevadí?

0 0
možnosti
MB

Manipulácia médií? Keď si každý mohol prečítať originál? Vy budete Zemana obhajovať, aj keby sa stalo čokoľvek. Proste buran k buranovi.

0 12
možnosti
JN

A kde jste si pán Béreš například prečítal, na jakou otázku prezident Zeman těmi všude citovanými slovy odpovídal (tak jak o tom píšu v článku)? 8-o

15 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
JJ

Pan Zeman se nejasně vyjadřuje dost často, což mě docela překvapuje.

Třeba o tom svém proslaveném čínském výroku řekl, že nemyslel, že se "přijel do Číny učit, jak stabilizovat společnost", ale že chtěl říct, že "přijel studovat, jakým způsobem Čína stabilizuje společnost." A to je sakra rozdíl!

1 0
možnosti
MB

Pane Nožičko, R^ a samozřejmě karma.

5 0
možnosti
JN

Děkuji. Rovněž děkuji všem, kteří dosud přispěli svým příspěvkem do diskuse a to i těm, kteří se mnou nesouhlasí - až na jednu či dvě výjimky totiž tentokrát vyjádřili svůj názor slušně a bez osobních invektiv.

3 0
možnosti
RS

Mam takovy dojem, ze prezident Zeman by se me uchopit jinych themat a neplest se do veci, po kterych mu nic neni. V nasi republice je dostatek dobrych expertu a pedagogu, kteri tento problem bez humbuku zvladnou.

7 15
možnosti
LH

L24i88b32o22r 23H23o49s96a81k

16. 1. 2015 21:27

O jakou manipulaci jde? Kazdy si to mohl poslechnout na vlastni usi. Jako bonus ziska predstavu o to jak byl Zeman asi naplech, kdyz si pri tom tolik slapal na jazyk.

8 18
možnosti
PV

P83e61t63r 17V72l11c88e63k

16. 1. 2015 21:32

Kdyby Zeman prohlásil, že Praha je hlavní město ČR tak takoví, jako jste vy, by ho obvinili ze lži a budou tvrdit, že Praha je hotel v nějakém okresním městě....

23 2
možnosti
MN

Vždyť je to úplně jedno, co prezident Zeman udělá nebo řekne. Vždycky je v pozoru nachystaná smečka novinářů, kteří se toho okamžitě chopí a začnou Zemanovy výroky a činy trhat na kusy.

Zrušení speciálních škol pro jednoduše řečeno ty, kteří na normální tempo a rozsah výuky prostě nestačí, je samozřejmě kravina. Jak si někdo může myslet, že začleněním malého mentálně retardovaného Roma bez základních návyků do normální třídy se z něho rázem stane prospívající a spořádaný žák? Co když tenhle malý Rom sice nikdy nepochopí, že se Země točí kolem slunce, ale zato umí skvěle zpívat, tancovat nebo hrát fotbal? Tak proč ho tedy nutit do normálního tempa a rozsahu výuky a raději prostřednictvím toho, co mu jde a co ho baví ho pomalu nezačleňovat do naší společnosti?

31 2
možnosti
MN

Chtěl bych vidět ty odpůrce Zemana, až jejich děti půjdou do školy a ve třídě najdou bandu mentálně zaostalých dětí, které tam byly přeřazeny ze zvláštní školy v rámci "inkluzivního vzdělávání"...

Tyhle moderní trendy ve školství jsou strašně fajn, pokud nejde o vaše dítě. A politici, kteří to prosazují, radši dětem platí soukromé školy...

31 3
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik