Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)  Autore, jsem rád, že se konečně našel soudný člověk, který věc blíže osvětlil. Jak je možno na presidenta plivnout, je každá záminka i za cenu zkreslení, dobrá !!!!R^R^R^

46 4
možnosti
PK

P55a14v55e51l 86K77u26l40a

16. 1. 2015 10:15

Neřekl bych, že obraty "dle zpráv", "s největší pravděpodobností" něco blíže osvětlují ;-D

6 3
možnosti
VIO

"Logicky to pak svádí k tomu, že primárním účelem opět bylo neoblíbeného prezidenta v očích veřejnosti co nejvíce dehonestovat…" Ano, plivat na pana Zemana je teď velmi vděčné téma, samozřejmě kde jaký populista se toho rád chytí.

Karma R^

44 3
možnosti
PN

P67e54t87r 13N33o48v12á62k

16. 1. 2015 9:57

Je to jen umělá fraška. Je jasné, že dítě na vozíčku může absolvovat Angličtinu nebo Matematiku, pokud je škola bezbariérová, ale místo tělocviku bude mít nějaké speciální rehabilitační cviky či co. Slepé nebo hluché dítě. Pokud má handikap vliv na danou výuku, tak už to může být problém. Řeší se naprostá kravina, kterou si stejně musí vyřešit školy a rodiče podle dané situace.

29 0
možnosti
SU

zeman při odpovědi na konkrétní otázku použil formulaci ,,  děti, které jsou určitým způsobem handicapované,,  proto celý humbuk kolem prezidentova výroku je velmi mírně řečeno neadekvátní. dalo by se to shodit na media, ale i ony vlastně píší to, co určitá část společnosti chce slyšet.nezaujatý mimozemštan sledující zdejší diskuze by nám doporučil těch praktických tříd otevřít ještě víc, a to mnohdy i pro část dospělých a novinářů

32 1
možnosti
JT

Ach ta zlá média. Co se takhle zamyslet sám nad sebou? Na základě toho, že někdo v televizi prohlásí, že telefonoval se Zemanem a ten mu řekl, jak to bylo, to vy přijmete jako absolutní pravdu. Nepřipadá Vám divné, že kromě Zemana si to nikdo nepamatuje? Ani jeho mluvčí? Který prohlásil že "mluvil obecně o inkluzi".

1 11
možnosti
Foto

Tak ať se pan prezident naučí mluvit tak, aby svá stanoviska nemusel potom dodatečně, prostřednictvím stejně nešikovného řečníka, jakým je jeho mluvčí, neustále vysvětlovat.

Bonmoty a šroubovaná souvětí v jeho podání mnohdy vyznívají dost nestátnicky.

10 17
možnosti
PK

P66a90v12e33l 88K19u69l84a

16. 1. 2015 10:09

To už se nenaučí. To uměl, ale nyní tuto schopnost  ztrácí :-/

6 9
možnosti
Foto

Máte sice téměř ve všem pravdu, ale problém se segregací je, že z úrovně jedince ten konflikt přenáší na úroveń komunit. Komunita postižených není v téže pozici jako komunista zdravých. A tento problém se promítá dovnitř mezi vztahy členů té znevýhodněné komunity, které se z toho titulu stávají daleko konfliktnějšími.

Mimochodem, kdybychom to z integrací mysleli tak vážně, tak bylo na místě požadovat zrušení paraolympiád.

3 0
možnosti
EH

Na druhou stranu ve společné komunitě vznikají segregované podkomunity a jedna pak mlátí tu druhou. :-)

Nehledě na to, že ta jedna (i kdyby byla o jednom dítěti) plně zabírá pozornost učitele, takže v reálu se nikdo nenaučí nic.

5 1
možnosti
BM

Tak se měl vyjádřit jasně a srozumitelně. Jako hlava státu má vážit slova. Jestli skutečně myslel ono zařazování mentálně handicapovaných do běžných tříd, tak s tím lze souhlasit. Avšak ono to skutečně vyznělo, že má na mysli VŠECHNY handicapované. To slovo "učitým" se dá vysvětlovat různě... Třeba i tak, že třeba obrnář o berlích může, ale vozíčkář či nevidomý třeba již nikoli.

11 8
možnosti
BM

U pana prezidenta je prostě problém, že mnohdy jde nejdřív slovo, pak teprve rozum...

6 7
možnosti
PK

P10a63v51e14l 45K67u78l97a

16. 1. 2015 9:36

Nožičkův článek o Zemanovi - klasická ukázka slepé oddanosti :-/

11 17
možnosti
VP

a u Vás je to co? ukázka slepé oddanosti médií? nechci se nikoho zastávat, ale někteří lidé jsou fakt mamipulovatelní velice jednoduše ... ps: Zeman není můj šálek kávy ani čaje, to jen aby se mi nedostalo od Vás odpovědi jako panu Nožičkovi ... poukázal na problém, který nejde řešit jen tak jednoduše a kdo chce, třeba jako Vy, si v tom výroku napsaném médii najde jen to jediné a pak chrochtá blahem jak si může kopnout ... to je zase klasická ukázka oddanosti třeba pana knížete ;-)

12 1
možnosti
JT

Otázka o níž se zmiňujete a Zemanovo prohlášení spolu příliš nejdou dohromady.  Jistě byli přítomni i pro- Zemanovští novináři a nikdo se o tom nezmiňuje. Nezmiňoval se o tom ani mluvčí prezidenta a ten by si to jistě nenechal ujít. Takže to spíše vypadá na  dodatečný zastírací manévr.

5 1
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik