Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Politici nemají v základních školách co dělat. Co je dětem po jejich problémech?! Ani prezident!

6 3
možnosti
JN

Tady nešlo o základní, ale střední školu a Zeman není zdaleka jediným politikem, který do škol na besedy se studenty jezdí. Pravda, většina z nich tam jezdí především tehdy, když se blíží nějaké volby...

5 3
možnosti
VB

Co tedy mají na hodinách občanky (či jak se to jmenuje) podle vás probírat, když tam má přijet prezident ČR ? Celá kampaň je silně podpásová tím, že je zaměřena na prezidenta, a že to odnese paní učitelka, je většině novinářů fuk. Přesně takhle vypadá propaganda, s objektivním informováním to nemá co společného.

7 5
možnosti
Foto

Tady nešlo o žádnou kapmaň proti učitelce. Pouze konstatování, že paní učitelka napsala žákům otázky na kousek papíru a udělala to hloupě před televizní kamerou. Kamera pak snímala natištěné papírky, které držel student a který ani nedokázal dotaz přečíst. Pak paní učitelka to zdůvodní, že studenti nemají takovou slovní zásobu a proto jim pomohla otázky vypracovat. Takže někdo studuje střední školu a neumí se vyjádřit ? Neumí dát dohromady hlou větu ? Na výrazu Zemana bylo vidět, že je mu jasné o jakou šmakuládu jde, ale mlčel. Pak paní učitelka neunese kritiku a zhroutí se. Pokud sleduji tak media se o věci s napsanými otázkami nezajímají tolik, jako zde milici Zemana, které mají stále nutkavou potřebu jej obhajovat.

8 5
možnosti
MT

Je úsměvné pozorovat, jak ti samí lidí umějí být jeden den cyničtí realisté a druhý den bezelstní Mirkové Dušínové - podle potřeby:-)

2 0
možnosti
MT

A ještě lepší je, že mě nekteří z nich oplusují! Přátelé, děkuji za dodání pointy:o)

0 0
možnosti
PV

Píšete to přesně. Ale férový novinář? To je asi jako pták, co umí plavat....

5 6
možnosti
Foto

Oni jsou, ale ne v mainstreamových médiích.

4 4
možnosti
MB

Zase článek plný nepravd a domněnek místo faktů. Samozřejmě, že nedodáte, kdo a kde napsal ty štvavé názory. A podobně jako u vás - místo zdravé sebereflexe učitelky a školy (a žáků), opět jenom lži a mlžení. Pak se diví, že to novináři budou rozmazávat dál. A když se někdo zhroutí z nečeho takového, pak nevím, co by dělala, kdyby šlo skutečně o něco důležitého. Ne, lidí neschopných sebereflexe, mi není skutečně líto.

10 9
možnosti
RH

Vy se to pořád snažíte zlehčovat. Došlo k tomu, že diskuze s prezidentem byla sehrané divadýlko jako za bolševika. Ty dotazy byly krajně servilní a děti s nimi neměly nic společného. Jejich obsah i formulace byly prací někoho jiného. Byla to učitelka? Otázky šestnáctiletých vinařů bych viděl spíše v úrovni jestli bude kandidovat znovu nebo jestli se mu líbí na hradě víc než na chalupě na Vysočině. Proč by nemohla být diskuze spontánní? Z reportáže bylo zřejmé, že učitelka rozdává dotazy zcela svévolně, a ze způsobu prezentace dotazů vyplývalo, že studenti ty otázky pořádně neznají. Takhle už nikdo nezabrání pochybnostem o pozadí "spontánních debat" s prezidentem. A docela dobře to zapadá do informací o "spontánních" demonstracích, které připravuje Hrad. Pokud se zhroutila, pak jen proto, že lidi viděli, že chtěla Zemanovi zalézt ....... skrze děti. Ona má ty děti ale učit a nikoli vhodně ideologicky formovat. :-/

14 6
možnosti
Foto

Vy ty otázky znáte? Doslova? Věrohodně?

5 4
možnosti
Foto

Já to zažil "naostro" na vojně (1974-1975). Přijel k nám besedovat bratr kapitána Nálepky. Jenom nevím, zda otec nebo strýc herečka a zpěvačky Světlany Náepkové.

A soudruh politruk nám rozdal takové tenké proužky papíru, na kterých byly natištěné (psacím strojem) otázky pro pplk. Nálepku.

Ale, nemyslím že takto to probíhalo ve Valdicích. Tam se, mladí zajíci, 15 a 16 let prostě na papírky poznamenali, co v Občanské nauce probírali.

Ovšem, na Zemana je každá ptákovina dobrá, že?

3 5
možnosti
MB

Valtice nejsou Valdice a otázky jim napsala a formulovala učitelka. Zase mimo.

5 3
možnosti
Foto

paní učitelka to udělala hloupost a ti co to rozmázli, také

2 2
možnosti
Foto

oprava - paní učitelka udělala hloupost

0 1
možnosti
Foto

Když naše sluníčkářská média (hlavně ČT) si počínají jako radikální bolševici v padesátých letech.

Štvanice na lidi s jiným názorem.

10 6
možnosti
PV

Ano, takto mi ty hlouposti médií připadají.

Ale k té učitelce. V padesátých byly hony na odpůrce režimu. Ovšem, čím se provinila tahle paní, když chtěla žáky připravit na setkání s hlavou státu, to chápat nelze. Ono je to stejně jedno, protože kdyby je nepřipravila, pisálci by si do Zemana kopli jinak, oni už jsou takto naprogramovaní.

8 5
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik