Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... mňo, voni sou zrovna Ivani na indexu,- ale co třeba takovej Armstrong ?! - zrobí si vejlet na Měsíc, vytroubí fešnej jazz a ešče k temu vyšlape 7x Tour,- ten frajer mosel sypat bobule vod narození,- ...... ináč to není možný zmáknout ?!!!

1 3
možnosti
VS

Ten mix "Pepik z Prahe/Moravák" je opravdu příšerný...

0 0
možnosti
JS

Vaše úvaha, že např. ve sportovní gymnastice nemá smysl dopovat je zajímavá, zkuste si to ještě ověřit u ruských komisařů.

Tak, jako se vám nelíbí názory pana Chuchmy, tak on by se asi divil vašim názorům, ale zřejmě na vás nebude reagovat.:-)

Na straně Ruska jen pokračuje kontinuita prosazování nejdříve komunistického zřízení, nyní Putinokracie pomocí sportu tj. dosahování co nejlepších výsledků sportovců za každou cenu, i dopingu. Je to přece jen jednodušší, než vybudování státu který je obecně uznávaný, ekonomicky vyspělý a příjemný pro život.

Doping je celosvětový problém, ovšem jeho míra použití v Rusku je srovnatelná jen s bývalou NDR, kde byla výroba chemických gladiátorů na "nejvyšší" úrovni.

Váš boj proti "kolektivní vinně" je znakem, že podléháte propagandě, která se snaží odvést pozornost od podstaty a příčiny problému případné diskvalifikace.

9 4
možnosti
JN

Jenom velmi stručně: že by na mě pan Chuchma reagoval, to opravdu nepředpokládám a kvůli tomu jsem tento blog nepsal ;-), úspěch na sportovním poli je zrovna tak jako pro Rusy prestižní záležitosti i pro Američany či Němce a jsem přesvědčen, že já žádné propagandě nepodléhám.

6 2
možnosti
JL

Kolektivní vina, je samozřejmě odsouzeníhodná a těch sportovců nám může být líto.

Jenom si nejsem jistý, při vašem smyslu pro fair play, zda byste se stejně angažoval

pro sportovce ukrajinské.

6 0
možnosti
Foto

A nebo naopak, rozhořčoval byste se tak, kdyby nešlo o sportovce ruské?

2 5
možnosti
Foto

Kolektivní vina je základní vlastností všech etatistů. Jen každý má jiný důvod a jiné skupiny lidí, na které je aplikuje.

1 0
možnosti
Foto

Kejval to ihned schytal v LN od Chlumského a ten to ihned schytal od Vás. A to jen proto, že se Ruska budete zastávat při každé příležitosti dle hesla: "S Ruskem na věcné časy a nikdy jinak."

7 2
možnosti
SS

Prosím vás. Vy jste někde v článku četl, že se autor článku zastává Ruska? Já jsem četl, že se zastává ruských sportovců, kteří nedopovali a nedopují.

A vy schvalujete kolektivní vinu?

Představte si, že některý řidič překročí rychlost a všichni řidiči v tomto státě za tento přestupek dostanou pokutu (předpokládám, že máte ŘP). To by jste ji určitě šel s nadšením zaplatit, že ?

5 4
možnosti
BK

Díky, pane NožičkoR^. Každý zdravě myslící člověk- to musí vnímat stejně. Víc takových blogerů;-).

5 9
možnosti
VS

A co s těmi, kteří to nevnímají stejně, i když podle vás musí?

1 0
možnosti
RC

Kolektivni vina neni ve svetovem sporte nic noveho.

- v minulosti byla vyloucena JAR kvuli apartheidu

- v nekterych sportech se vylucuje ze soutezi i mezinarodnich asociaci, kdyz narodni sport neni rizen nezavisle, ale vladou

- Jugoslavie byla vyloucena z ME ve fotbale, myslim rok 1992

- v tymove soutezi je postizen cely tym pri dopingu jednotlivce

- ruseni (mozna jen hrozi, nesleduji detailne) sportu na OH, kde je doping masivni. Myslim, ze se v minulosti mluvilo o vzpirani.

az na posledni 2 priklady jde o veci tykajici se politiky. A rusky pripad se, jak se zda, take tyka politiky - Rusko je obvineno ze statem rizeneho dopingu.

Pan Kejval, jako byvaly sportovec, urcite dokaze chapat, jake pocity maji ti sportovci, kteri se nedostanou na olympiadu cizi vinou.

V teto afere neexistuje zadne dobre reseni.

9 0
možnosti
SS

Anglicke fotbalove tymy byly vylouceny z evropskych soutezi kvuli rowdies ...

5 1
možnosti
Foto

Já myslím, že nezdar s ukrajinským Majdanem musel někdo odnést. To si USA nenechají líbit, Empire Strikes Back.

6 5
možnosti
SS

Takze Yanks ridi FSB a ruske ministerstvo sportu ... zajimave, kdo by to do nich rekl ...

3 1
možnosti
Foto

H70a57n70a 89V39l50k88o78v45á

22. 7. 2016 21:14

Ztotožňuji se s Vámi, pane Nožičko. Již jsem psala do diskuse u pana Zieglera, že tento spíše politický krok absolutně nezohledňuje situaci - používají se různé látky a vlastně dopují všichni, rozdíl je jen v tom, kdy se některá látka zakáže....Druhý aspekt, že WADA je zodpovědná za kontrolu a to co se dělo v Rusku bylo pod její záštitou - za to všichni ti ruští sportovci nemůžou. Tak se udělá velké gesto, olympiáda proběhne na půl plynu, někteří béčkoví sportovci přivezou medaile....A někteří ruští sportovci možná zpětně pocítí úlevu, že nebyli nakaženi virem zika. I když je to stálo několik let života.

7 6
možnosti
DN

Ano, tak nějak se s tím dá souhlasit. R^

6 3
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,98
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik