Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FB

Vy jste ten Husajnův projev celý neslyšel, ani nečetl, že?

3 1
možnosti
PB

..... tak ešivá von ten Jantar Husajn neví vo něco víc než my, domácí (?),- teda pokaváď Ovčáček nahání po Hradě turisty a pan prezident jim po snídani na nádvoří podřezává hrdlo, pak má ten frajer z OSN pravdu, žejo V!!!

4 1
možnosti
ON

Kdy asi přijde milda z návrhem na referendum ohledně vystoupení z OSN.

2 2
možnosti
DK

Pokud se jednoduchemu cloveku nekdo nazorove nelibi, tak ho prirovna k Hitlerovi (nebo nacistum), komunistum nebo teroristum...co na tom, ze logicky do takove kategorie kritizovany logicky nezapada...

7 1
možnosti
DK

sakra, jedno "logicky" mam navic :-)

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli jste udělal dobře, že jste nezakázal diskusi. Možná tu budou narážky na Zemana :-/

2 1
možnosti
JN

Paní Jandová, já jsem diskusi u minulého blogu výjimečně nepovolil z toho důvodu, že jsem nechtěl, aby se čerstvě po smrti paní Čáslavské rozebírala některá nevkusná témata, případně to, kdo je v souvislosti s ním bolševik, kdo havlista, apod.

Narážky na Zemana jsou nejenom na iDnes zcela běžnou záležitostí, takže nemusíte mít žádné obavy, že by mě snad rozlítily. :-)

3 0
možnosti
JC

Co byste chtěl od Araba a ještě k tomu tak lidskoprávní země jako je Saudská Arábie. Vždyť OSN je již pár let akorát pro smích. Nějaké sedmistépadesátétřetí vážné varování nikoho nezastraší.

16 2
možnosti
OK

Tak OSN je pro smích přinejmenším od doby, kdy tam zasedly země jako SSSR a komunistická Čína.

4 1
možnosti
JV

Mate pravdu, prostemu lidu je to jedno co tam na ten Hrad zvolili sedlackym rozumem.Proto je to v CR tak jak to je.

2 4
možnosti
OK

To prohlášení má logiku. Islámský stát nemá přímou sílu k tomu, aby (vojensky) položil Evropu na kolena. Ale zdá se, že má sílu pomocí strachu přesvědčit ji, že jakýkoli muslim je nepřítel. Což v důsledku nutí jakéhokoli muslima dojít k podobnému přesvědčení o jakémkoli Evropanovi.

Lidé jako Trump a Zeman mají také sílu přesvědčovat strachem. Nejprve lidi straší (a nemusí to nutně být pouze iracionální výroky), pak označí viníka a sebe pak pasují na bojovníka, který toho viníka dokáže položit na kolena.

Lidé jako Merkelová svou politickou neschopností čelit současným problémům nahrávají populistům. Tito populisté pak nepřímo dělají službu ISIS v tom směru, že podporují paušální nepřátelský pohled na muslimy i samotný strach z terorismu.

5 2
možnosti
MP

No ale zase na druhou stranu, co jiného by měl politik dělat, než upozorňovat na existující problémy a následně sám sebe prezentovat jako toho, kdo přinese řešení? V tom přece spočívá politika. Často se říká, že když se někomu něco ve společnosti nelíbí, má "jít do politiky a změnit to". Takže jde do politiky s tím, že hodlá řešit nějaký problém. A současná migrace je problém, tak proč by neměl někdo mít potřebu to řešit? Problém nastává pouze u stanovení hranice, kdy jde ještě o reálné sliby a kdy už jde jen populistickou rétoriku, ale v principu to a priori špatně není...

6 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,14
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik