Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... je to správné,- ať radijou, polemizujou, komentujou,- přinejmenším v tej poloze jak naše domácí média !,- ..... ;-D, tzn. že výslednej efekt bude úúúplně vopačnej, než bylo původně zamýšleno !

2 0
možnosti
Foto

H48a13n68a 86V11l22k20o66v39á

2. 10. 2016 14:57

Asii tak - pokud bych se jako volič dostala do této situace, Trumpa bych nevolila (bez ohledu na to co píšou v novinách) a noviny kde mi radí koho volit bych nekupovala.

2 0
možnosti
ZB

Je správné,když největší britský bulvár The Sun,radil svým čtenářum Brexit?Je správné,že čtenáři bulváru dají na toto doporučení a ovlivní osud celé země?Kdo se rozhoduje pouze podle rad bulváru,neměl by mít raději ani volební právo....

2 0
možnosti
Foto

V dnešní době je to celkem jedno. Myslím že i vy jste nejednou vyjadřoval svůj příklon k tomu či onomu a nikdo vám vaše právo neupíral. Proč by takové právo neměl mít i novinář? Dnes roli novinářů plní celkem velká část všelijakých komentátorů veřejného dění.

2 0
možnosti
JN

Viz má odpověď panu Horáčkovi o kousek níž.

0 0
možnosti
JV

J41i54r23i 88V43r49a72b46e35c

2. 10. 2016 12:43

Je správné, když nejaci vychodni prezidenti a exprezidenti kecaji, koho by volili ??

6 0
možnosti
JN

Na tom nic špatného nevidím (představa, že by něčím takovým např. český prezident ovlivnil rozhodování amerických voličů, mi přijde úsměvná) a navíc to nedělají jen východní prezidenti.

2 3
možnosti
Foto

Amíkům bych nechal, co jejich jest. Stejně si to rozhodnou sami, atˇ TAK, ČI ONAK. Nakonec, i u nás se leccos praktikuje až ,,průzračně" čistě. Kdo maže, tedy vatu, ten jede. A kdo s kým o čem pro koho;-)

0 0
možnosti
RH

Dokud má volič vlastní rozum, pak je úplně jedno, že mu někdo jiný prezentuje své doporučení. Každý si může o svém milovaném kandidátovi psát co chce a je na schopnosti voliče příchozí informace ověřit. Nakonec i vy jste tady prostřednictvím tohoto serveru propagoval zvolení Zemana, což je absolutně to samé, s malým rozdílem, že vás téměř nikdo nečte, což vy neovlivníte...

13 2
možnosti
JN

Ohledně té propagace Zemana - já jsem tenkrát před druhým kolem volby pouze napsal blog s názvem Proč budu volit Zemana a ne Schwarzenberga a podstatný rozdíl je v tom, že já jsem na rozdíl od šéfredaktorů LN, HN či MF DNES nikoho nevyzýval, aby tak učinil také.

Jinak máte samozřejmě pravdu, že v porovnání s těmito periodiky je čtenost mých blogů malá, ale na zdejší poměry to myslím zase tak špatné není a ostatně i Vy chodíte pod mé blogy diskutovat docela často. ;-)

10 2
možnosti
VH

Soukromá média mohou co chtějí. A vždy je to správné (pokud to není nezákonná).

4 0
možnosti
Foto

Jest to politické školení mužstva.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik