Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám skutočne trápny pocit, keď si uvedomím, že aj ja som volil toho pánka... Hoci sa spočiatku prejavoval veľmi sympaticky - jeho predchodca mu to parádne uľahčil - veľmi rýchlo sa vyprofiloval a ukázal, odkiaľ vietor fúka. Hlavne v postojoch a názoroch, ktoré sa týkajú medzinárodných vzťahov. Už dlhšie vládne v slovenských internetových médiach stav, že pod článkom ktorý sa nejakým spôsobom dotýka prezidenta JE DISKUSIA ZAKÁZANÁ... Vox populi, vox dei - po zvolení ho to už nezaujíma...

Jeho postoje som pochopil, keď zverejnil meno poradcu pre medzinárodné vzťahy. Je to Martin Bútora, bývalý veľvyslanec v USA a šedá eminencia VPN... Máme naozaj ,,šťastie" na zvolených prezidentov, keď nás musí pri ich vystúpeniach hanba fackovať... :-(

11 3
možnosti

Ty si dobrý komik ;-D

0 6
možnosti

D85a44v82i18d 72V84l87k

18. 10. 2016 17:28

Kiska má prostě svůj vlastní názor stejně jako Zeman. A o jaké chcete mluvit jednotě? Když jde do tuhého, každý hledí jen na své zájmy. V4 je dobrá jen k tomu aby parta nýmandů předstírala , že jsou důležití. Kdyby V4 k něčemu bylo, připojí se třeba Rakousko. Neupínejme se k falešným modlám, V4 není nic. A zajeďte si do Maďarska. Moc dobře se jim tam pod Orbánem nežije. Jel jsem do Chorvatska, cesta lemovaná zkrachovalými hospodami a a penzióny. Venkov jak po vymření. Smutné.

3 6
možnosti

Rakousko o připojení uvažuje. A za výkon maďarské ekonomiky může V4? S kvótami by se asi měli o moc lépe, co.

10 1
možnosti

Kiska hovoří o migrační krizi jen frázovitě, ale neslyšel jsem od něj nějaké ucelené návrhy co s tím ( i když více "vítací"). A že to je pro současnost a hlavně budoucnost velký problém i když na Slovensko se chce momentálně uprchlíkům snad ještě méně než do Česka.

Zeman jako vlajkonoš ostrého NE by měl podle mne přidat pokud jde např. o návrhy na rychlou revizi zákonodárství EU v této oblasti. I když bude ještě více onálepkován jako "fob". Plot vše nevyřeší.

13 1
možnosti
Foto

Zatím vymyslel, že bychom je mohli odvézt (internovat?) na neobydlené řecké ostrovy. Nějak při tom zapomněl na to, že ty ostrovy jsou neobydlené proto, že tam není voda .....:-/

6 9
možnosti

Z Kisky se stal sólista, tak trochu exhibicionista

8 6
možnosti
Foto

...zatímco Zeman je vysloveně týmový hráč ;-D

12 5
možnosti

Inteligentní lidi typu Kiska jsou pro některé typy lidí skutečně hrozbou. Jednoduchým lidem vyhovují lidé jako Zeman nebo Orbán. To je bohužel krutý fakt.

23 25
možnosti
Foto

Inteligentní lichvář. To žádný hlupák nemůže dělat

13 12
možnosti

A61l67o63i39s 13Ž47í44d27e85k

16. 10. 2016 14:33

Josefe a jak se takový islamista doví ,jak lákavě štědrý je sociální systém v Německu ? Děkuji za odpověď

1 9
možnosti

Aloisi a Vy myslíte, že v islámských zemích např. nemá nikdo internet? 8-o

13 0
možnosti

..... mňo, vona každá filatropie má svoje meze,- enem pan Kiska trochaj přetáhl nápřah když upřednostnil nelegální migranty před vlastním národem. Vobyčejní Slováci ho za to maj stráááášně "rádi" V!

14 2
možnosti

Milujeme ho, preto má svoj fanklub na facebooku s názvom " Hanbím sa za prezidenta Kisku".

0 0
možnosti
Foto

Bohužel, Kiska plní přání svých korporátních protektorů a rozbíjí V4. Už jen vazalský styl jeho uvažovaní nasvědčuje, čí zájmy hájí. Ten člověk se dostal do funkce omylem. Slováci jej podruhé nezvolí, alespoň doufám.

21 11
možnosti

Tak to máme 1 x korporátní agent, 1 x korporátní politika a 1 x korporátní protektoři.

To je tak, když se jeden upne na jedno cizí slovíčko...

0 0
možnosti
Foto

Mně by se tedy po boku Porošenka a islámských radikálů nechtělo táhnout na Moskvu.

Toto je politika slovenského prezidenta Kisky: otevřená náruč islámským radkálům imigrujícím do Evropy a podpora Porošenka v jeho válce, kterou rozpoutali jeho nelegitimní předchůdci prot svým spoluobčanům ruského původu.

Takže jednoznačně souhlasím, že Kiska je neštěstím nejen pro Slováky, ale pro celou střední Evropu.

20 10
možnosti

Neštěstím pro střední Evropu jsou bolševici a jejich pohrobci.

16 4
možnosti
Foto

I95v53a60n 77M69a96r73e33k

16. 10. 2016 12:27

Zasloužená karma R^[>-]

16 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS