Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SW

Neni to spis vymluva? Nejsem uspesny, tak to svedu na politiku? Dejdar neni u ledu a mozna Franz neni tak uspesny, jak si mysli, ze by mohl byt, ne kvuli politice, ale proste neni tak horke zbozi.

1 1
možnosti
JH

J77o18s66e97f 38H35e81j48n61a

24. 11. 2016 15:44

Většinou vás nečtu, ale p. Franze se velmi vážím. Ten musí mít z vašich blábolů radost.;-OZkuse občas přemýšlet. Dejdar je u ledu? Ringo Čech nikam nesmí? Tušíte třeba, že někteří pracuijí na dlouhoidobějších projektech? Podle vás je určitě oběť i Ovčáček.;-€

1 0
možnosti
JN

To, že mě většinou nečtete, píšete do mých diskusí docela často, pane Hejno. ;-)

Ale když už se mi dostane takové cti, že si můj "blábol" přečtete, tak by možná nebylo špatné, abyste si ho příště přečetl pozorněji...

1 1
možnosti
Foto

H60a83n45a 33V65l81k57o15v12á

24. 11. 2016 15:36

Od rána kdy jsem článek četla doteď, kdy se dostanu k příspěvku přemýšlím nad Martinem Dejdarem. Viděla jsem ho v Ypsilonce v jeho začátcích a jeho energie na jevišti byla...likvidující. Říkala jsem si probůh, co tohle je za éro...

Čas se projevil a s časem ten talent. Komedie, drama...Kafka...Je to prostě herec par excellence. A níže v diskusi srovnání s Ondřejem Vetchým - dle mého soudu oba v jedné škatulce. Mistři.

A co se týká jejich politického názoru - ten je snad jejich osobním rozhodnutím, do kterého nám, divákům, nic není.

1 0
možnosti
Foto

Víte, článek v Lidovkách jsem četl, a je to určitě k zamyšlení, důvody mohou být ale různé - myslím, že na tom z pohledu Franze může být i kus pravdy, jenže to tak funguje přeci i normálně, sympatie a antipatie - korunu tomu ovšem dodal sám Franz tím, když řekl: Nebudu házet perly sviním. :-/

7 0
možnosti
AT

Mezi ty postižené podporovatele počítáte i Jiřinku Bohdalovou? Která předvádí své plastiky v každém druhém pořadu o vaření a kutění? Přestože její jediný přínos k pořadu jsou repliky: "Jo." "Jasně." "Aha!" "Nepovídejte!" A vrcholem jejího moderátorství je věta: "Tak vy říkáte, že ..." a zopakuje, co už předtím host řekl.

Tomu fakt říkám sázka na špatného koně :-)

10 1
možnosti
JN

Já tyhle typy pořadů nesleduji, takže nemohu posoudit. Ale že Jiřina Bohdalová je výborná herečka, to s výjimkou zarytých odpůrců Zemana nejspíš uznávají všichni a i její angažování v pořadu, o kterém píšete, je dost možná zárukou zvýšení jeho sledovanosti.

1 0
možnosti
ON

O97n50d25ř54e67j 21N74ý97č

24. 11. 2016 7:21

Co měl ten blog říct jsem nepochopil. Záleží pouze na rozhodnutí každého jednotlivce jestli někomu dá nějakou zakázku a může k tomu mít důvody jaké chce. V každé profesi jde v první řadě o peníze. Jestli je tak dobrý tak by tratil i zadavatel když by mu zakázku nedal. Nebo se to dá udělat skoro stejně dobře za míň peněz od někoho jiného. Milý pane neporovnatelně horší bylo to když na majitele hospody který odmítl hostit Zemana hned druhý den nastoupila finanční kontrola. To je zneužití moci. Věc naprosto neskutečná.

13 0
možnosti
ZB

Dejdar byl ztrestán;-DProboha,to jste si nevšiml,že hraje skoro ve všem kde se dá.Autoři Zdivočelé země byliprostě jen lidsky zklamáni,když herec hrající hlavní roli protikomunistickéhé seriálu podporuje stejného člověka jako komunisté...

12 0
možnosti
JN

Opravdu "duchaplný" argument - Zemana volilo ve druhém kole 2,7 milionu voličů. Opravdu chcete tvrdit, že mezi obyvateli ČR je 2, 7 milionu komunistů? 8-o

3 2
možnosti
Foto

Tak si to shrňme. Podle většiny diskutérů by za a Franz ty zakázky stejně nedostal a za b Zeman je taky mstivý tak co. Nemyslím, že obsahem blogu je pojednání o ješitnosti a mstivosti prezidenta, ač o ní dle mne není pochyb. Argumenty b tudíž nemají relevanci. Lapidárně řečeno jsou to plky, jež mají zastřít neschopnost či nemožnost argumentovat věcně. Za a je zajímavější. Prostá statistika Před tím a potom prostě obhájcům kulturní fronty nestačí. Zvláštní. Lidé ohánějící se vyšší mravností a aristokracií ducha by mohli být stejně nízcí a malicherní jako jejich Veřejný nepřítel číslo 1. To musí mít určitě jiné vysvětlení. No, já si myslím, že když něco vypadá jako kachna, chodí jako kachna a kváká jako kachna, tak to prostě bude kachna.

6 0
možnosti
MB

Je zábavné, když někdo apeluje na argumenty a fakta a přitom napíše příspěvek plný dojmů a názorů bez jediného faktu. Tomu se všude na světě říka chucpe.

4 2
možnosti
MB

Vytáhnout DVA případy, z nichž jeden je postaven na čistě subjektivních dojmech umělce a pražádných faktech (Franz) a na tom postavit svou tezi, že podporovat Zemana se ve světě umění nevyplácí, to chce fakt rozum génia.

9 2
možnosti
JN

Já bych zde k tomu rozumu génia v souvislosti s vámi i něco napsal, ale jako obvykle by to asi skončilo tím, že by to "někdo" nahlásil a můj příspěvek by byl smazán. ;-)

0 0
možnosti
Foto

"Podporovat Zemana se ve světě umění nevyplácí"

Jestli to nebude tím, že umělci bývají vesměs kulturní lidé.

I když umělcům Čechovi, Renčovi a Hůlkovi se to vyplatilo, ne?:-)

8 7
možnosti
VS

Ani Rákosíček si nestěžuje...

5 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik