Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... tak ešivá chcou US celebrity kvuli prezidentovi emigrovat z Ameriky pak to musi byt pro naše umělce hrozná šupa, protože už nemaj kam emigrovat, žejoV !,- do Německa, Francie, Itálie a do Skandinávie se jim v poslední době nějak nechce tak bych to možná viděl na Maďarsko ! ,- ..... si porád říkám, když voni se pasujou do role "svědomí národa", tak by nám ty svoje zásady, morálku a svědomí mohli názorně demonstrovat a vopravdu emigrovat,- proč se tak neděje mi je záhadou ?!?

6 6
možnosti
OK

To bude mejlka. Projevem morálky nemusí být zrovna emigrace. Může to být třeba i otevřená, ale slušná kritika i za tu cenu, že se najde spousta hlupáků, kteří na kritika se vší neslušností zaútočí.

5 1
možnosti
OK

Je zajímavé, že v Rusku nikdo proti Putinovi nebrojí. Tedy alespoň nikdo, kdo je na svobodě.

12 3
možnosti
ON

Koukám že vám soudruhu vadí když někdo vyjádří svůj názor. Bohužel pro vás máme demokracii a v ní je to naprosto normální. Což vy nemůžete pochopit.

10 7
možnosti
JN

Soudruhu si když tak říkejte lidem, kteří uvažují obdobně jako vy: já jsem v článku mimo jiné jasně napsal: "Samozřejmě, že žijeme ve svobodné zemi a tak má každý právo svůj názor na toho či onoho politika veřejně vyjádřit." A já jsem za to skutečně rád, akorát vám asi nedošlo, že to také znamená, že i zde na blogu má každý právo kriticky se vyjádřit k umělcům, politikům či ke komukoliv jinému.

7 5
možnosti
RH

No vidíte, a přitom se to vůbec nevyplatí, Zeman dává těm se "správným názorem" na Hradě metály. Doufám, že Trump takové ubohosti nemá zapotřebí. Osobně uměleckým aktivismem příliš nesouhlasím, ale je vtipné, jak Hrad a obránci Hradu těžko nesou nesouhlas. :-/ Co je na tom špatného, když známá osobnost projeví své politické názory? Že nám nekonvenují? :-)

14 5
možnosti
TT

Jedná se o to, jakým stylem ten nesouhlas dávají najevo. Zemanovi vyčítají buranství tak těžce buranským způsobem ("Ten Pi-Chus"), že se z toho žaludek obrací. To mají být elity? :-P No a kromě toho svými výlevy stylu "Toto není můj prezident" prezentují svůj postoj k demokracii. Ať se potom osobnosti a jejich pěšáci nediví, že jsou posílání do někam.

10 5
možnosti
PS

P26e14t95r 36S92k71á78l35a

9. 1. 2017 15:46

Zcela správně jste napsal, že vystoupení českých umělců byla reakce na Zemanovo chování.R^

7 1
možnosti
VC

Jste na omylu, Kdyby se Zeman nechoval, byl by to furt někdo, kdo porazil NAŠEHO kandidáta a to se neodpoští !!

3 2
možnosti
JV

Já nejsem umělec a mám Zemana taky plný zuby. RvRvRv

10 1
možnosti
Foto

A vyhlašujete Dny neklidu?

11 4
možnosti
OK

Vy jste nepochopil princip demokracie. V demokracii se totiž může každý vyjadřovat k čemukoli a pokud třeba vyhraje volby politik, který značnou část společnosti irituje, je zcela přirozené a správné se vyjadřovat. Dokonce i přepočítávání výsledků voleb je v demokracii zdravé (při těsném výsledku), zatímco v totalitních režimech je to nepřípustné.

10 0
možnosti
Foto

Každý se samozřejmě vyjadřovat může, ale, pokud to nabude rysú davové psychózy, je to na pováženou.

7 3
možnosti
Foto

No nevím, takový Peter Falk jako Columbo se svým vyšetřováním 69 vražd toliko mezi penězokracií, respekitive bílými límčečkami razil Trumpovi cestu jako ledoborec. Diváci museli být nutně pobouření, když viděli tu spoušť.

3 0
možnosti
JH

Ono to tak už nějak k umělcům a intelektuálům patří. Zdaleka nejenom ty české a emerické, kdysi okouzloval dokonce i strýček Staliin.

12 4
možnosti
VC

I Stalin, i Hitler, Gottwald, Zápotocký, Novotný, Dubček, a dokonce i Havel;-D

1 1
možnosti
Foto

a co je špatného na tom, že někdo sdělí veřejně svůj názor???

6 0
možnosti
PV

P59a85v37e67l 39V80é49b37r

9. 1. 2017 14:50

Asi je to špatné, protože kdybych např. tady veřejně vyjádřil svůj názor na vás, tak mě smažou...

2 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,03
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik