Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

To se tu počítá, když si sluníčkáři přitáhli i houf svých a možná i sousedových dětí. Skoro jako když si neblahé zkušenosti nepřizpůsobivý spolu s houfem svých dětí, přivedl na sociálku pro dávky i pár těch od brata. I když, to možná také byli jeho...;-D

20 2
možnosti
LW

L38e47o 97W67o60l35f

15. 1. 2017 12:07

A stačilo tak málo, aby nekritizoval našeho milovaného Miloše Zemana, byl by z něho

celkem slušný ambasador. A takhle je z něho, lump a zločinec, (jak píší PL), k čemu se i autor článku přiklání. Jó, někdy stačí skutečně málo k posuzování.

10 15
možnosti
JN

A na základě čeho prosím usuzujete, že já se přikláním k tomu, že pan Schapiro je lump a zločinec? 8-o Já v souvislosti s tím odkazem na článek z PL pouze poukazuji na to, že ho hodnotí negativně i politici z ODS.

18 2
možnosti
MB

Přišli, zazpívali častušky do větru, a zase odešli.;-D

13 0
možnosti
JL

A poslal A. Shapiro za sebe alespoň nějakého náhradníka? Alespoň na iDnes zmíněn není.

A je mi i divné, proč se tato akce nekonala přes americkou ambasádou ale poměrně daleko od ní.

Americká ambasáda byla o této akci jistě předem informována, ale přesto se rozhodla nereagovat a dělat mrtvého brouka. Na mě to působí dojmem, jakoby se A. Shapiro od této akce z nějakého důvodu diskrétně distancoval.

Prostě velcí kluci se s malými nebaví, když to zrovna nepotřebují. A to ani v případě, že jim ti malí lezou do ....:-P

33 0
možnosti
Foto

Bezpečnost ambasadora je přednější. A navíc, možná ,,schýza". Bylo by to vhodné místo na atentát, ovšem v přítomnosti ,,vítačů"? Dilema:-( U ambasády to nešlo, bezp.st. ONE. Ochranka by omylem mohla sejmout i jednoho velmi oblíbeného ,,blogera";-D

6 2
možnosti
JR

J68a53n 35R53á32ž

15. 1. 2017 11:31

Já si myslel, že Shapiro je s tím exhibicionistou Peszyńskim větší kámoš. Být na místě Peszyńskiho, tak se naštvu. Zorganizoval rozlučkovou párty se zpěvem a tanci a ten, s kým se ta parta loučila a komu tak věrně sloužila, se nepřijde ani na moment ukázat.

30 0
možnosti
PB

.... nedá sa nic robit, ten letošní duhovej parádemarš bude moset vodřídit pan Peczynski V !

19 1
možnosti
Foto

Je zvláštní, co některým lidem dokáže udělat radost. ;-D;-D;-D

10 17
možnosti
JN

Tak podle počtu smajlíků jste tady jako obvykle nejšťastnějším člověkem vy. ;-)

21 1
možnosti
RC

Nechapu, ze mate potrebu komentovat jakoukoliv vec, kterou spojujete s prezidentem. 40 lidi neni moc, ale na druhou stranu - kolik se kdy prislo s nejakym velvyslancem rozloucit lidi, pokud to neorganizovala sama ambasada? No mozna na cinskeho nekdo prijde, to bude organizovat Tvrdik.

Proc neokomentujete i to, ze Trump mluvi o revizi politiky jedne Ciny? Tedy presne toho, proc se nasi ustavni cinitele hluboce omluvne predklonili pred cinskymi komunisty? Jo aha, to se Vam moc nehodi, co?

10 17
možnosti
JN

Pane Caho, Vaše tendence radit některým zdejším blogerům, o čem by měli psát a o čem nikoliv, mi přijde poněkud úsměvná. Pokud Vám vadí absence toho či onoho tématu, tak Vám nic nebrání v tom, založit si zde blog a napsat o tom sám.

A jen tak mimochodem - tu informaci o tom, že Trump mluví o revizi politiky jedné Číny, jsem ve včerejších zprávách postřehl, ale zrovna tak tam v této souvislosti říkali, že Trump mluví i o revizi protiruských sankcí - ale to se zase nehodilo do krámu Vám, viďte? ;-)

23 4
možnosti
ON

O88n91d75ř90e42j 54N38ý28č

15. 1. 2017 11:19

A co jste tím chtěl říct? Každý umí číst tak si článek přečetl. Místo blogu jste nám předvedl klasický komunistický výklad jak k tomu článku přistoupit.

13 13
možnosti
Foto

A vy jste na to skočil, že jo?

1 1
možnosti
Foto

Podle toho, jakou pozornost této akci věnovaly mainstreamová média, muselo jít o důležitou událost...

21 5
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 39,94
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik