Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R49o29m53a91n 83K13o30z85e85l

29. 1. 2017 19:17

Tak ke Kalouskovi už navždy patří názorové veletoče - zvyšování daní, po volbách naopak, snaha zvýšit daně živnostníkům, pak zas opak, před volbami billboardy, jak pomohli maminkám zvýšením rodičovského příspěvku, po volbách velký šetřílek, ještě ten pokus o vládu založenou na podpoře komunistů...

1 0
možnosti
Foto

Třetí odstavec o vás celkem jasně vypovídá, že jste vhodným voličem pro ANO.

1 0
možnosti

Tak v tomhle se nejspíš mýlíte. :-)

0 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, že největší obavy o budoucnost politiků nebo politických stran projevují právě ti, kteří je nemají rádi. Asi by jim chyběli, neměli by pak už o čem psát. :-)

4 0
možnosti

Když si projdete můj blog kousek zpětně, tak nepochybně zjistíte, že mám spoustu jiných témat než je TOP 09 a Kalousek. Kromě toho o budoucnost pana Kalouska není vůbec třeba mít obavy - ten z politiky jen tak neodejde a i kdyby se TOP 09 do parlamentu nedostala, tak by to pravděpodobně vyřešil rychlým založením jiné strany. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Když vládla koalice ODS a TOP09, tak nepřijala zákon o státní službě, protože s ním nesouhlasila, i když Brusel na jeho přijetí tlačil. Mohla ho přijmout, zavděčit se Bruselu a ještě instalovat (v podstatě neodvolatelně) na výnosné a vlivné posty své známé, tak jak to píšete ve svém ne příliš chytrém příspěvku. Ale koalice to neudělala, naopak to byl první krok, do kterého se pustila současná vláda. A tak máme místo dvou náměstků tři, místo tří let čtyři, atd. atd. Ale může za to Kalousek, že, paní Vlková?

8 2
možnosti
Foto

H17a41n42a 41V13l35k33o32v60á

29. 1. 2017 15:10

Já vůbec netuším o čem to hovoříte, paní Jandová. Pokud jste reagovala na nějaké moje vyjádření, měla jste reagovat pod ním...

Ale (protože na rozdíl od vás vládnu logickým myšlením a v této diskusi mám příspěvek jeden) - můžete mi citovat kde jsem obvinila pana Kalouska z nějakého obsazování postů v Bruselu?

Já jsem mluvila o vítačské politice, ve které si TOP 09 nezadá s východoněmeckou svazačkou Angelou Merkelovou. A upřímně musím říct, že si tímto v ČR dost podkopává židli, na které zatím ještě vratce sedí.

3 5
možnosti
Foto

H65a69n80a 82V81l36k85o14v17á

29. 1. 2017 14:38

Ano. TOP 09 je takové ztělesněné zoufalství pravicového voliče. Přes nespornou Kalouskovu inteligenci a vtip, připadá mi, že pod jejím vedením bychom spěli k zářnému novému eurosocialismu - tam, kde se i nepříliš bohatým rezidentům bere a každému (ze správné strany) příchozímu bez výběru dává.

6 4
možnosti

Tak mám pocit, že mnohem více lidí u nás zajímá u TOP 09 jejich podpora imigrace z Arábie a Afriky a eurofederalizace Evropy než jejich podpora vysokorychlostních tratí. K tomu se ovšem Kalousek ve své vizi 2030 takticky nevyjadřuje.

14 0
možnosti

Presne tak. I kdyby jinak byla TOP09 volitelna, timto by se stala nevolitelnou. Ale ono je to takova cirkusoidni strana a podle toho vypada i ta jejich populisticka vize.

4 2
možnosti
Foto

Po vysokorychlostní trati (neboli po VRT) "Praha-Brno" se Miroslav Kalousek (56 let) může svézt naším šnečím tempem stavby trati (podle projektu povede přes Jihlavu) nikoliv v roce 2030 za 13 let, ale nejdříve za 30 let a to bude panu předsedovi v roce 2047, pokud se toho vůbec dožije, kmetských 86 let. Stačí se jen tak trochu podívat nazpět, co Kalousek dělal a plánoval před 13 lety (v roce 2003) a co všechno se mu z toho podařilo úspěšně zrealizovat (??)....;-O

4 1
možnosti
Foto

Helena Langšádlová, místopředsedkyně takzvaně „pravicové“ TOP09, se nechala slyšet, že Centrum proti terorismu „je potřebné“; prý „abychom rozuměli fungování demokracie. Krom toho mají být podle Heleny Langšádlové soudy aktivnější při rušení webů.

Takový politolog Lukáš Jelínek nemá obavy až tak z té cenzury, nýbrž z toho, že Češi jsou hákliví na to, když jim někdo vnucuje svůj názor, pročež řešením situace má podle něj být investice do výuky občanské výchovy a společenských věd – prostě indoktrinovat, indoktrinovat, indoktrinovat! S tím nemá problém ani místopředsedkyně „pravicové“ TOP09, jen by Jelínkův návrh aplikovala paralelně s tou cenzurou, on by ji tím nejspíše raději nahradil, aby náhodou někoho nepobouřil; zcela jasno mají však politici v tom, že poddané je třeba vychovávat, tvarovat a diktovat jim, co si mají myslet. ČSSD tuto strategii více méně deklaruje, zatímco TOP09 se snaží tvářit jako pravice; kdyby náhodou někdo třeba přemýšlel, že by je volil, vzpomeňte si na jejich lásku k cenzuře.

5 1
možnosti

Jo, zoufalí lidé, zoufalé nápady.

Já jen věřím, že naprostá většina lidí má zdravý rozum a také jej používá.

:-)

5 0
možnosti
Foto

Politik (tedy ten správný) nemůže hodit do pléna "vizi" a tím "zmáknout" voliče - to udělá jen špatný politik a skočí na to nemyslící volič.

Správný (spíše: pro nás POTŘEBNÝ) politik svou vizi podepře uvěřitelnými argumenty a kroky jak toho dosáhnout.

Kalousek své vyhlášení ničím takovým nepodepřel, ale ani podepřít nemůže!!!

Otázkou je, kolik naivních až hloupých voličů mu na to skočí.

6 2
možnosti
Foto

Další otázka je, kolik současných politiků je toho schopno :-)

1 0
možnosti

Bohužel dosud ještě jsou u nás lidé natolik nenávidějící své spoluobčany, že ve své mánii škodit jim jsou schopni tuto stranu ekonomického rozvratu a zlodějských nýmandů považujících sami sebe ve svých očích a v pokřiveném žebříčku hodnot za odborníky, ještě volit. A volit Miroslava Kalouska do jakékoliv funkce, to je úchylka na psychiatrickou diagnózu...

8 5
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,82
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik