Diskuse

Všeci kradnú, jenom Babiš je křišťálově čistý

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprosto presne. Jeste by se mohl nekdo pana Babise zaptat, proc tedy penize, ktere za ta leta vydelal nechaval lezet ladem, aby je pak mohl pouzit na nakup dluhopisu...... Nepotreboval nektere s tech penez na zakladni vklad do svych firem? A kdyz vysvetluje, ze vydelal na prodeji firem, tak by se jeste mel nekdo zeptat, zda ty firmy vybudoval z nuly, nebo jesteli je nahodou taky nekoupil za sve osobni prijmy. Atd. atd.

Pan Babis ma na rozdil od Stanika Grossu (a tomu to stejne nepomohlo) podstatnou nevyhodu - Andrejovi by nestacil jeden strycek Vik, ale musel by jich mit opravdu hodne.

2 0
možnosti
Foto

A jen ještě doplním (vzpomněla jsem si na to před chvílí u pana Polického), že tento náš nejoblíbenější "nepolitik" podle zpráv ČRo podává trestní oznámení na ČT za pořady Reportéři ČT a 168 hodin....

O jiných (investigativních) novinářích, kteří dobrovolně odešli z Mafra po jeho převzetí Babišem se vyjadřuje jako o "zhrzených" (...) pokud o něm napíší něco nepříjemného...

Manipulátorstvím davů se mi tento pán začíná jevit podobně jako nejhorší diktátoři 20. století.

2 1
možnosti

Pritom to bylo proste, nebyt na redaktorku sprosty, nedozadovat se informaci o jejim platu, ale dat jasna cisla i podklady na stup. Hned a v uplne forme.

0 0
možnosti

Karma!

Ono vše je otázkou času a čas zvolna začíná dohánět i Babiše, který je známý tím, že Orwella nepoužívá jako výstrahu, ale jako manuál.

Jen když se nad tím zamyslíte logicky - bylo možné vydělat v této zemi v 90.letech miliardy poctivou prací?;-D

7 0
možnosti

K poslední větě: také tomu moc nevěřím...

2 0
možnosti

:-).....Pustil jsem si teď včerejší záznam z TV. Babiš byl perfektně připraven, umanutého Dolanského si namazal na chleba. I jeho protivník tam zmateně koktal, oponentura nic, moc.

Koalice v přátelské souhře s opozicí.....jediný cíl ! Dostat Babiše z politiky a mít se zase dobře. Že zas bude republika krvácet? Po nás potopa.Jak říká Babiš...ať prokáže Kalousek se Sobotkou svoje příjmy od r.1993 ! A jejich zdanění! !!!!!!

2 5
možnosti

OK pane Nováku, v řadě jiných věcí se spolu shodneme, v názoru na Babiše nejspíš ne - ale to je myslím v pořádku.

Můj názor na včerejší debatu na ČT: redaktor Dolanský i názorový oponent pan Štický (pokud se nepletu, tak bývalý novinář z MF DNES) byli zkrátka na Babiše příliš měcí a Babiš se jako obvykle místo přímých odpovědí snažil převádět pozornost na Sobotku, Kalouska, atd. Přišlo mi to tak nudné, že jsem u toho začal i dřímat... :-)

4 1
možnosti

Spíše bych řekl, že soudí podle sebe. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Pan Babiš není žádný anděl ale ve vládě maká nejvíc. Zbytek koalice rozdává peníze a uplácí voliče. Koalice i opozice včetně naši TV má jediný program: Dostat Babiše z politiky. Já si vážím každého kdo dokáže dát práci byť jedinému člověku. Kritiky kteří nic nedokázali a jsou celý život přisáti na rozpočet moc nemusím. Pane Babiš ,přeji vám co nejlepší volební výsledek.

2 8
možnosti

Podívejte, já Babiše za řadu věcí také chválím a ani to v médiích nejvíc kritizované EET rozhodně není taková katastrofa, jak mnozí před jeho zavedením strašili. A v byznysu opravdu dokázal hodně, byť kromě toho, že odvádí státu vysoké daně, také čerpá vysoké částky ze státních dotací.

Ale pro mě je prostě nepřijatelné, aby byly vicepremiérovi či kterémukoliv členovi vlády tolerovány takové manýry, jaké Babiš zejména v poslední době předvádí. A k té Vaší větě, že zbytek koalice rozdává peníze a uplácí voliče - i přes to všechno je největším populistou v současné vládě právě Babiš.

4 0
možnosti

Pane Nožička, jak v reportáži vidíte, v naší "civilizované" zemi to takto bývalý soudruh Babiš klidně vysvětlovat může a ještě mu stoupnou preference. Když se mu otázky nehodí, tak začne být sprostý ale hulvát je jeho dobrý přítel Zeman! Nevím, co ještě musí přijít aby lidé pochopili, jak "férové dobračisko" nám vládne!?

11 1
možnosti
Foto

Tak dnes s vámi dokonce souhlasím a karmuji. To asi zíráte, co ;-)? Nicméně si uvědomme, že ministra Babiše bezvýhradně podporuje náš pan prezident, kterého zase soustavně obhajujete vy. A moc bych se divil, kdyby prezident po této aféře otočil, když neotočil ani po Čapím hnízdu. Naopak, jel se tam demonstrativně podívat. Prezidentovi důvěřuje více jak 50% národa, hnutí ANO momentálně vede průzkumy veřejného mínění. Takže co jsme za národ? Tupci? Nebo nám prostě imponuje, že kdo nekrade, tak jako by nebyl?

14 0
možnosti

Možná Vás překvapím, ale nepřekvapil jste mě... ;-)

0 0
možnosti
Foto

H84a80n66a 14V60l68k86o55v17á

31. 1. 2017 20:56

Vy nejste a já jsem. Dotace, veřejné zakázky, Čapí hnízdo... Všetci kradnú iba Babiš optimalizuje.

13 0
možnosti
Foto

Opravil bych to: Všetci kradnú, jenom já dotujem ;-D.

3 0
možnosti