Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D23a29v59i86d 17V45l66k

11. 2. 2017 8:35

Kariéra slečny Sáblíkové je bezesporu obdivuhodná. Dobrý blog kolego Nožičko.

1 0
možnosti

R^ To, že se stále udržuje ve špičkové formě je pro mně více obdivuhodné, než jaký kov přiveze.

Zvláště, když sliby některých politiků, že se postaví víceúčelový rychlobruslařský stadión, jsou předloňským sněhem.

2 0
možnosti
Foto

H83a66n41a 53V17l97k82o15v76á

10. 2. 2017 13:58

Mne fascinuje přístup fanoušků, kteří si myslí, že sportovec je národní majetek a měl by jim skládat účty....

Pokud se Martině Sáblíkové nedaří až tak stoprocentně (má smůlu, že už v útlém mládí si nasadila vlastní laťku hodně vysoko), je to věc její a jejího trenéra, možná ještě tak trochu sponzorů....Pravda je, že státní rozpočet na sport přispívá (někdy na neuvěřitelné záležitosti) , ale dám ruku do ohně na to, že na přípravu v odpovídajících podmínkách si Sáblíková, popřípadě její manažer musí sehnat peníze sama.

4 0
možnosti

Taky se nám prý smějou, že i když jsme jako stát pidi, nic jiného než umístění "na bedně" nebereme. Jsme tak trochu rozmazlení velkým počtem skvělých sportovců.

1 0
možnosti

.... jako jááák byt druhá je krásný ?!,- šak to napálím hnedle po startu, v prvim voblouku zkrátím přešlapy, ujedu vo pět-sedm metrů a udržuju náskok až do cíla!,- v čem je jako porád takovej problém byt první ???

4 0
možnosti

Fandime jí celá rodina..Podle mě to je nejlepší sportovkyně současné doby u nás.R^ Ale mám pocit, že její medaile se už berou samozřejmě.

4 0
možnosti

Zajímalo by mne, kolik medailí mají ti největší kritici. ;-) Jakákoliv medaile je úspěch a rozhodně nelze čekat, že bude vždy jen zlatá.

6 0
možnosti

Ono v tomhle případě a v těchto podmínkách je vůbec úspěch, že Martinu někdo zná.. Nemá pořádně kde trénovat, ale jezdí si pro olympijské medaile!

3 0
možnosti

Mně taky mrzí, že se o ní nepěkně vyjadřují chlap, kterým se nelíbí. Mě osobně se celkem líbí, ježto nemám problémy s chlapeckými typy, a dostala mě v jednom vysílání se Suchánkem a Genzrem, kde oni se drželi zpátky, aby si dělali jenom legraci a neuráželi, ale víceméně celý ten čas, který byl pro Martinu vyhrazený, propovídala ona. V jiném oblečení než ve sportovním dresu, v uvolněné atmosféře vtipálkovského pořadu, na ní bylo vidět nejen, že zatraceně dobře ví, o čem mluví, když popisuje svoje trénování, ale taky jak to dělá ráda, no a které ženské láska nesluší? ;-)

Prostě je to kočka, rozhodně větší sympaťanda než ta věčná Wüstová.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik