Diskuse

Hejtman Košta má smůlu - v ANO nerozhoduje přání voličů, ale přání „šéfa firmy“

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K43a79r29e31l 20B55o29č14e36k

28. 2. 2017 22:08

Odkdy se volí v krajských volbách přímo hejtmani? Já měl za to, že se volí strany a pak vítězné strany vybírají na post hejtmana nejvhodnějšího kandidáta. To, že někdo získá nejvić preferenčních hlasů přeci ještě neznamená, že musí být automaticky hejtmanem. Hejtman má pak 100 dní na to, aby ukázal, jak je schopen vést kraj a lidi pod sebou. A když to nedokáže, tak je vyměnen. Mimochodem, pan Košta ztratil mandát jako člen zastupitelstva? Když ne, tak stále tam v krajském zastupitelstvu je, jenom ne jako hejtman, ale jako člen. Takže přání voličů je stále naplňováno. Střílíte zase vedle.

2 0
možnosti

Vedle střílíte tradičně (abych použil vaše oblíbené slovo :-)) vy. Hejtman se samozřejmě přímo nevolí, ale ten, kdo je na prvním místě krajské kandidátky, se de facto automaticky jako kandidát příslušné strany na hejtmana bere. ;-)

0 0
možnosti

Karma.Takhle to dopadá,když si dá na hlavu někdo málo indulony...pokud jde o ANO a Olomoucký kraj,já mám svědomí čisté.ANO ani strany,které mu na kraji přicmrndují jsem nevolil...

0 0
možnosti

M43i66l31a18n 23K27e96s98l

28. 2. 2017 18:24

Generalisime,poslušně hlásím,že jsem připraven splnit jakýkoliv váš rozkaz.Roli prezidenta republiky rád příjmu.Herec v.v.

0 0
možnosti

ad "Ale v ANO 2011 to nyní bude ještě horší, protože na víkendovém sjezdu této strany delegáti schválili, že jejich předseda může v odůvodněných případech zasahovat i do již schválených kandidátních "

O tomto Babis mluvil v Udalostech komentarich vcera. Tvrdil, ze tuto pravomoc jiz mel pred tim. Zmena je pry jen v tom, ze ted to maji ve stanovach, drive to meli ve volebnim radu.

Mimochodem - pro kazde volby plati, ze volebni zmocnenec az do okamziku voleb muze udelat zmenu. Jinymi slovy - pokud volebni zmocnenec, ac nema opravneni strany zmenu udela, tak ta plati a neda se zmenit.

2 0
možnosti
Foto

To v ,,odůvod.případech" může být v KAŽDÉ PARTAJI8-o Vždy rozhoduje ,,gremium", řízené jeho lederem. Tak to chodí.Pokud ,,neukořčíruje" frakce v partaji, pak padne a oslabí to celou partaj. Obzvláště před volbami. Snad stačí jako příklad třeba souboj HAŠEK vers. Sobotka;-)

1 0
možnosti
Foto

;-) S dotyčným exhejtnmanem šlo nepochybně o skvělý tah do voleb. A tam se coby kandidát osvědčil/vyplatil. Ovšem jak ve své fci po ,,dnech hájení", totˇ otázka jiná. Zda sehrál roli toliko ,,bílého koně", či to jinak nebyl vhodný člověk pro onu poltic.(!) fci, to asi pohledem ,,zvenčí" těžko soudit. Na řízení kraje to chce asi více, něž jen renomé erudov. lékaře:-/

1 0
možnosti
Foto

Správná taktika: "Přitáhněte nám voliče, my vás po volbách kopneme do zadku"

10 3
možnosti
Foto

Příkaz je vhodnější slovo :-)

0 1
možnosti

..... von je šéf, tudíž má poslední slovo,- tak je to ve všech partajích,- se podívejme jak dopadají jiní šéfové když se zmýlí ve svým úsudku a vsadí na korunní prince,- Březiny, Grossy, Špidly, Sobotky, Nečase, Bémy, Johny, Parkanový, Němcový, Peak, Nováky .....atd.atd.,- ......šak sou to enem takový stranický rošády,- vo ničem!

3 0
možnosti

Tak samozřejmě, že pokud je vedení strany trvale rozhádané, tak je to zase druhý extrém. Ale přece jen, když šéf strany zasahuje např. i do problémů na regionální úrovni, tak se mi to šťastné nezdá...

2 0
možnosti

V55í70t 58Ž94í93l72a

28. 2. 2017 14:32

Vy si jako vážně myslíte, že lidé tam volili ANO kvůli nějakému Kosťovi a né kvůli Babišovi??

Přáním voličů byl jednoznačně Babiš, nikdo jiný! Takže z tohoto pohledu naprosto v pořádku.

3 1
možnosti
Foto

Když o všem rozhoduje jeden muž, tak už se tomu neříká strana, nebo hnutí, ale diktátor.

3 2
možnosti
Foto

jak už mnohokrát z historie víme, politická sázka na "Mudry" končívá hodně často fiaskem. Stejně jako jsme, coby pacienti, často poznali lékařskou nadřazenost a nadutost, tak budou asi tyto tak časté vlastnosti u těchto vzdělanců nepříjemné i politickým kolegům.

6 0
možnosti

a presto lidi lekare voli radeji nez jine profese.

3 0
možnosti

:-)......JE to složité ! Poslouchal jsem včera Babiše jedním uchem v TV, protože při tom sedím u kompu, člověk se v tom nevyzná! Časy se mění a lidé s nimi, Možná, že to byl někoho osobní zájem, nebo se domluvila parta, že ho vyžĎuchají. Těžko to hodnotit. I ten Babiš, je také jenom odkázán na informace lidí. Ti mu ho možná vykreslili v těch nejhorších barvách a tak....pokud si to nechce s touto větší skupinou rozházet, musí konat. Dělat šéfa v zaměstnání, nebyl nikdy lehký chleba, v politice je to možná ještě horší . R^R^R^

6 0
možnosti