Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Jestli má Zeman jenom maličký zbytek zdravého rozumu, tak už kandidovat nebude, to by byla jediná možnost jak zachránit tuto zem před obrovskou mezinárodní ostudou a nakonec i určitá záchrana pro něho samotného. Obávám se ale , že jeho mozek už patří někomu jinému.

7 2
možnosti
JN

S tou ostudou bych to tak nedramatizoval. Tato země už přežila Husáka, Havla a Klause.

1 1
možnosti
MB

Další záludný atak - musím se p. prezidenta zastat ! Je zavalen - hledá články - i vlevo dole, obrací a určuje směr říčních toků - kanál, hodlá vykouřit kůrovce na Šumavě - nepodepíše zákon, zastává se nebohých a bezbranných - oligarchů, pózuje pro automobilku na běžkách - špatné foto kompozice - auto dominuje, teď je rozpolcen, zda kandidovat - nekandidovat ... Teď zase Lázně K.Vary - to asi podstrčil ten bezprověrkový, no prostě furt něco, zase odpůrci , těžký život - hlavy ... :-)

4 1
možnosti
RH

Zapomněl jste dodat podstatnou věc, že totiž k tomu, aby mohl Zeman prohlásit o demonstrujících, že jsou idioti, si vymyslel, že odpůrci tvrdí o podporovatelích, že jsou "komparz". Takže nejen vulgární prezident, ale již tradiční lhář. Ostřejší slova může používat zemitější rovný člověk, ale veřejně lhát, to už považuji za daleko větší morální selhání, ke kterému by se asi neměl prezident uchylovat.

13 1
možnosti
JN

A) Víte jistě, že si to vymyslel a že to tam z úst některého z aktivistů nezaznělo?

b) Jak jsem již napsal v blogu, ty verze, v jaké souvislosti Zeman slovo "idiot" řekl, se liší, a v článku na Echo 24 je napsáno:

"Zeman při debatě s občany řekl: „Když jsme byli v Královéhradeckém kraji, tak v jednom městě přišli dva idioti s transparentem, něco podobného jako máte támhle, a tam byly tři fotografie, vlevo Trump, v prostředku já a napravo Putin, takže jak vidíte, jsme v dobré společnosti. Na Číňana zapomněli, asi neměli jeho fotografii.“

1 1
možnosti
KB

K39a39r79e89l 14B94o64k

3. 3. 2017 10:31

Tentokrát s Vámi musím souhlasit.

1 2
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik