Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H45a90n22a 19V73l50k54o69v61á

11. 3. 2017 10:54

Nevolila jsem ho, volit ho nebudu, i když v mnoha věcech s ním souhlasím. Jeho chování a občasná bezskrupulózní opojenost vlastní mocí z něj pro mne dělá nevolitelného kandidáta a trošku si myslím, že i u části jeho bývalých voličů.

0 0
možnosti

V tom máte bohužel pravdu - ani já nejsem zatím rozhodnut, zda mu svůj hlas znovu dám. Záležet bude především na jeho protikandidátech.

0 0
možnosti
Foto

Nemám Zemana rád, nevolil jsem ho a ani volit nebudu. Je to populista, rozděluje národ, chová se jak hospodský ožrala, takže nechápu koho tohle imponuje? Přemýšlím o jeho voličské základně a došel jsem na to, že se jedná o nešťastné, frustrované lidi, kteří by chtěli mít naši "zaprděnou" republiku obehnanou ostnatým dráte, aby sem nedej bože nedošel nějaký uprchlík, páč každý uprchlík je terorista, násilník, hajzl ....(doplňte si co chcete). Nikdo z nás nechce, aby se sem došli uprchlíci, ale kolik jich tady je? Tož hádám, asi 200 kousků...;-D Ale panika je tady, jako by jich tu bylo minimálně 200 000, nebo i více. Ale o to nejde, tady jde o to, že pan Zeman je zastáncem Evropské unie, což 95% jeho voličů není. Takže co s tím ;-D Jeho bonboty jsou věčné, aféra s Peroutkou, absence prověrky pan Mynáře, ale to lidi neodradí, vždyť je prezidentem pro "vobyčejný lidi". Tož já su asi neobyčejný a budu....

A klidně mi dávejte mínusy, vůbec mi to nevadí.Hlavně ať vyhraje rozum a nemáme další roky na hradě soudruha Zemana :-)

5 3
možnosti

Aha, takže podle vaší teorie je v této zemi 2,7 milionu (tolik jich totiž v roce 2013 Zemana volilo) frustrovaných lidí, toužících po zemi, obehnané ostnatým drátem. Není nad to, přečíst si někdy v diskusi moudra neobyčejného člověka vašeho typu. ;-D

3 1
možnosti
Foto

Tipuji, že Zeman vyhraje první kolo prezidentské volby. Ve druhém kole ale prohraje, ať už jeho soupeřem bude kdokoliv. Hodně lidí si prostě řekne, že kdokoliv jiný bude lepší než Zeman. To, že například Jiří Drahoš dosud nezastával nějakou politickou funkci, by nemělo být problémem. Několik let byl ředitelem vědeckého ústavu a několik let i předsedou Akademie věd, několik let i pobýval v zahraničí. Funkce prezidenta republiky je víceméně ceremoniální, ačkoliv se Zeman snaží přesvědčit své voliče, že on tuto zemi řídí. Proto se na prezidentovi požaduje spíše společenská úroveň, slušnost, respektování zákonů a ústavy. To vše by řada kandidátů splňovala lépe než Zeman.

8 1
možnosti

Více než čtyři roky máme prezidenta, který si vymýšlí, provokuje, prudí a při tom všem se mu u obrovského počtu lidí daří budit iluzi, že něco strašně důležitého zajistil.

A s největší pravděpodobností si ho za necelý rok zvolíme znovu.

5 0
možnosti

J25a65r64e98k 12W75o52l74f

10. 3. 2017 13:51

A co jeho slabost pro alkohol, to vám tam chybí, na jeho "výstup u klenotů" a hlavně následné lživé zdůvodnění by se nemělo zapomínat!!

5 1
možnosti
Foto

Co mě hodně těší, jak v přímém a rovném souboji podporovatele a odpůrce prezidenta jasně vede pan doktor Vodvářka :-)R^

0 1
možnosti

;-D Tak hlavně, že jste to vy, kdo tady poměrně často obviňuje druhé blogery z toho, že píší kvůli karmě, často argumentuje tím, že výše karmy o ničem nesvědčí, atd. ;-)

4 1
možnosti

Nadpolovicni duvera jeste neznamena nutne nadpolovicni volebni podpora. Nekdo muze nekomu duverovat, ale nemusi ho volit.

A k tomu tematu migrace - myslim si, ze tim se da vyhrat. Minule vyhral volby MZ tematem Sudety.

3 0
možnosti

To, že minule Zeman vyhrál prezidentské volby tématem Sudet, je pouze Váš názor, který není ničím reálně podložený. Nebo snad ano?

0 1
možnosti

Podle mého názoru kandidát, který se staví proti šíření islámu v Česku, má minimálně 40 % hlasů zajištěných, spíš bych řekl, že ještě o něco víc. Žádný jiný z kandidátů se tak jasně proti islámu nevymezil než pan Zeman, proto si myslím, že tímto postojem má největší šanci na znovuzvolení. Pochopitelně, že ve druhém kole budou "nezemanovci" volit proti současnému prezidentovi a bude důležité, kolik voličů dokážou obě strany přimět jít k volbám. Osobní tip je 55 : 45 pro Zemana, i když zemanovcem nejsem, tedy výsledek voleb bude srovnatelný s volbami minulými.

1 0
možnosti
Foto

Jen tak mimochodem, prezident republiky nemůže proti šíření islámu v ČR prakticky nic udělat, jenom o tom může mluvit.

2 0
možnosti

R^No je pravda, že zdravotně na tom není nejlíp a někdo mladší by se hodil. Ale jak jste sám napsal, dokud bude v nejdůležitějších otázkách dnešní doby stát na straně lidu, tak bude mít jeho podporu. A tím nejdůležitějším je jeho postoj k africko-muslimské invazi a bruselskému diktátu. Nic z toho tady nikdo nechce. (tedy až na pár "elit" ). Takže např. Horáček který migranty obdivuje za jejich odvahu a nechá si radit od vítačky Vašáryové, by byl pro naši budoucnost katastrofa. A s ostatními je to podobně. Takže nikdo lepší tady zatím není.... a navíc je s ním sranda :-)

3 2
možnosti

Něco vám prozradím... Reálná výkonná moc prezidenta republiky je téměř nulová! Takže jestli Zeman blekotá něco o hrázi proti muslimské invazi, tak je to úplně jedno, stejně jako když je Horáček bude vítat... Jediné, co může prezident ve skutečnosti dělat je být určitou morální autoritou a především důstojným reprezentantem země... Jestli máte pocit, že to Zeman naplňuje, tak prosím...

4 0
možnosti

Kde se furt ta zubatá flááká?

0 0
možnosti
Foto

Chodí kolem tvého domu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS