Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Souhlas. Pokud nebudou kritizovat, že např. u plavání je to znevýhodňuje. Doufám, že dnes v diskusi nebudete osočen jako rusofil či Zemanovec.:-)

0 0
možnosti
JN

Díky - já také doufám. Ale i kdyby jo, tak nad tímhle se již delší dobu povznáším. :-)

0 0
možnosti
Foto

I75v36a11n 36M23a46r18e25k

19. 3. 2017 19:37

Kšeft je kšeft , mohli by vyrábět i "sportovní" burky . 8-o

2 0
možnosti
AM

Mně na muslimských sportovcích nejvíc vadí ti, kteří nepodávají ruce Izraelcům, víc nesportovní hnus jsem neviděl, za vnášení špinavé politiky do sportu bych je doživotně vylučoval.

Druhé místo obsazují ti z muslimských sportovců, kteří se po úspěchu v cíli příliš vyzývavě modlí v kleče a mlátí hlavou do země......... křesťanské pokřižování popřípadě doprovozené letmým pohledem vzhůru je jako vždy lepší než zvyky "náboženství z pouště".

Sportovní hidžáby ani burkiny mi nevadí.

3 0
možnosti
JB

V loňském létě se rozhořela diskuse o burkinách. Převážně se objevovaly fotky barevných, elastických burkin, které by eventuálně mohly být i praktické, i když o tom silně pochybuji. Ale budiž. Jak pravila růžová slečna Safi, z pořadu Jílkové, které prý říká její spolužák, že je dáma, a která si myslí, že každá žena se zhroutí kvůli pár kilo navíc, nebo nějaké povislé kůži, a raději si navleče burkiny, protože se za své tělo stydí, tak proti gustu žádný dišputát. Ovšem nemůžu zapomenout na nebohou Afghánku, která se loni v létě u moře pařila ne v burkinách, ale v regulérním skafandru, nebo protichemickém obleku, nevím jak to popsat. Do moře šla jen jednou. A to byl asi poslední den jejich pobytu. Namočila se dopoledne, pak v tom obleku byla i na obědě, pařila se v něm asi do čtyř hodin, a pak v něm odešla na hotel. Furt v tom jednom, tmavěmodrém skafandru. Jistě vás nepřekvapím, když napíšu, že její manžel byl normálně v plavkách. Bylo mě jí fakt líto, ale jak to cítila ona, to netuším.

8 0
možnosti
TT

Byla hrdá, že prezentuje islám aneb podřízení se (vůli alláha).

2 0
možnosti
ML

M93a27r49t68i55n 50L76a37c25o

19. 3. 2017 19:19

Až teraz som si uvedomil, že hidžáb používam na motorke pod prilbu.8-o Ale volá sa to kukla.

https://www.insportline.sk/p8126/Viac%C3%BA%C4%8Delov%C3%A1-kukla-W-TEC-COOLER-TWG-921.jpg

0 0
možnosti
JN

To samozřejmě nepáchnou... :-)

0 0
možnosti
Foto

Přesně tak, už jen to, že se jedná o sportovní úbory, rozhodně není podpora středověkých tendencí některých vykladačů islámu. Prostě je to vyplnění díry na trhu...

2 0
možnosti
Foto

Mě je to jedno a určitě kuli tomu nepřestanu jejich výrobky nakupovat. Hodně jsem ale omezil ty od Babiše, protože od lumpů se snažím nenakupovat.

0 2
možnosti
JR

J95a41n 50R17á67ž

19. 3. 2017 18:32

Kritizovat NIKE, že chce vydělávat na nějaké odlišnosti v oblečení muslimů, je stejně hloupé, jako by bylo kritizovat strakonickou Fezku, že vyrábí pro muslimy pletené fezy.

3 1
možnosti
JK

Navíc... už jsem četla o příslušnicích americké armády -muslimkách, jejichž pokrývky hlavy budou přizpůsobené vojenské uniformě (ale nedočetla jsem se, budou-li i neprůstřelné).

0 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,70
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik