Diskuse

Gabriela Koukalová je především skvělá sportovkyně, nedělejme z ní „politickou aktivistku“

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Pane Nožičko

Koukalová a další ze sebe udělali "politické aktivisty" především sami svým chováním.

Sám se odvoláváte na McLarenovu zprávu, na kterých je postavena celá dopingová kampaň zaměřená proti ruským sportovcům, Co na tom, že se stále více objevují vážné pochyby o jejím obsahu. Samotná biatlonová federace oznámila, že byla nucena zrušit pozastavení činnosti 22 ruských biatlonistů uvedených v McLarenově zprávě, protože proti nim nejsou žádné důkazy. Obdobně bylo zastaveno veškeré řízení dalšími federacemi.

Vážné výhrady k McLarenově zprávě má i WADA a samotný MOV, které požadují od McLarena vysvětlení. Ale o tom se v hlavních mediích už nic nedozvíte. Novináři z těchto hlavních = MainStream medií si už za svůj manipulativní, selektivní výběr informací vysloužili nelichotivou přezdívku presstituti

0 1
možnosti
BV

Už ne "státem organizovaný doping" v Rusku, ale pouhé "Institucionální spiknutí"

Obvinění Ruska jsou založena na McLarenových zprávách. Sám McLaren obvinění ze "státem organizovaného dopingu" v Rusku změnil ve své druhé zprávě na "Institucionální spiknutí"

Není divu, že se stále opakuje něco co sám McLaren změnil, protože to "vysoce objektivní" media zatajují!

Otevřený dopis generálního ředitele Mezinárodní olympijského výboru odeslaný členům MOV, národním OV, sportovním federacím atd. informuje o pochybnostech v souvislosti s McLarenovou zprávou o dopingu v Rusku. Odkazuje se tam na dopis WADA, ve kterém je uvedeno, že McLarenova zpráva neobsahuje dostatečné důkazy proti obviněným sportovcům a o nepřesných překladech dokumentů.

Obdobně se vyjadřují i dva výbory zřízené MOV, které požadují vysvětlení a předložení důkazů od McLarena.

Mimo jiné se ty speciáně zřízené výbory MOV ptají, proč ve své druhé zprávě McLaren už neuvádí "státem organizovaný doping" ale změnil to na "Institucionální spiknutí". Dále se tam konstatuje, že řada federací byla nucena zrušit dočasná pozastavení činnosti sportovců uvedených v McLarenově zprávě, protože proti nim neexistují důkazy.

Kdo si dělá názor na základě faktů, ten dopis najde na oficiálních stránkách MOV:

https://stillmed.olympic.org/media/Document Library/OlympicOrg/News/2017/02/2017-02-24-IOC-Letter-On-the-Current-Situation-of-Anti-Doping-System-Reforms-English.pdf

0 1
možnosti
FV

Tím, že smažete můj příspěvek, můj názor na vás jen potvrzujete, Nožičko. Děkuji.

0 0
možnosti
JN

Nemáte zač - až se naučíte diskutovat slušně a přestanete primitivním způsobem urážet všechny své názorové oponenty, pak vaše příspěvky mazat nebudu. Tak jako je nemažu převážné většině jiných diskutujících.

0 0
možnosti
Foto

Gabriela patří do současné biatlonové špičky a ohromnou dřinou to někam dotáhla. S tou biatlonovou partou travi temer nepřetržitě 4 měsíce v roce a má informace z první ruky a takové, o kterých zdejší blogeři nemají ani potuchy. Vyjádříla svůj názor na věc a uznala za vhodné to udělat veřejně. Asi si o onom funkcionáři myslí svoje a chtěla upozornit. Má na to plné právo. Politickou aktivistku z ní dělají ti, kterých se dotklo, že se celá záležitost točí kolem ruských sportovců.

12 0
možnosti
JV

Ano, přesně tak to je.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Mně to celé připadá asi takhle. Nemám argumenty, nebo je alespoň neumím sdělit, tak alespoň udělám křečovité gesto na nepatřičném místě.

2 5
možnosti
SS

Tak se svych slov drzte a nedelejte krecovita gesta tady na blogu ...

5 0
možnosti
Foto

Pokud se nepletu, tak politickou aktivistku z ní udělal jen rusofil Mrázek. Nebo alespoň já o nikom jiném nevím.

9 1
možnosti
Foto

Souhlasím s panem Nožičkou. Politickou aktivistku z paní Koukalové dělají jen ti, kteří její gesto vnímají jinak, než jako prosté gesto nesouhlasu se stavem vedení biatlonové federace.

12 1
možnosti
JN

Já myslím, že ji z ní dělají jak ti, kteří její gesto zbytečně emotivně kritizují, tak i ti, kteří jej oslovují víc než její sportovní úspěchy.

0 0
možnosti
Foto

Ona, především, již politickou aktivistkou je. Myslí na zadní kolečka.

3 9
možnosti
SS

Vy o tom musite neco vedet, ze ... Jako 3x registrovany ... Rv

11 3
možnosti