Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Chcete příliš mnoho. Jistě vám neuniklo, že mnozí z těch, kteří Zemana kritizují pro cokoliv, nyní pro oznámenou nepřítomnost na pohřbu pana Vlka, ještě minulý týden ani nevěděli, že nějaký kardinál vlk existuje.

2 3
možnosti
JH

R^ ano, není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem, v tomto případě je zcela na rozhodnutí prezidenta, zda se zúčastní osobně, nebo soustrast vyjádří ústně a odesláním věnce. Mimochodem, kdyby prezident na pohřeb kardinála šel, ti, kteří ho kritizují teď, by ho zkritizovali stejně právě za to, že tam šel....:-/

9 8
možnosti
FV

Začínáte blábolit podobně jako emeritní agent Stb Hermánek. Jenže ten je o zhruba 20 let starší. Zmatláte dohromady kardinála Vlka s Koukalovou a celé to zarámujete vaší příchylností k Zemanovi. No potěš pánbů.

16 8
možnosti
JN

V článku jasně píši, že nesrovnávám rozhodnutí Koukalové nepodat ruku a rozhodnutí Zemana nejít na pohřeb významově, ale principiálně. Je s podivem, že údajný absolvent tří vejšek to nepochopil. :-)

2 0
možnosti
PB

..... tak já na ten funus taky nendu,- a kupodivu ticho po pěšině, nikdo sa do mňa nenaváží, nikdo nekritizuje, nepeskuje, nemoralizuje,- ..... zkrátka osobní účastí na pohřbu (kohokoliv!) vyjadřuji zesnulému poctu,- a někdo si ji zaslouží, jiný méně a někteří vůbec nééé!,- ..... a tak je to s náma se všema, tak v čem je zase problém?!

4 2
možnosti
VK

Taky nejsi prezident. Ze své funkce reprezentant země, nadstranický, prezident všech, tmel národa, spojovací článek....

.což není ani Zeman:-P

11 2
možnosti
ZB

Zeman tam přece nejde sám za sebe,reprezentuje nejvýšší uřad a jako prezident by se tak významného pohřbu významné české osobnosti měl zcela určitě učástnit.Státník,zastupující ve své funkci všechny občany České republiky,by jistě na pohřeb šel a projevit tak uctu významné osobnosti,mstivý a nenávistný stařec zastupující jen sám sebe sedí doma....

29 4
možnosti
JN

Ohledně toho "zastupuje všechny občany České republiky" - na to by se snadno dalo argumentovat, že ne všichni občané ČR jsou věřící (jak jsem napsal v článku, naopak většina občanů je nevěřících). Já tedy, ač nevěřící, kardinála Vlka jako významnou osobnost uznávám, ale nesouhlasím s tím, že by v tomto případě bylo automatickou povinností prezidenta na pohřeb jít.

9 10
možnosti
Foto

"Měl by český prezident na pohřeb kardinála a bývalého pražského arcibiskupa jít,.........

Zdroj: http://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=594670";

"Jít", vy opravdu tomu, jakým způsobem se Miloš Zeman přepravuje vlastními silami z místa na místo říkáte "jít"? To asi věříte i tomu, že běhá na běžkách.;-D

6 5
možnosti
JN

Paní Jandová, když např. nějaký Kladeňák řekne, že jde někomu na pohřeb, který je v Praze, tak také nejspíš nikdo nepředpokládá, že půjde celou cestu z Kladna do Prahy pěšky. ;-)

8 2
možnosti
PK

Já na jeho místě bych se pohřbu zúčastnil, prezident reprezentuje úřad. Ale nepěl bych žádné ódy jako Klaus u Havla a přitom měl úplně jiný názor. Kdyby měl teoreticky pohřeb Sobotka nebo Kalousek - také bych se jich nezúčastnil protože měl s nimi spory?

4 1
možnosti
PK

I když i v tomto případě se nevyhnul vlně kritiky, to je jasné.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,69
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik