Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Nevím - platí to i pro pedagogy, že se bláznům nemá odporovat?

1 0
možnosti
JN

To máte nejspíš pravdu, ale někdy to prostě člověku nedá... :-)

3 0
možnosti
MM

Myslím, že president Kiska to vysvětlil jasně. Ministr vnitra mu oznámil, že pokud bude létat komerčními spoji, nemůže ochranka zajistit bezpečnost, což je podle zákona povinna. Proto má létat letadly MV, protože ta stejně musejí nalétat určitý počet hodin a musela by stejně létat, tentokrát prázdná.

11 2
možnosti
MB

Na autora s nějakými fakty nechoďte. Ty jsou pod jeho rozlišovací schopností.

2 0
možnosti
ON

O11n58d81ř43e32j 97N20ý98č

30. 3. 2017 22:01

Prořč to nenapíšete rovnou že ho považujete za papaláše. Bojíte se svého názoru že musíte psát takhle, Proč by o tom měla naše média obšírně informovat když je to prkotina oproti problému s energiema co tam mají a i o nich naše média moc neinformovala.

4 1
možnosti
JN

Tak to opravdu nechápu, proč bych se toho měl bát... 8-o Já se prostě snažím být objektivní, jenže něco takového je zřejmě pro jednostranné diskutéry vašeho typu nepochopitelné.

9 0
možnosti
Foto

Já bych řekl, ze je tady většině úplně šumafuk, jestli Kiska léta do Popradu letadlem, nebo jezdí na koni. Tento článek je o obhajobě našeho prezidenta, jelikož tu dnes bylo pár článků prezidenta hanících, a tak je třeba vyrovnat skóre. Papaláši jsou všichni a prezident, ať má klidně svoje letadlo i vrtulník 24 hodin denně.

8 1
možnosti
JN

Byl bych zvědavý, jestli byste napsal to samé, kdyby tak často jako Kiska do Popradu létal vládním letadlem Zeman na Vysočinu. ;-)

6 4
možnosti
AR

Nevím proč ministr s touto věcí vyrukoval teď, proč ne hned po prvním roce Kiskova prezidentování.

2 0
možnosti
ML

M74a59r39t29i52n 97L96a92c33o

30. 3. 2017 21:08

Problém je v tom, že minister vnútra Kaliňák mu tie cesty schválil (o.i. aj preto, že lietadlo musí lietať, nemôže byť "uzemnené", resp. môže, ale je to drahšie). Dva roky sa na to Kali díval, takže je minimálne spolupáchateľ. Pekne to dnes komentoval R. Sulík, keď povedal, že nechápe, ako mohol prezident takto naivne naletieť známemu klamárovi Kaliňákovi.

5 1
možnosti
Foto

Jsou lidé, kteří lhářům naletí, jako pan Kiska Kaliňákovi, a jsou lidé, kteří lhářům věří, jako pan Nožička Zemanovi. :-)

8 8
možnosti
Foto

Kiska je pěkná podsivka.

Pozn. Jde o typický trolink. Plně se doznávám.

0 0
možnosti
PK

Přiznám se, že jsem od prezidenta Kisky neslyšel nikdy nic co by mě "chytlo". Při projevech působí jako kněz. A to třeba u migrace chápu, že existovala, existuje a existovat bude. Už také proto, že naše ženy se rády zamilují do exotických mužů. Pokud si pamatuji tak se snažil po revoluci (pro některé to byl převrat) uchytit v USA, naprosto bez úspěchu. Ale půjčovat peníze ve východní Evropě je asi jiný kafe.:-) Že jsem se na to nedal ...

8 0
možnosti
Foto

I51v69a41n 71M95a73r14e81k

30. 3. 2017 20:41

Do Popradu jezdil z Blavy bývalý slovenský premier M.Dzurinda na byciklu. Nepotřeboval na to na rozdíl od p.Kisky aeroplán. R^

Karma .

4 0
možnosti
JH

Nerad střílím od boku, ale vypadá to na dalšího politického pokrytce, který má ovšem štěstí, že je tak probruselský:-)

14 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik