Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Trump od své inaugurace bohužel zatím jen ukázal, že je špatný vyjednávač a amatérský zbrklý politik.

Nedojednal dočasný zákaz vstupu obyvatel muslimských zemí do USA, nedojednal zrušení Obamacare.... okamžitým napadením Sýrie bez sečkání na vyšetření dal světu najevo, že to zatím není ani "America first", ale spíš je to boj o "Trump first".

Zbrklý sebestředný Trump bude ale mít proti sobě velmi zkušeného šachistu Putina s poker face a čínského Si Ťin-pchinga, který vyrostl v zemi, kde konfucianismus vštípil lidem ctít pevné vztahy a rozmýšlet věci dopředu ne na dny, ale na desetiletí.

4 0
možnosti
OZ

Stačilo nějakých 60 vysloužilých raket a západní ješita toho východního ješitu během pár minut zbavil pověsti geniálního šachisty, kterou si s pomocí aeronetí, sputnikovské aj. propagandy tak pečlivě pěstoval. a to v Kremlu jeho vítězství v amerických volbách slavili šampáněm a po moskevských ulicích jezdili nadšení Rusové v autech a bláznivě na jeho počest troubili...

8 2
možnosti
KB

K68a21r66e67l 57B91o13k

8. 4. 2017 21:45

Myslím, že autor blogu patřil k těm rusofilům, kteří Trumpa obdivovali.

10 2
možnosti
JN

Myslet si to samozřejmě můžete.

0 0
možnosti
RH

Myslel si někdo, že může být "to make Americe great again" nějak v souladu se zájmy Ruska? Ať se nám to líbí, nebo ne, mocenský nárůst Ruska byl podmíněn slabým osazenstvem Bílého domu. Jen úplně naivní člověk mohl očekávat, že se Trump z Putina podělá...

12 0
možnosti
RK

O tohle ale vůbec přece nešlo, každý inteligentní člověk by ale přivítal, aby došlo konečně mezi těmito zeměmi k dohodě, která by znamenala normalizaci vztahů. A většina těch onálepkovaných "rusofilů" nechce nic jiného. A v Trumpa proto vkládala jistou střízlivou naději.

5 4
možnosti
AR

Na serveru Zavtra ruský spisovatel Alexej Prochanov včera vymyslel, jak by Putin mohl Trumpovi se odvděčit za zničení Asadova letiště. Navrhl stejně rozměrný úder ruskými raketami na ukrajinské vojenské pozice na Donbasu. Dodal rovněž, že nebude potřeba souhlasu OSN a nikdo nic by nevetoval.

1 0
možnosti
ON

Myslíte jako další? První útok by to určitě nebyl.

7 0
možnosti
JV

Mno, chybí vám ještě nejméně jedna škatulka - lidé kteří nejsou ani jedno. Těch je, podle mého názoru, většina. Já osobně budu doufat, že se z Trumpa nakonec vyklube nový Reagan, o nenávisti nebo milování však nemůže být řeči.

9 0
možnosti
RH

No Reagan z něj už nebude, protože prostě na to nemá, ale může prospět větší rozhodností, než měl jeho slaboučký předchůdce...

2 2
možnosti
JZ

Dalo se očekávat, že Trump zákulisní tlaky na rozpoutání války neustojí. Zbrojařskou lobby sice původně plánoval umlčet tím, že "bude zbrojit proti Rusku", ale očividně jenom o tom to není...

1 0
možnosti
RH

Opravdu je svět rozdělen na nějaké sluníčkáře a rusofily? A nic mezi tím? A co když považuju radikální islám a ruský imperialismus za srovnatelné nebezpečí? Do jaké škatulky spadnu?

18 0
možnosti
RJ

Sluníčkář jako vyšitý... :-)

"Normální" člověk považuje za srovnatelné nebezpečí jak ruský imperialismus, tak i islám jako takový (nikoliv jen ten "radikální")

2 3
možnosti
Foto

"Otázkou však je, zda neměl Trump vyčkat s tím, až se věrohodně vyšetří, zda použití chemických zbraních má opravdu na svědomí Asad a nikoliv třeba syrská opozice."

A proč asi tak Rusko v RB OSN vetovalo návrh na vyšetřování toho chemického incidentu?

17 1
možnosti
ON

To je přece každému jasné. Bylo by to zpolitizované a Ruské důkazy by opět nebyly vůbec brány v potaz.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 39,99
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik