Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.... ani po tem Manchestru stejně porád nechápu proč ty Poláci s Maďarama tak vehementně vodmítají ty kvóty VEU?!? (asi nějaká fobie z terorismu, žejo?!)

2 0
možnosti
Foto

H86a85n25a 10V33l83k57o55v13á

23. 5. 2017 16:30

I kdyby to přehodnotili hned a začali migranty důsledně vracet od břehů a ne je potom neúspěšně hledat po Evropě k vyhoštění, je pozdě. Pro nás snad ne, pokud udržíme systém rozdílných sociálních dávek, které je k nám nelákají...Ale pro Francii, Anglii, Německo, Itálii...je pozdě.

7 0
možnosti

V tom máte nejspíš pravdu...

0 0
možnosti

Treba staromestske namesti. Ale to uz bylo, jen pisatel to tenkrat nemohl z kocarku videt.

0 3
možnosti

J27a75n 92R54á78ž

23. 5. 2017 14:26

Evropští politici už vyjádřili své​ dojetí a jsou, slovy Martina Schulze, "ve svých myslích s pozůstalými po obětech tohoto činu" a představitelé EU vyjádřili jasné odhodlání bojovat s terorismem.

Co jiného tak asi lze od nich očekávat?

9 0
možnosti
Foto

To co se děje je zásluhou takových jako je Schulz. Problém se jmenuje stát, který ty problémy vytváří. Svobodná společnost by tyto uměle vytvářené problémy neměla. Stačilo by ctít a dodržovat základní vlastnická práva, která dnes stát u starousedlíků porušuje.

1 0
možnosti

Evropě velí Německo a Němci slepě následují rozkazy vůdce/vůdkyně do jakékoli krajnosti. Třeba i historicky bezprecedentní a pro okolní svět těžko pochopitelné - příklad z nedávné historie každý zná. Je teď na nás, abychom se vymkli jejich diktátu a zvolili vhodné politiky

8 0
možnosti

Vidím to tak, že stydět se musí všichni pro migrační politici a měli by držet huby a nekondolovat. Rodičům ty mrtvé potomky už nevrátí sebecitlivější kondolence.

8 1
možnosti

Atentáty v Británii nemají s nynější migrační krizí nic společného,díky koloniální minulosti tam žijí muslimové už desítky let....

1 9
možnosti

Nějak jste zapomněl na Petrohrad a co konkrétního udělal Putin....víte,ono toho ve skutečnosti nic moc dělat nejde a výzvy k veřejnosti,aby nepropadla hysteri a násilnému honu na čarodějnice,je to nejlepší,co se dá dělat.Radikalizace společnosti vuči ostatním muslimum a vzestup stoupencu "rychlých a jednoduchých řešení",tedy chaos,je přesně to co teroristé z IS chtějí,mají jim v tom snad politici pomáhat?Proto v tomto směru postupují zodpovědní západní politici uplně stejně jako Putin.Nějak jsem ve Vašem blogu nenašel návod jak zabránit fanatickým jednotlivcum zabíjet....

1 4
možnosti

Jestli to bude takhle pokračovat, tak dříve či později bude muset přijít na řadu i radikální řešení.

Appeasement také netrval věčně. I ti největší ustupovači si uvědomili, že už se do toho musí jít, a poté, co v březnu 1939 Hitler porušil i Mnichov, jim došla trpělivost a zářiové přepadení Polska už mu netolerovali.

Prostě něco skončit musí: Buď skončí tak evropská pasivita, nebo skončí Evropa jako taková.

8 1
možnosti
Foto

Třeba to budou zase ovce z druhé strany. To víte oni si také myslí, že nevraždí, ale že válčí, stejně jako si to myslí etatisté u nás.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik