Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak, že jste vyměnil devadesát minut nudy za několik hodin nudy? To moc smysl nedává. NFL kryla případy domácího násilí steroidama nacpaných fotbalistů.

0 1
možnosti
Foto

Reakce na Petra pode mnou.

0 0
možnosti

Český fotbal po Pavlovi Nedvědovi už není na dívání a tak jsem již 10 let spokojeným fanouškem amerického fotbalu a jsem spokojený . Divadýlka a korupční skandály jsou pryč a vidím jen špičkové profesionální výkony.

0 0
možnosti

Tohle nemá žádnou souvislost s podstatou článku.

0 0
možnosti

Skutečnost asi bude o hodně prozaičtější: Slavia od začátku (od loňského roku) věděla, že porušuje řády, pokuta byla jasná, přesto se takto rozhodli, protože na tom vydělali.

4 2
možnosti

Taky si myslím, nakonec se ani neodvolali.

0 0
možnosti

Nejsem fanouškem Slavie ale tohle je pěkná prasárna!!Berbr se mstí Tvrdíkovi.

10 1
možnosti

R^ No, rýpnul jste do vosího hnízda, ve kterém jsou Sparťani, Plzeňáci a další.

Slavie byla před vstupem Číňanů na vhození bílého ručníku, ale křivdil bych řadě fandů z jiných klubů, že by jednoznačně přáli Slávii sestup nebo finanční krach, ale pozice v dolní polovině tabulky by byla mnohým sympatická. Získání titulu je však neodpustitelné.

Dle mého by měly být za porušení zásad soutěže pevně stanoveny sankce, aby nedocházelo k takovým dohadům, jako je tento.

8 1
možnosti

Díky, zejména s poslední větou souhlas.

3 0
možnosti

Je to manažerské selhání, které se stalo dříve. Nejeden malý klub tvrdě bojoval o licenci. Někdy jí ani nedostal. Tohle má být ošéfované. Proto se klub ani neodvolal.

PS: nejste odpůrce všeho čínského, ale proč vůbec do toho čínského majitele taháte? Proč to zdůrazňujete? Proč zase číňany stavíte do role nespravedlivě ubližovaných?

3 4
možnosti

Že se řadě lidí včetně čelných představitelů FAČR nelíbí, že Slavii vlastní Číňané, je nejspíš známá věc. Netvrdím tímto ovšem, že FAČR napařil Slavii tak vysokou pokutu kvůli tomuto - od tohoto absurdního spolku, který ubližuje nejenom Slavii, ale českému fotbalu především, nás už asi nepřekvapí vůbec nic...

P. S. I kdybych Číňany v článku vůbec nezmínil, tak jsem si jist, že někdo z diskutérů by z toho i tak kladný vztah k Číně vyvodil a jsem docela překvapen, že do toho dosud nikdo nezamotal i Zemana. ;-)

4 2
možnosti

Je to tak. Vyhnání jednoho vepře neznamená ani zdaleka ono nutné a toužebně vyhlížené vyčištění Augiášových chlévů.

1 0
možnosti

Přesně tak, bohužel máte pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Slávie sice na pronájmu stadionu určitě i přes pokutu neprodělala , ale pomsta od Berbra to zcela jistě byla.

Ten ex-estébák je nezničitelný, neodvolatelný. Jako např Putin nebo Zeman. Zbytečno se rozčilovati.:-(

2 2
možnosti

Zemana bych do toho netahal. Jednak nemá s estébákáma nic společnýho, druhak je neodvolatelný jen zdánlivě a musí být osudu vděčný za své konkurenty na hrad.

1 0
možnosti

Mne na tom nejvíce fascinuje skutečnost, že o tomhle se hovořilo hodně dlouho dopředu, avšak nikdo z vyšších funcionářských míst na to nereagoval.

A najednou to vadí.

Já se domnívám, že by se mělo řvát buď hned, nebo vůbec.

Tohle mi připomíná proces se Slánským. V průběhu procesu se najednou v novinách psalo, že si hrál na funkcionáře strany dělníků a rolníků, avšak pochází z velkoburžoazní rodiny Salzmannů, na Slánského se teprve nechal přejmenovat apod..

I když pomineme, že za rodinu nikdo nemůže, tak především si člověk musel klást otázku: Jak je možné, že až dosud byl vysokým funkcionářem KSČ a že najednou mu předhazují věci, které se o něm musely po celou tu dobu vědět?

A stejné je to s tímhle fotbalovým zápasem.

5 2
možnosti

Dobrý večer pane Nožičko, k tomuhle se moc nemůžu vyjadřovat, téměř nesleduji kolektivní sporty, natož taškařice kolem jejich peněz, ale když už jsem tu (protože vaše články si vždycky rád přečtu), tak z obecného hlediska, na základě toho co jste k tomu napsal bych řekl, že prostě potřebují prachy (neboť mají rozpočty děravé a spoustu pijavic lačných nasát snadno získané prostředky je tam nasáčkováno) a klub patřící Číňanům se hodí jako dojná kráva nejlépe (zaplatí nesmyslně vysokou pokutu, neboť jistě mají peněz dost, a nedovolí si protestovat, protože jsou zde neoblíbeni).

5 1
možnosti

Pane Andrýsku, děkuji za komentář a jsem samozřejmě rád, že se Vám mé články líbí (od Vás, který sám píšete velmi dobře, něco takového potěší obzvlášť).

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS