Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

A82d96a58m 67J53a38k53e22š

24. 7. 2017 13:56

No, TOPLESs volební spolupráce by mohla být i vcelku zajímavá (aspoň by se bylo v parlamentu na co dívat): https://www.google.cz/search?q=topless&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjW4qK97KHVAhXGDBoKHfzpCkIQ_AUICigB&biw=1920&bih=984

Akorát bych do toho Džamilu a Olgu, Martina ani Mirka raději nepouštěl ;-D. Karel by mohl nějaké ty ramlice schrastit.

0 0
možnosti
MS

Tak já myslím, že Kalousek je částečně neoblíben i ve své vlastní straně (právě u těch mladých) a Bursík i s Džamiuou dílo doufám zdárně dokonají...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Zoufalí lidé dělají zoufalé činy. Spojenectví s Bursíkem a nominace na kandidátky pro paní Sommerovou a Stehlíkovou je toho jasným důkazem. Výsledek je ten, že TOP09 za to vztekle nadávají i jejich skalní příznivci a zvažují svůj hlas, protože to od věrchušky strany považují za ztrátu příčetnosti.

4 0
možnosti
Foto

"u Bursíka bylo totiž až příliš patrné, že u něho platí to známé „o koryta jde až příliš straně.“

Když jsem si to přeložila do češtiny, tak vám musím sdělit, že o Bursíkovi je všeobecně známo, že je velmi movitý a nějaké poslanecké prebendy mu jsou asi šuma fuk. A vzhledem k tomu, že životní prostředí chce chránit a ne drancovat, jako třeba "řepkobaron" Babiš, nemůžete ho podezírat ani z toho, že by šel do parlamentu proto, aby tam loboval za svoje soukromé zájmy.

No a když jsem si přečetla toto :"2 poslankyně ze Strany zelených, které byly znechuceny Bursíkovými diktátorskými praktikami a z jeho strany odešly, totiž v březnu roku 2009 zvedly roku při hlasování o nedůvěře Topolánkova kabinetu" tak mi došlo, že kolegyně češtinářka je asi také někde na dovolené.;-D

A jen tak mimochodem, mám dojem, že ty dvě poslankyně ještě dnes nevědí, co a proč vlastně udělaly. :-)(nechcete poslat to číslo na jazykovou poradnu?)

0 7
možnosti
JN

Ano, paní Jandová, je tam samozřejmě překlep: místo "zvedly roku" tam má být "zvedly ruku." Předpokládám, že ti chápavější čtenáři na to přišli a neměli kvůli tomu potřebu psát do diskuse rozsáhlý příspěvek (případně volat prostřednictvím svého bratra na Ústav pro jazyk český - pro jistotu to opravím). ;-D

Takže jen k tomu prvnímu odstavci: mohla byste ještě případně doplnit, na základě čeho usuzujete, že pan Bursík chce v první řadě chránit životní prostředí a nejde mu o jiné zájmy?

7 0
možnosti
PB

V TOP 09 nejspíš usoudili, že svým hodně proevropským postojem můžou odradit dost "nelevicových" voličů (tady nejspíš budou sbírat body ODS, Realisté, Svobodní a pod.) a tak chtějí z prostředí tzv. "kavárny" získat maximum hlasů.

Tomu myslím odpovídá odchod některých starých tváří a zároveň sázka na Adamovou, Feriho a třeba i pokus o reinkarnaci Schvarzenberga.

Takže tento krok docela smysl dává. Vždyť jim opravdu nezbývá než z "kavárny" získat úplně každý hlas.

0 0
možnosti
JV

J19i98ř79í 90V25o85l53e43k

23. 7. 2017 22:56

nebýt v článku poslední věta, dal bych vám i karmu

3 0
možnosti
MK

Já tu poslední větu podtrhuji, VŮBEC by mně nevadilo, kdyby se tam ten v současnosti největší sprosťák a křikloun v parlamentu do něj opětovně nedostal!!!

3 0
možnosti
MN

Kvůli souvislostem je dobré připomenout, že stranu LES pomáhali založit i Matěj Hollan (šéf brněnského hnutí Žít Brno) a nynější kandidát na prezidenta Michal Horáček. Jan Hollan, otec Matěje Hollana, je člen předsednictva LES.

3 0
možnosti
JN

To je fakt, Matěj Hollan rovněž známá persona... :-)

1 0
možnosti
Foto

Miroslav Kalousek je racionální člověk, zřejmě dostal Bursíka na hrb od pana Schwarzenberga

0 0
možnosti
VV

Nenapada mne nic jineho, nez ????????

2 2
možnosti
JA

Dobrý večer pane Nožičko, panu Kalouskovi se očividně hodí každé jen trochu známé jméno, protože na svou osobu už příliš nových voličů nenaláká, je to persóna příliš "provařená" (ale do sněmovny by rád). Pan Bursík a paní Jacques jsou hrobaři ekologické politiky v naší zemi, ekologii používali jen jako mimikry pro snadnější nalezení ke "korýtku". Což je od nich pěkná křivárna, protože ekologický pohled by měl mít v politice zastoupení. A díky nim nemá, oni celou ekologickou problematiku tak provařili, že by za to zasloužili naložit do biomasy :-). Takže se k panu Kalouskovi skvěle hodí, ten se taky už naškodil hodně. A kdyby se do sněmovny vůbec nedostal, ani mě by to vůbec nevadilo.

9 0
možnosti
JN

Souhlasím a děkuji za příspěvek.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik