Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy nevíte, pane Nožičko,

že komunisté dle pana Zieglera mohou úplně za všechno zlo světa?

Jsem zvědavý, zda ve svojí diskusi smaže můj příspěvek, kde jsem se jej zeptal, zda komunisté mohou i za napadení Iráku a Libye Západem.

A kdo jiný může za islámský terorismus, než komunisté? Dle pana Zieglera je to přece samozřejmé.

4 4
možnosti

P53e12t74r 67L66a76n42g59e71r

28. 7. 2017 18:23

Včera jsem p. Zieglerovi vytkl, že na smrti mladé ženy přiživuje své politické názory a totéž pane Nožičko ted vytýkám vám.

1 0
možnosti

Velky omyl, komuniste radi a ve velkem dodavali arabskym (tedy vesmes muslimskym) zemim zbrane a cvicili teroristy. A to dokonce na nasem uzemi. Jenze se jim to pak zaclo vymykat. Viz napriklad Afghanistan, kde mudzahedini bojovali mimojine ceskoslovenskymi samopaly proti Rusum. A co lidovi mudzahedini v Iranu? To byli levicaci jako vysiti, jejich cilem vylo znicit Saha a zapadni kapitalismus. Nasledne se spojili s Chomenejnim.

0 0
možnosti
Foto

To, že ČSSR přes protesty státu Izrael dodávala zbraně Egyptu, který je použil v šestidenní válce je věc známá. To, že Varšavská smlouva podporoval terosristické režimy na celém světě je také věc známá a zejména Sýrii, Egypt, Irán, Irák,. Hlavní dodavatel semtexu pro arabské teroristy bylo ČSSR a to je také věc známá. To, že se u nás cvičili teroristé je také známo. To, že se v naší zemi teroristé ukrývali je také známo. To, že k nám jezdili teroristé nakupovat zbraně a komunisté je na letišti blahem oslintávali je také známo. Tak o čem je třeba diskutovat. To, že Varšavská smlouva podporuje tertorismus na celém světě jsem se učil na hodinách Marxismu-Leninismu. Jednalo se o doktrinu, která měla vzletný název " Podpora osvobozeneckého boje na celém světě"

6 1
možnosti
Foto

Ale o nic méně a o nic více než podpora národně osvobozeneckému hnutí to nebyla, nebylo cílem komunistů podpořit islám.

A jak byste nazval shozy zbraní partyzánům v pobaltských státech, respektive podporu banderovců po r. 1945?

2 2
možnosti

Pane Nožičko, domnívám se, že diskutovat s fanatiky je ztráta času. Obzvlášť když se potřebují očistit za svou činnost za komunistů.

3 2
možnosti

Jako vy pane Slavíčku, že ano.

4 1
možnosti
Foto

Komunisté potažmo SSSR dělali pane Nožičko, vše proto, aby postavili islámské země proti USA. Najednou jim ateistům bylo jejich fanatické náboženství šumafuk. Stejný význam, to jest podkopání Západu měla i jejich angažovanost ve věci tzv. národně osvobozeneckého boje v Africe. Jim, kteří kolonizovali nejen východní Evropu, ale již dávno před tím už za cara vše na východ od Moskvy

8 0
možnosti

Pan Nožička zapomíná, že komunisté nepodporovali jen Gamala Násira, ale i další arabské radikály včetně nechvalně známé Organizace pro osvobození Palestiny, jejichž členové prodělávali teroristický výcvik také v zastávce u Brna. Komunisté ho i vyzbrojovali. Její součástí byli i muslimští radikálové, kteří útočí proti Izraeli už po celá desetiletí.

13 1
možnosti
Foto

Pan Nožička to ví, ale je mu to jedno ;-)

0 0
možnosti

T88o16m46á52š 45P37í68c76l

28. 7. 2017 15:42

Asi neměli komunisté toho Mohameda v 7. století tolik provokovat, třeba by tolik nevraždil a nezanechal po sobě příkazy k vraždění přímo od Alláha. A Osmanskou říši v druhém tisíciletí už vůbec neměli provokovat. Mohli jsme mít krásný mírumilovný islám, Blízký východ a severní Afrika by se vyhnuly genocidě a bylo by krásně na světě...

6 3
možnosti

R12a65d35e65k 62J90a65r63o63š

28. 7. 2017 15:29

Komančové byli vždy proti Izraeli, a proto se programově bratříčkovali (a podporovali) s jeho úhlavními nepřáteli - Araby. Dodnes si vybavuji záběry z tehdejší Československé televize, jak se vždy objímali a ocicmávali s Arafatem a podobnými exoty všichni ti naši papalášové s Husákem v čelel...

14 0
možnosti

V tom máte samozřejmě pravdu, také si na to pamatuji. Ovšem přece jen ze vzniku Islámského státu a rozmachu dnešního islámského terorismu bych je nevinil.

2 0
možnosti
Foto

H48a86n84a 96V47l44k47o91v66á

28. 7. 2017 15:18

Pan Ziegler na mne působí jako svazák z padesátých let - to nadšení, jednostranný pohled a nekritičnost k modlám EU ....

14 10
možnosti

Vážená paní, kolega Zeigler akorát varuje, že nesmíme zapomínat na pohnutou minulost. Jestli se Vám zdá, že komunisté jsou již passé, tak jste na velikém omylu. Oni se nevzdali své ideologie (to by pak ani neexistovali) a jsou druhou či třetí nejsilnější stranou. Tak jako neustále si musíme připomínat zločiny nacismu (holocaust), tak i zločiny komunismu.

12 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS