Diskuse

Merkelová opět obhajuje neobhajitelné

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, koukám, další váš článek je o tom, že máme proti Němcům nižší platy a dražší lístky na fotbal. Njn, závist, bledá závist, nic jiného. Jó prostě Němci to zvládají i s dalším milionem migrantů, které teprve musí vychovat, a my to nedáváme ani bez migrantů.

0 1
možnosti
Foto

Ano, je to stále dokola. Já jenom připomínám to, co nakonec v poslední TV debatě připomněla též Merkelová, že ty hromady migrantů byly na maďarském nádraží Keleti-Pu a nikdo si tam s nimi nevěděl rady. Plot nefungoval, protože ho migranti obešli. Kdyby z Německa nepomohli, tak by dnes mělo Maďarsko problémy 3x větší, než Němci. Takže tak.

1 0
možnosti
JN

Když ten plot nefungoval, tak potom nechápu, proč ho následně stavěli i někteří ostatní (navíc ti, co za něj Maďary tenkrát kritizovali). ;-)

0 0
možnosti
Foto

J40i66ř86í 52H18e24g54e21r

5. 9. 2017 13:39

Politička světového formátu? Neskutečné zlo, které musí být souzeno a odsouzeno. Nejlépe k smrti za ty, kteří byli nelegály zabiti, znásilněni, okradeni, zbiti. Za genocidu bílých obyvatel Evropy.

1 1
možnosti
KS

Proč řešíte Německo? Ať si dělá, co chce.Nás se to nijak netýká, nikdo z migrantů nevymění Německo za Česko.

0 0
možnosti
JN

A proč řada jiných blogerů či novinářů řeší Trumpa, Rusko, Čínu... ? ;-)

K té druhé větě: dobrovolně jistě ne, ale jde o to, že jsou ze strany některých západních politiků tendence nařídit nám, abychom si část z nich převzali.

0 0
možnosti
Foto

Je zajímavé jak soudružka Merkelová, vysoká funkcionářka FDJ, zastánkyně tvrdé linie marx-leninyznu se přerodila v aktivní obhájkyni tržního kapitalizmu. Nyní zastává multikulti a pečlivě studuje korán. Kdyby Německo obsadili Číňané tak si nechá i kupírovat oči. Vyslovím kacířskou myšlenku. Není náhodou nasazena jako agentka Putina s úkolem rozložit Německou společnost?;-);-);-)

0 1
možnosti
OP

Ona se trochu stáhla, když jí klesaly preference. Nyní, když tuší, že Schulz je provařený, se jí zhase zvedl hřebínek a jedná jako správný Fuhrer

2 1
možnosti
JB

Její další návrh je, zřídit v Čadu a Nigeru pracoviště, kde se migranti budou hlásit a žádat o azyl. Letecky je sem pak dopraví. Tak tohle už je fakticky řízená invaze...

2 0
možnosti
Foto

Dopraví sem azylanty se skutečně uděleným azylem nebo všechny "žadatele"?

0 0
možnosti

Já vám nevím. Vy si myslíte, že i kdyby Merkelová mlčela jako hrob a zabetonovala hranice, že by uprchlíci do Evropy nepřišli? Ale přišli! Ale místo v Německu by teď byli nakýblovaní i u nás v mnohem větších počtech. A to až poté, co by po celé Evropě na začátku zimy rabovali a některé násilnosti by přerostly určitě i v ozbrojené konflikty. Dovedete si představit milion lidí, kteří nemají kam složit hlavu a bez jakéhokoliv vybavení v Evropské zimě? Co byste dělali, kdybyste byli v takové situaci s dětmi? Hm?

1 7
možnosti
KH

K13a72r87e58l 92H84á43j71e82k

31. 8. 2017 22:09

Nebudu diskutovat, jen nabízím zamyšlení, proč se děje co se děje. Možnou odpověď lze najít, když si vygooglujete odkazy na heslo " Kalergiho plán". Závěry nechť si každý udělá podle svého.

4 0
možnosti
PS

P38e15t32r 77S71k89á95c15e26l

31. 8. 2017 22:26

V roce 1977 jsme s přáteli ocitli ve vlaku, který přepravoval mladé lid z různých národů. Jeden výtečník polské národnosti obhajoval svoje choutky na malou vietnamku přátelením se apod. Doslova řekl: "Miešanie krve". Určitě již tehdy je jejich vychovatelé takto připravovali na život v Evropě. A my se smáli, až dnes po přečtení Kalergiho plánu chápu docela...

0 0
možnosti
ZH

Pěkné překrucování fakt, jak se to zrovna hodí.

1. Kolín - ty události na Silvestra by se vysoce pravděpodobně staly bez ohledu na to, jestli by nějací uprchlíci přišli nebo ne, protože ti Afričané byli v Německu nebo Evropě obecně již delší dobu. Myslím, že nějací nově příchozí mezi těmi "osahávači" a zloději snad ani nebyli.

2. Reutlingen - ano syrský azylant zabil ženu - svoji přítelkyni. BTW on i ona i další zranění v té době pracovali v restauraci (kebab). A nebylo to mačetou, ale nožem z té restaurace. Takže tady se těžko jednalo o nějaké náboženské násilí, protože to blyo obyčejný osobní spor.

A hlavně pozvání Merkelové - Merkelová pozvala ty uprchlíky, kteří byli v té době v Maďarsku, které Orbán nechtěl pustit dál ani zpátky a ani se o ně nějak postarat. A Merkelová počítala, že Německu nějak ostatní státy pomůžou, jenže se na ni všichni vykašlali. Merkelová nepozvala lidi ze Sýrie nebo jiných zemí, pozvala, ty kteří v té době uvízli v Maďarsku a byli tedy už v Evropě.

Počty uprchlíků v Německu - 2015 jich nebylo 1 milion, ale asi 890 000, v roce 2016 pak 300 000. Je potřeba říct, že ten počet výrazně klesl po podepsání dohody s Tureckem. A hlavně rozdíl je mezi tím, kolik jich přijde a kolik dostane azyl či nějaký jiný způsob ochrany, to číslo klesá, 2016 to bylo asi 50 % žádostí (kdy se vyřizovala valná většina žádostí příchozích 2015), letos dokonce je to pod 40 %.

V roce 2017 bylo přes 40 % žádostí ze Sýrie, Iráku a Afghánistánu, 2016 to bylo dokonce 2/3 žádostí z těchto tří zemí.

Letos jich Německo vrátilo 16 000 za první pololetí, loni za první pololetí přes 30 000.

4 11
možnosti
JN

ad 1) Myslíte si to, nebo to víte? Zde se například tvrdí něco jiného:

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/390943-nemecko-sokovaly-masove-utoky-na-zeny-na-silvestra-stovka-obeti.html

ad 2) S tím nožem máte pravdu - jak jsem to teď zkusil vygooglovat, tak německá policie později upřesnila, že nešlo o mačetu, ale nůž...

Ale je to opravdu až tak moc podstatné? Případně, je až tak moc podstatné, zda za rok 2015 přišlo do Německa milion migrantů nebo "jen" Vámi uváděných 890 000? Spíše mi přijde, že se dohadováním o víceméně detaily pokoušíte hájit neuhájitelné.

5 1
možnosti