Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J45i26ř32í 33M94í52k36a

13. 9. 2017 16:57

Červený kříž se přejmenuje na Červený patník jsem si před pár dny dělal srandu.

Dnes čtu v novinách, že se šéf Červeného kříže začal novinářům znepokojovat, že skoro všichni humanitární pomocníci jsou bílí, a že některým pomáhaným by mohl vadit název Britský červený kříž.

Konkrétně, že by mohla vadit slova "britský" a "kříž".

1 0
možnosti
Foto

Jak kam? Nikam ... poprvé - už tam dávno jsme; a podruhé, tohle není důvod, ale už důsledek.

0 0
možnosti
BM

I tentokrát musím s Vámi výjímečně souhlasit... R^

4 0
možnosti
JZ

Mně připadá humorné, že za kříže bojují čeští ateisté, kteří jinak církve nenávidí a upírají jim právo na jejich majetek.

2 31
možnosti
JK

Zase tenhle nesmysl. Kolikrát ještě budu muset vysvětlovat tak základní věc?

Jak jsem už několikrát vysvětloval, ateisté nebojují "za kříže", ale proti politické korektnosti, která likvidací atributů jedné náboženské ideologie podlézá jiné náboženské ideologii. Lidl totiž neodmazal kříže kvůli tomu, že by byl ateistický. Odmazal je kvůli německým muslimům, kteří při pohledu na kříž dostávají záchvaty uraženosti.

39 1
možnosti
JZ

Řekl bych, že Lidl, to je fakt prkotina. Mnoho povyků pro nic. Zákaz vepřového masa ve státních nebo obecních školkách (nevím, kdo je jejím zřizovatelem) proti vůli rodičů je nehoráznost. Dovedl bych si představit, že školka omezí konzumaci červeného masa se zdravotních důvodů a dá přednost kuřecímu nebo rybám. Ale ustupování muslimům, to je špatně. Oni musí ctít naší kulturu.

Ano, pokud by se jednalo o soukromou školku nebo židovskou či muslimskou, pak právo majitelů na zákaz nějakého jídla respektuji, je to jeho právo, ale v tomto případě ne.

13 0
možnosti
TP

Myslím, že nenávistné a nechutné sekty by školy zřizovat neměly, proto by žádná muslimská školka neměla existovat.

6 0
možnosti

Málo kdo si všimnul, že tato "slámová metoda" posilování vlivu islámu se používá jíž dlouhá léta. Pomalu, trpělivě a stále. Počínajíc knížkami pohádek o princeznách z harémů a hodných sultánech přes propagaci moudrých šejků ve filmu a podobné.

Kdopak z vás víte, proč sanitky už nemají ve znaku červený kříž, ale podivnou modrou hvězdu?

17 0
možnosti
ZB

Máte snad pocit,že o těch křížkách na letáku v supermarketu,které vyvolaly největší povyk v nejvíce ateistické zemi světa,rozhodl nějaký muslim?Nebo snad muslimové tlačili na Lidl a vyhrožovali bojkotem jako Češi?Nebo snad o tom rozhodla zlá EU?Nikoliv,jen někde seděl moc aktívní blb,kterého ani nenapalo,že kvuli absenci křížku na letáku ze supermarketu se v Česku zhroutí celá křestanská civilizace...jen tak mimochodem,ten bojkot se nějak nepovedl,v realitě opravdu tenhle "problém" nikoho nezajímá.Článek z Novinek nebudu komentovat,kvalita novinkářských "novinářu" je proslavená a jiný zdroj informací nenabízíte.Já jen doufám,že děti ve školkách začnou jíst vice zdravě....

0 22
možnosti
JN

Jiný zdroj máte například zde:

https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/rakouska-skolka-prestala-davat-detem-veprove-kvuli-muslimum_445082.html

Ten zpochybníte také?

A jinak, jelikož na aféru Lidl reagoval mimo jiné i jeden ministr české vlády, tak bych neřekl, že to nikoho nezajímá. ;-)

15 0
možnosti
Foto

Uvedu další příklad. V Berlíně stával Hohenzollernský zámek, sídlo německých císařů. Ten byl za 2. světové války těžce poškozen. Za bývalé NDR nechali ruiny odstranit a na jeho místě vzniklo náměstí. Teď se staví věrná replika zámku podle zachovalé dokumentace. Hrubá stavba je už hotova a teď se chystá věrná podoba fasád. No, a vznikl problém. Na střeše zámku byl totiž křížek. A jistá skupina aktivistů podala žádost, aby "v rámci otevřenosti Německa vůči jiným kulturám" na střeše obnoveného zámku už křížek nebyl. Nakonec ale zvítězil zdravý rozum a zámek má být obnoven v původní podobě.

28 0
možnosti
DK

Zvitezil zdravy rozum? V Nemecku? Tomu se az nechce verit...a jeste navic v Berline...

2 0
možnosti
PB

Souhlasím, karma.

11 0
možnosti
Foto

Aha, tak proto stát ruší vepřín v Letech.

8 0
možnosti
PB

Tam to bylo z jiného důvodu. A sice toho, že podle směrnic EU má mít evropský parlament pouze jedno sídlo.

19 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS