Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Budu volit pana Zemana ,možná to je i kavárně na truc. Z toho co se mi nabízí by byl pan Kulhánek na druhém místě. Auto nepotřebuji. Nepotřebných krámu mám na dvoře dost.

0 0
možnosti

jejda, to je zase řečí, už vidím toho notáře jak úplnou náhodou vytahuje z osudí člena rodiny někoho z Kulhánkova týmu;-D

0 0
možnosti
Foto

H41a73n54a 76V35l15k39o63v97á

10. 9. 2017 14:28

Myslím, že uplácení voličů od lízátka po automobil by mělo být nedovoleno zákonem. Dost stačí nereálné sliby.

Nicméně co se pana Kulhánka týká, považuji ono slíbené auto za vyhozené peníze. Populistů podstatně většího formátu napravo i nalevo je mezi kandidáty dost a pokud je to ten pán "zažil jsem to nahoře i dole a proto mě můžete volit všichni" jehož prohlášení jsem někde shlédla tak potěšpánbu.

Jedině že by si kandidaturu na prezidenta toužil dát do svého manažerského životopisu - tak to potom ano. I když na mne působí spíše jako hochštapler.

1 1
možnosti
JN

Ohledně uvedeného prohlášení - nevím, jestli spíše nešlo o toho zadluženého podnikatele Boštíka(?), který prohlásil, že jako jediný ví, jak se žije lidem s příjmem 10 tisíc a méně. Ale těch potenciálních kandidátů na Hrad už je zkrátka tolik, že se v tom člověk přestává orientovat. :-)

0 0
možnosti
VK

Tak někdo láká potencionální voliče na koblihy, někdo na lži a někdo jim udělá loterii.... Co je etičtější si moc nedovoluji posuzovat. Každopádně fungovat bude asi všechno.

2 0
možnosti
JZ

Já to podepíšu komukoliv, protože víc kandidátů - víc srandy. Jestli navíc vyhraju auto, tím líp;-)

5 0
možnosti
Foto

je to ve stejné rovině, jako slosovatelné účtenky EET, takže, když to dělá stát, tak proč by to nemohl občan:-P

3 0
možnosti
DV

D63a22v29i54d 73V58l89k

10. 9. 2017 10:55

souhlas a karmaR^

1 0
možnosti
ZB

Karma.1 ku 60000,to je slušná šance dostat se k novému autu a je to o dost víc než kobliha...takhle bohužel dnes spousta voliču funguje.:-/

2 0
možnosti
JN

V tom máte bohužel pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Člověk ucházející se o politickou funkci, nejenom tu prezidentskou, by měl nabízet něco jiného než hmotné dary. Ani auta, ani koblihy, ani pivo či buřty. Kandidát na politickou funkci by měl nabízet své dovednosti, schopnosti, ukazovat svou profesní kariéru a její výsledky. Pouze z toho může volič vyvodit, jestli se na funkci o kterou se uchází, hodí. Podbízení se dárky by pro voliče mělo být vždy varováním, že kandidát, ve vztahu k budoucí funkci, nemá co nabídnout. Jenže podle sociologů je v každém národě zhruba třetina těch, řekněme, pomalejších a tedy dost široký prostor si potřebný počet voličů koupit, klidně i za lízátko nebo korálky.

10 0
možnosti
JN
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik