Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, R^ a naprostý souhlas.

21 0
možnosti
PB

..... se těším jak budem chránit soukromí teroristů ;-D,- slušnej kabaret, žejoVEU?!

24 0
možnosti
MS

Stačí si představit situaci, kdy by někdo zveřejnil na internetu fotografii domnělého zloděje, a n e b y l a to pravda. Nebo-li, ten výrok Ústavního soudu nechrání soukromí zloděje, ale soukromí nás všech, protože předmětem takového omylu se může stát kdokoliv z nás.

4 11
možnosti
Foto

Pak je na místě dožadovat se náhrady za vzniklou újmu. Zločinci by neměli být zákonem chránění.

16 0
možnosti
DB

souhlas..........máme spousty nesmyslných zákonů............a ty odhlasovali zvolení zákonodárci........jak ve sněmovně tak i v senátu..........a tam je navolili voliči............proč dělají voliči tak mizernou práci??????????????, ve většině případů????????????

7 0
možnosti
PB

P34e93t60r 84B25u22r73i22a80n

18. 9. 2017 13:01

Souhlas, karma. Je to děs.

15 0
možnosti
JN
Foto

Já jen poznamenám, že slovo loupit popřípadě lupič není na místě. Loupež je definována jako použití násilí nebo výhrůžka násilím. A to se v tomto případě nestalo. Zloděj prostě kolo drze ukradl z prodejny.

A proto to je zloděj a nikoli lupič. A bohužel má takovou právní ochranu, jakou má a rozsudku Ústavního soudu se vůbec nelze divit.

Často se tomu také říká vzít spravedlnost do svých rukou, což není vždy správné. A nízká efektivita práce policie nikoho neomlouvá.

3 8
možnosti
RC

ty jo, souhlasim s Hermankem.....

0 0
možnosti
Foto

Smršť nelogických pravidel, které místo aby odstraňovaly možné konflikty mezi lidmi, tak je záměrně vyvolávají. To je stát !

19 0
možnosti
DB

to je špatný stát...a to je rozdíl............plánování není špatné jen proto, že někdo plánoval špatně................

1 0
možnosti
BM

Možná by bylo lepší takového lupiče pokud by byl přistižen při činu zastřelit. Obchodník by mohl vyváznout lépe než kdyby zveřejnil pachatelovo foto.

13 1
možnosti
Foto

Lupiče který loupí, tedy používá násilí a loupí se zbraní v ruce samozřejmě zastřelit lze. Zloděje ale nikoliv.

1 2
možnosti
MB

Žijeme v doslovném houší předpisů a zákonů. Jsou zde proto, aby se nám žilo lépe. Soud nedal povolení k loupení kol - soud chránil identu lupiče. Dalších příkladů je hora - D.Rath je zloděj - s problemovými odposlechy zase není. Stačí dělat legální a tvořivou činnost - Omítal jsem průčelí na náměstí - 3 měsíční manévry s povolením. Ochrana - může dojít ke zneužití - někdo jede na kole, někdo je osočen ze zlodějny ... Pak asi opět k zákonu Novelu a novelu . Pak ale k právníkovi právníka a odvolat se ... No nevím - Kdo ochrání mne, ještě plánuji něco dělat se střechou ! ... :-)

9 0
možnosti

P10e78t62r 15Č87e38j54k29a

18. 9. 2017 11:39

Tady apelujte směrem k zákonodárci, nikoliv soudům.... Tvrdím, že osoba páchající krádež (tedy v tomto případě trestný čin) nemá mít nárok na takovou ochranu, ale zákon to bohužel říká jinak. Nabízí se otázka, jestli by třeba nešlo všechno vyřešit cedulkou na dveřích "prostor je monitorován - vstupem do provozovny udělujete prodejci souhlas k...."

30 0
možnosti
NM

...jsou to absolventi z Plzně;-O

3 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,14
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik