Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Taky se pan KS vymáčkl, že jeho favoritem při prezidentské volbě je exdiplomat Fischer. Tak jsem zvědavej, jak se v tom teď v Praze rozeberou. Už měli v podstatě vybráno a ejhle, morální autorita všech "chytrých" voličů favorizuje někoho jiného.

10 1
možnosti
MM

Vždyť finálový duel Drahoš - Fischer může být zajímavý.

0 4
možnosti
JL

Neni docela pravda, ze Zeman zvitezil prez. volbyprotoze byl proste prijatelnesi. Zvitezil az vytahl posledni, zoufalou ale spolehlivou kartu, sovinizmus. Postrasil lidi zijici v byvalych Sudetech revansizmem Sudetaku cimz si spolehlive zajistil hlasy lidi tam zijicich. Knize pan mu na tu podlou lecku naletel.

9 16
možnosti
Foto

R^to je proto, že lidi o Sudetech ví opravdu prd jakož i o šlechtě, co přísahala právě peticí - Scharzenbergova otce pod českým praporem věrnost a pravé vlastenectví. A bylo by dobré si uvědomit i to plus toho zdánlivého neúspěchu KSchw.- On zkrátka ve svém uvažování a morálce nebyl jaksi schopný se na tohle svinstvo připravit. Jestli mi tu ted někdo hodí, že je to právě špatný politik, tak nyní na jediného politika nenadávejme, když tohle nám přišlo fajn a košér.

13 4
možnosti
Foto

dnešní doba je typická neúctou vůči všemu, prezidenta nevyjímaje. Za mého mládí bydlel v naší ulici pan stavitel a pro lidi to byl skutečně někdo. Zdravili ho smeknutím i zvoláním Dobrý den pane staviteli. Dnes je pro lidi blbcem i samotný pan prezident.

20 0
možnosti
Foto

Doba se vymkla z kloubů.

8 0
možnosti
Foto

Jsou to Josefe plky. A pokud si někdo myslí, že MZ je lidmi volen kvůli lásce k Rusku, ať si dá studenou sprchu.

Naše propaganda již 4. rokem zneužívá ruský obranný tah po puči v Kyjevě k tomu, aby nám namluvila, že z Ruska hrozí nějaké nebezpečí.

Ten, kdo tak činí buď nemá ani páru o geopolitice nebo vědomě lže. Pokud Evropě něco skutečně hrozí, tak nekontrolovatelné vlny ilegálních muslimských "uprchlíků".

29 2
možnosti
Foto

co by Rusko Evropou získalo? Starost o 500 milionů občanů líných přeložit stéblo stáblem se spoustou civilizačních nemocí, desítky milionů nepřizpůsobivých jedinců žijící ze sociálních dávek, surovinově vydrancované území a bandy politiků zvyklých rozkrádat státní finance.

6 2
možnosti
Foto

Má pravdu, pan kníže :-)

18 18
možnosti
Foto

Ale, to si myslíte pouze Vy. Nikdo se nepřidal.

7 11
možnosti
MC

Naprosto jste ujel. RvPana knížete nemusím, ale objektivně musím říci, že má pravdu.

11 11
možnosti
Foto

Neujel, to je jeho standard.

6 6
možnosti
OF

První vlaštovka jaro přináší. Ale já se z těch mínusů nepodělám.

Pravda zvítězí nad lží a hloupostí . R^;-D

1 2
možnosti
OF

Omylem jsem vám dal karmu, čehož velmi lituji. Díky profláknutým stranám, především ODS a ČSSD, stál se jednooký králem. Modleme se, Schwarzenberg má pravdu.;-D

10 8
možnosti
Foto

ač pana knížete nemusím, v jednom má pravdu: My sneseme opravdu hodně-to co v jiných demokratických a civilizovaných zemí je nepřijatelné, u nás je to téměř folklor:-/

14 2
možnosti
Foto

Ono to platí i naopak. Vezměte takové teroristické útoky.

6 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,14
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik