Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... škoda že temu Karasovi neprodloužili akreditaci,- sme se taky mohli konečně dozvědět na jakým bývalým gulagu pastrójili ty jejich nový fotbalový stadiony, žejo?!

3 1
možnosti
Foto

Někdy jsem fascinován, jaké hlouposti lze odvodit z nespokojenosti jedince.

8 2
možnosti
JN

Souhlasím - akorát mi přijde, že tu nespokojenost dáváte dost často svými diskusními příspěvky přehnaně najevo zrovna vy. :-/

2 3
možnosti
PL

P16e89t88r 89L30a10n25g75e76r

3. 12. 2017 11:21

Losování jsem neviděl, ale podle toho co píšete, odpovídalo všem ostatním losování MS a ME ve fotbale. Což už z principu není nuda, ale napětí, kdo s kým.

Co se týče losu, tak je to nalosováno rovnoměrně, což je jedině dobře, přinese to určitě zajímavá překvapení. Těžká mi připadně skupina D - Argentina, Nigerie, Chorvatsko a Island.

4 0
možnosti
JN

Děkuji za přečtení a souhlasím s Vámi. Kromě skupiny D mi jako atraktivní připadají i skupiny E a F - sice favorité (Brazílie, respektive Německo) jsou tam jasní, ale boj o druhé postupové místo tam jistě bude velmi zajímavý.

0 0
možnosti
JB

J79i50r76i 78B48o91r

3. 12. 2017 11:15

Pan Palička to viděl tak a pan Nožička jinak. No a co.

7 1
možnosti
Foto

Přesně tak, akorát, že pan Nožička z toho udělal protiruské tažení :-)

7 7
možnosti
Foto

článek jsem četl a mám ten samý názor. Už je to jak za socialismu, jen obráceně. Tehdy museli naši reportéři najít vady na akcích na Západě a teď v Rusku. Já bloud jsem si po Listopadu myslel, že je s touhle hloupostí jednou provždy konec.

8 2
možnosti
VR

Dneska si ale můžete vybrat a každý den si číst a uspokojovat se na tzv. "pravdivých" webech, které uveřejňují oslavné tirády na současné Rusko od rána do večera:-)

2 3
možnosti

Nechápu jak to mohl někdo nazvat nudou. Přítomen byl přeci sám velký gosudar Vladimír.

6 1
možnosti
Foto

Tak to se na to musím, Karle, podívat. STB to jistí.

1 0
možnosti
VK

Projel jsem si vase blogy za posledni rok. Vice nez deset zastavajicich se Ruska, ani jeden kriticky. Cca 17 kritickych k Nemecku, ani jeden pozitivni. Ty kriticke k jinym zapadnim zemim jsem ani nepocital, pozitivni opet chybi. Plnite svuj ukol?

7 4
možnosti
Foto

Já si myslím, že autor prostě píše tak, jak to vidí. Resp, podle toho, jaký má dojem z toho, co vidí.

Německo je naprostým semeništěm budoucích problémů a ten, kdo to nevidí, je prostě slepý. V Německu naprosto převážila ideologie a politická korektnost, spolu s kocovinou z nacistických zločinů, nad zdravým rozumem.

5 5
možnosti
Foto

Já, už bohužel, začínám mít nalítáno. Za mého života byla ještě homosexualita trestná, i když jak dítě jsem to netušil a vlastně ani nevěděl, že to vůbec existuje. A vida, uplynulo pouhých asi 60 let a tyto skupiny pořádají oslavné průvody světovými velkoměsty a kdo se jim postaví, je zpátečník a "kazibrusel".

To ale bylo pouze na ilustraci těch převratných změn ve společnosti. A samozřejmě, tou nejpřevratnější změnou je změna politické orientace o 180°. Jinými slovy, co bylo špatně, je teď dobře a naopak.

Před těmi padesáti, či šedesáti lety nesměla být v CS médiích žádná kladná známka o USA. Nanejvýš snad o nějakém černém (afroamerický se tehdy ještě neříkalo) sportovci.

A teď? Cokoli se napíše o Rusku, musí mít záporný podtext. A jediné ruské, co lze tolerovat, jsou nějací ruští exoti, kterým se v Rusku nevedlo a vyjeli do si světa pomoci, ale hlavně sobě.

Nejsem žádný znalec drogové problematiky, ale myslím, že nějaký ruský doktor, snad Rodčenko, vyjel do USA a svou kariéru si založil na fantasmagorickém a zcela nereálném tvrzení o záměnách vzorků v ruském Soči.

A podle těchto not musí naše propaganda zpívat, i kdyby Putin na koštěti jezdil.

Ano, i nadále panuje ostrý třídní boj, i když se tak nejmenuje, a zpravodajství našich deníků, týdeníků, televizníků i internetíků musí, ve vztahu k Rusku toto respektovat.

4 5
možnosti
VK

Zustal bych u toho, ze nejsi znalec

4 2
možnosti
Foto

:-)Fotbal moc nesleduji a tak jsem se o zahajovacím ceremoniálu dozvěděla až z Vašeho blogu.Nicméně při čtení mi stadion v Lužnikách připomněl naše Lužánky a naznala jsem, že nuda v Moskvě je skutečně jiného druhu než Nuda v Brně...

0 0
možnosti
JN

Ano, ty názvy zní podobně, ale stadion v Lužnikách dle všeho nechátrá tak, jak stadion v Lužánkách... :-/

Jinak Nuda v Brně byl hezký film (co si vybavuji, tak dostal i několik Českých lvů), ale jinak aspoň dle mých zkušeností v Brně nuda určitě není. :-)

3 0
možnosti
Foto

Karma. Vůbec mně to nepřekvapilo. Teď jsem ještě zvědavej, kdy někdo osvícenej přijde na to, že celé losování bylo podvod a ruští hackeři pod velením Putina ty losující ovlivnili, aby ty skupiny vypadaly tak jak vypadají.... No vážně, když lze z pozice hackera ovlivnit několik milionů lidí, aby do urny hodili právě ten jeden důležitej hlasovací lístek, tak proč by nešlo ovlivnit několik vyslouzžilých fotbalistů, jaké míčky z klobouku mají tahat. ;-)

6 2
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik