Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Zemanovi přihrál nejméně 10% ten brutální útok bradavkami;-)

2 0
možnosti
MS

O jaké "výhře" to mluvíte ? Výhra by to byla, kdyby vyhrál v prvním kole. Těch necelých 39% bylo jeho labutí písní. :-)

5 4
možnosti
JN

Získal ze všech kandidujících nejvíc hlasů a tudíž první kolo vyhrál. Zda to byla labutí píseň, to se uvidí až za 14 dní.

Jinak já to bez problémů přežiju, i když druhé kolo vyhraje pan Drahoš, který je pro mě ve funkci hlavy státu určitě přijatelnější než by byli například Horáček nebo Topolánek. Zda to samé bude platit i v případě výhry Zemana u některých jeho zarytých odpůrců, si však úplně jist nejsem. :-)

5 0
možnosti
LV

Ano, nebýt hladovkáře - vyděrače, mohl Zeman vyhrát už v prvním kole! To je neoddiskutovatelný fakt. Běda vám, pražská kavárno! V druhém kole už vám na takové laciné triky nikdo neskočí!

6 5
možnosti
VK

Po letech prezidentování a trvalé kampaně je to pro Zemana velmi slabý výsledek. Může si za něj výhradně sám. Spočítejte si, jakou získal podporu ode všech voličů (i nevolících) minule a kolik nyní. V druhém kole končí a já jsem tomu upřímně rád. Už tak tam seděl 5 let navíc.

7 4
možnosti
KK

Jak s vámi většinou souhlasím, tak tentokrát je to v nadpisu žvást.

Kampaň dělá kadidát a jeho volební tým, jeden úlet brněnského radního to není.

A jestli někdo volil Zemana z lítosti, je to jeho hloupost.

8 3
možnosti
JN

OK, také jsem si později říkal, že místo termínu "agresivní kampaň jeho odpůrců" by bylo výstižnější tam dát "agresivita jeho odpůrců." Ale je to až tak podstatné?

1 0
možnosti
Foto

Prostě jste se , Josefe, nad Zemanem mírně slitoval. Na druhou stranu některé lidi včetně mne (nebýt rozhodnuta již předtím) by vehnala do náruče jiného kandidáta jeho podivná "nekampaň".

2 0
možnosti
Foto

P.S. Brněnských radních za Žít Brno už mají dost Brňané napříč politickým spektrem, což s Milošem Zemanem nesouvisí - spíše s jejich činnostmi ve funkci. Byl to ze strany Bartíka pokus o zviditelnění a potřeba tak trošku zapodlézat intelektuálům, kteří Žít Brno původně volili. Moc si tím nepolepšil.

2 0
možnosti
Foto

tohle říkám od začátku. Je přímá úměra mezi počtem výpadů proti Zemanovi a jeho šancemi stát se opět presidentem.

7 0
možnosti
Foto

Bydlím jinde, Znalost co pan president Česka smí čí ne, je povrchní. Takže... Je, jedno jestli ten či onen kandidát zvítězí. Důležité je kdo bude následných pár let "velet státu". O tom to je. :-)

0 0
možnosti
Foto

Toho Gotta nechápu. Má on to vůbec zapotřebí?

0 0
možnosti
Foto

nemá a taky to dementoval...nepodpořil ho

7 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem zjevila, že popásání se na smrti, co kouká z očí, se nedělá, ať je to, kdo je. Nicméně Váš článek: levá ruka neví, co dělá pravá.

Vám přijde jeden hladovkář a jedno, pravda- poměrně unfér vypuštění lékařského vidění stavu věci jako horší než to, co tam docela jasně vypisujete jako přešlapy pána z Hradu? A proto se tu odhalujete, že změníte názor? Vám nestačí, že zatímco MZ v klidu zatahuje do svých her a nařčení bezpáteřně lidi, co se mu hodí, nově například Karla Gotta... že zatímco hladovkář a doktor jedou jen v linii westernu muž proti muži, tak MZ zatahuje i lidi z okolíí dotyčného? Vám vadí vulgarismy od neznámých v účtu,slova, která se pečou doma a Vám nevadí vulgarismy u příležitostí státních záležitostí vysílané do světa? Komentáře osmé cenové, co obletí svět jako výrok hlavy státu? A dáváte to na roveň? a že agresivnější?

Tak já Vám nevím... rozlišovací schopnost se tu tetelí milimetr nad nulou. Skoro se mi chce říci slovy výborného slovenského glosátora Jána Gorduliče - problematika školstva u nás vyzerá jednoducho tak, že Marián Kotleba bol učitel IT...nějak jste se jednou pochlubil...tož tak

12 4
možnosti
JN

Pro názornost jsem ještě jednou zkopíruji to, co jsem na adresu MZ napsal v blogu, pod kterým diskutujeme:

"Miloš Zeman se během svého pětiletého prezidentského období totiž dopustil řady přešlapů, ostudou u korunovačních klenot na jaře roku 2013 počínaje a zbytečně vulgárními výrazy na adresu Alexandra Dubčeka či bývalých ministrů Benešovy vlády v tomto týdnu konče. Hodně lidem vadí například jeho „nadržování“ předsedovi hnutí ANO Andreji Babišovi, tým jeho nejbližších spolupracovníků s tak kontroverzními postavami jako jsou Vratislav Mynář či Jiří Ovčáček, Zemanova pomstychtivost vůči některým svým dřívějším politickým odpůrcům... A v neposlední řadě je to i prezidentův současný zdravotní stav, který očividně moc dobrý není."

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=643530

Jinak mi Váš příspěvek jako obvykle připadá poněkud zmatený, ta zmínka v posledním odstavci o Mariánu Kotlebovi pak úplně ubohá, ale i na takové věci jsem si od některých zdejších šiřitelů "pravdy a lásky" už zvykl. Hezký zbytek večera.

7 4
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,48
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik