Diskuse

Hlavní zásluhu na Zemanově výhře v prvním kole má agresivní kampaň jeho odpůrců

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Hladovku nechme stranou, každý ji může držet, za co chce, je to jeho právo, vy máte stejné právo ho vesele ignorovat. Avšak pan Bartík zveřejnil převzatou informaci o Zemanově zdravotním stavu, o které se údajně domníval, že je pravdivá. Zemanův lékařský tým informaci o rakovině popřel a označil ji za lež, tolik fakta.

Buďto pan Bartík skutečně vědomě lhal a chtěl tímto podpásovým útokem Zemana podpořit a aktivizovat jeho příznivce, jako nyní Vás, protože musel počítat s reakcí Zemanova lékařského týmu, nebo nelhal, ale sám naletěl člověku (dle mého Zemanovu příznivci), od kterého informaci převzal, a tudíž sehrál úlohu užitečného idiota.

Položte si otázku - Cui bono?

Tak jako tak podpořil Miloše Zemana. A tato skutečnost u Vás převáží nad veškerou špínou a lží Zemana a jeho lidí - viróza, Peroutka, Mynářova prověrka, Ovčáčkovy útoky, sabotáž jmenování profesorů, vláda SPOZ, vyznamenání Bradyho, vulgarity atd?

3 0
možnosti
JN

Že by pan Bártík chtěl podpořit Zemana, to si s ohledem na jeho politické zaměření opravdu nemyslím. Jestli pan Bártík někomu naletěl - soudný člověk takovou informaci nezveřejňuje, pokud si není stoprocentně jist její pravdivostí.

Prostě trvám na tom, že to byla ze strany Bartíka prasárna a Mynářovou prověrkou, nevyznamenáním Bradyho ani ničím jiným ji omlouvat nelze.

0 2
možnosti
MV

"prazska kavarna" je uz dost trapne slovni spojeni uz jen tim, jak ho kazdy opakuje

a o agresivite vi nejvic soucasny prezident - viz jeho bezskrupulózní chovani pri zaverecnem duelu s KS

Zeman je zkratka pro velkou cast ceske populace nevolitelny prave pro jeho chovani a chuti po moci

8 0
možnosti
JN

Moc nechápu, proč operujete zrovna "pražskou kavárnou", když jsem tento termín v článku vůbec nepoužil. Nebo Vy ho tam snad někde vidíte? 8-o

0 2
možnosti
Foto

Zemanova výhra vůbec nesouvisí s "agresivní kampaní jeho odpůrců". Osobně jsem čekal, že vyhraje vyšším rozdílem. Podle výsledků prvního kola mají Zemanovi odpůrci velkou šanci se ho zbavit pokud potáhnou za jeden provaz a Drahošovi to hodí. Jak to vidím já, jsem napsal víc na svém blogu...

1 0
možnosti
VH

V37í23t 57H97a22v82l15e63n66a

14. 1. 2018 15:13

Nožička si vždy vybere jeden tzv. útok někoho, kdo má jiný názor a tím argumentuje. Tento útok je marginální věcí a kandidáti s ním neměli nic společného, Lži Zemana a jeho osočování Nožičkovi nevadí... Nerespektování rozhodnutí soudu, nevadí... Mně bude stačit, když bude prezidentem nekdo slušný a pokud to nebude politik, nevadí mi to!

12 0
možnosti

Nožička je prostě příznivcem Zemana a, musí se mu to přiznat k dobru, netají se tím. Takže nějaký objektivní rozbor nelze očekávat

2 0
možnosti
MT

"Nemají však na tom rozdělování společnosti minimálně stejně velký podíl i největší Zemanovi odpůrci?"

Tak si hrňme co víme: před MZ jsme měli dva porevoluční prezidenty. Vyli velmi odlišní, obě měli velkou a hlasitou skupinu odpůrců a kritiků. Přesto se napříč celou společností ani vzdáleně nedělo, to, co se děje teď.

Všichni kandidáti odvedli nebývale kultivovanou kampaň, vůči sobě se chovali naprosto korektně. Vůči Zemanovi se sice vymezovali, ale neřekli jeho směrem křivé slovo.

Takže když to shrnu: kde nefiguruje Zeman. Panuje klid. Přesto jsou ti špatní jen a pouze Zemanovi odpůrci.

Až Zeman v druhém kole prohraje, budu sledovat Váš blog v očekávání, že i to bude zásluha nenávistných Zemanových odpůrců. A pokud nějakou náhodou vyhraje - tak úplně stejný:-)

3 0
možnosti
RK

R80a75d62i33m 16K82a20l65a14s

14. 1. 2018 14:49

Zase "spojovník". Část české společnosti byla rozdělená a bude rozdělena i nadále a to nejméně od dob první mobilizace ODS ve volbách či akce čisté ruce ČSSD... Nic se na tom nezměnilo a není důvod, aby se měnilo. Lidé prostě mají různé názory...

Hlavním tématem kampaně nových kandidátů na funkci prezidenta byl antiZeman a antiZeman musí vystupovat slušně. Kdyby nebyl do objektivu milý a usměvavý tak jako antiZeman skončil a jeho šance jsou nulové.

Ale při vší úctě nelze čekat, že se objevilo 7-8 nových čistých duší... Ostatně i M. Topolánek prostředníček a rozháněč novinářů působil mile, až si člověk říkal, zda je to ten starý Mirek. Samozřejmě, že je a později by zase něco ze svého "temperamentu" ukázal, ale s tím je zapotřebí počítat... Světců je obecně nedostatek a i Vatikán má s jejich výrobou jisté potíže. Z nových kandidátů by se skutečně možná 2-3 slušní a kompetentní lidé našli, kteří by do budoucna nezklamali, ale věřit, že jsou takoví všichni, to je jako věřit na pohádky. Ale lidé to obecně mají rádi. - Rádi podléhají iluzi, že přišel někdo úplně nový a lepší. Většinou tomu tak není a je to předmětem následné frustrace a zklamání.

2 0
možnosti
IM

I40v73a77n 58M80i79n30á85ř

14. 1. 2018 12:31

Jak jsem již kdesi podotkl nejhorší dilema prožívají ti, pro které je Zeman stejně nepřijatelný, jako Drahoš. Je zřejmé, že mnozí nemají nejmenší chuť volit "pana Slušného", který krom ostentativně zdůrazňované důstojnosti a absence jakékoli osobní vize - nenabízí ve svých omílaných frázích .. zhola nic.

Navíc lze vyjádřit zcela oprávněné obavy, že se tento prezidentský kandidát postaví v budoucnu zcela na stranu bruselsko-německých levičáků - jako užitečný panák - pro realizaci a podporu muslimské migrace.

1 4
možnosti
PK

A co by měl podle vás prezident nabízet jiného, než důstojnou prezentaci ČR? Prezident nemá žádné významné pravomoce, aby mohl mít nějaké jasné vize, proti něčemu se kategoricky vymezovat a někam ČR směrovat! To je pravomoc vlády, nikoli prezidenta. Zkuste říct, jakou vizi má Zeman a kam ta jeho vize s ČR pohnula za 5 let pohnula, hm?

11 0
možnosti
PK

Agresivní kampaň koho? Nikdo z těch, co proti Zemanovi podnikají vámi popisované "agresivní kampaně", nemá nic společného s prezidentskými kandidáty ani s volbou prezidenta. Jak mají něčí protesty proti Zemanovi vliv na volbu prezidenta? Nevidím v tom souvislost.

Nemluvě o tom, že je každého demokratické právo nesouhlasit a protestovat. Nesouhlasím se šířením lži, jako byla třeba ta rakovina, ale třeba hladovka je naprosto legitimní způsob protestu.

4 0
možnosti
RK

R79a17d18i96m 50K31a86l35a93s

14. 1. 2018 14:39

Každý, kdo má paměť a žije v tomto státě si mohl a může vzpomenou na r. 2013. V té době bylo skutečně o strach otevřít noviny, podívat se na internet. Mediální masáž byla tak mocná, až dle mého způsobila pravý opak zamýšleného a přilila i nějaké hlasy Zemanovi. Byl to okruh podporovatelů, kteří si vybrali svého kandidáta a pak jím zabetonovali mediální prostor. Aktuální období hodnotím obecně jako nejvíce nepříjemnou část celé prezidentské volby a budu rád, až se posuneme o 14 dnů kupředu a volby konečně skončí.

Hladovka už je dnes opravdu přežitek. Všichni máme přežitost vyjádřit se ve volbách, dát hlas svému kandidátovi, a pak se buď radovat z vítězství, anebo akceptovat vůli většiny. Kdyby někdo komukoliv toto právo upíral, chápal bych hladovku jako vhodnou formu protestu, ale jinak je to skutečně spíše marná snaha o protěžování jednoho hlasu a to stejného, jako máte vy nebo já... Nikdo samozřejmě nemůže hladovkáři bránit, aby hladověl, ale sám by měl zvážit, jestli se nechová příliš vypjatě. Volby jsou v demokratické společnosti tím hlavním a základním prostředkem, kterého by měl využívat. A chce-li být aktivní, může založit stranu, hnutí či kontaktovat sympatizanty. Prostředků k tomu existuje dost.

1 0
možnosti
Foto

Vy asi nevíte co je agresivní kampan.Sledujte co se na nás pohrne příštích 14 dnu z hradních hnojometu,třeba potom pochopíte,co je agresivní kampan.Lží o podpoře Karla Gotta to jen slabě začalo....Rv

15 1
možnosti
RC

tak ona komapn ve stylu fikus od Ovcacka je uz take agresivni

4 0
možnosti
JK

J67i29ř95í 13K24ý39r88a

14. 1. 2018 11:32

Skvělý blog, karma!!!!!!!!!R^

3 1
možnosti