Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zcela správně. Takže tam mohl jet, vyšlo by ho to nastejno.

0 0
možnosti
JN

Máte pravdu pane Nožičko, než aby se tam ploužil v bačkůrkách, ať fandí raději doma .Jenom mám podezření, že důvod neúčasti byl prozaičtější, tedy že se tam nemůže vidět s báťuškou Putinem.

7 3
možnosti
Foto

Kdyby Zemanovi nožičky sloužily alespoň z části tak, jak mu slouží pan Nožička.

9 3
možnosti
KK

Ale tohle bude zimní paralympiáda. Tam ho s gumovým člunem nevezmou:-P

2 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 3
možnosti
Foto

Trump tam poslal svého vice-presidenta a kolik presidentů čekáte na zimních OH z třeba z Afriky nebo Asie, madam? Vy dobře víte, že hlavní důvod proč Zeman nikam nejel je jeho zdraví a speciálně jeho nemocné nožičky. Ten toho již moc po světě nenajezdí a to je jen konstatování holého faktu.

4 0
možnosti
DB

i tato diskuze a značná část příspěvků některých lidiček skutečně patří do kategorie LIDSKÁ HLOUPOST JE NEKONEČNÁ.............a to pravil Einstein........a věděl co povídá.......bohužel..........

4 5
možnosti
JN
Foto

Zeman tam jet měl. Mohl pronést něco povzbudivého ke sportovcům. No co, Kiska to zvládl také. Jenom abychom se časem nedivili, že vznikne jakási občanská iniciativa Československo znovu 2020, vystylovaná v duchu Monarchistické strany, která tvrdí, že na Pražský Hrad patří přeci král.

0 0
možnosti
MK

Zeman se správně rozhodl, že pojede až na paralympiádu. Tam zapadne mnohem lépe.

3 4
možnosti

Hnusné, trapné, jen abyste tu paralympiádu nepotřeboval dříve než Zeman. Nikdy bych se neposmívala nemocnému ať je to kdokoliv. Může se to obráti proti vám a to vám nepřeji.

6 4
možnosti
Foto

To, že by Putin ,Zeman, nebo i pan Nožička jeli na OH, kde nesmí vlát ruská vlajka je utopie. Třeba nám pan Nožička připraví další článek, kterým nám dá vědět kde se to na OH v Koreji nepovedlo tak dobře, jako na minulých OH v Soči, kam Zeman mimochodem jel docela ale docela rád.

12 5
možnosti
ZJ

Jak říkal Forest Gump: hloupému vše hloupé.

0 3
možnosti
Foto

Přičemž některé komentáře na jeho adresu byly tradičně dosti nechutné. Kritizovat prezidentovu neúčast samozřejmě možné je, ovšem psát například o tom, že Zeman přijede až na paralympiádu, protože tam lépe zapadne, nebo že čeští sportovci byli nejspíš jedině rádi, že se tam jejich prezident na pódiu nemotal, totiž do slušné diskuse opravdu nepatří.

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=648569

Jaké komentáře, než nechutné může někdo tak nechutný vyvolávat? Na druhou stranu je škoda, že tam nejel - konečně se mohl setkat s prezidentem Trumpem, a při té příležotisti i s Kim - čong Unem,, čímž by završil svou východní (rektální) anabázi;-D;-DR^

4 2
možnosti

Je prča, jak lidé bez smyslu pro humor se pochválí že napsali něco vtipného a v tom samém článku kritizují humor jiných

Akceptuji, že jsou lidé bez humoru. Ok, každý máme nějaký nedostatek, slabé stránky. Ale my humor milujeme. Nemilujeme jen humor, který je korektní a dělá si srandu jen z těch ostatních. Milujeme humor nekorektní, který často střílí do vlastních řad. A po protáhlé tváři se zasmějeme s ostatními. Tohle asi Vy nikdy nepochopíte. Pokud někdo prohlásí, že Zeman pojede na paraolympiádu, je to pro mě vynikající vtip přesně vystihující situaci.

3 4
možnosti

No hlavně aby se ta paraolympiáda nikdy netýkala také vás. Jistě jezdíte autem a je to hned. Nic zlého vám nepřeji, ale pro vás vynikající vtip by to jistě nebyl. Nikdy se nikomu nedokáži za jeho zdraví vysmívat i když je to třeba ne zrovna přítel.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,98
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik