Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

je dobre, ze nejel

5 0
možnosti
MM

Je mi úplně jedno jestli tam jel nebo nejel. Jen si myslím, že pokud by tam jel, museli by ho tam poponášet, o ostudě z jeho bonmotů ani nemluvě.

3 3
možnosti
PK

I zavilý antizeman(ka) vidí , že se svými nožkami by tam asi žádný taneček (oslavný) neudělal. Tak pokud mu to někdo vyčítá je to nenávist až za hrob, s tím nejde nic dělat. A ostatně čím méně se politici zviditelňují ve sportu tím lépe.;-D

1 1
možnosti
FS

Už mnohokrát jsem slyšel větu, kterou i pan autor opakuje dole "možná to způsobila únava z předvolebního boje"...Proboha, můžete mně vysvětlit, jakého že boje se pan prezident účastnil, zvláště když dělal ne-kampaň a jak ho to může unavit? Jak ho může unavit, jeho zkušeného diskutéra, vystoupit čtyřikrát za dva týdny na krátké diskuze v televizích? Stejně mně dojímá vyjádření, že když jede na dva dny do Brna, tam jede v nejluxusnějších prostředcích, bydlí v nejluxusnějším hotelu a vystoupí jednou na radnici a dvakrát krátce v podnicích - tak pak musí týden odpočívat? Proboha proč???

9 3
možnosti
MV

protoze to je starej nemocnej chlap

5 0
možnosti
JH

Tak, tak - Je třeba zabít Sekala!

1 1
možnosti
MM

Už se opakujete, naučte se něco jiného.

1 0
možnosti
Foto

Pan prezident na olympiádu logicky nejel, neboť mu to neumožňuje jeho zdravotní stav. Nebo snad tvrdil před volbami někdo něco jiného?

16 1
možnosti
Foto

Ano Vaše Vysokoblahorodí. A ostatní hlavy států tam nejely proč?

9 5
možnosti
Foto

Můj kamarád Petr Nedbal mi kdysi, asi před 20 roky, opakovaně říkal:

Když tě ženská přestane milovat tak jí vadí i modré oči.

No a u Zemana to je ještě vylepšené tím že ho spousta lidí nikdy ani milovat nezačala.

To se pak nesmíme divit jejich ublíženosti po prohraných volbách, hlavně když měli vybranou tak hezkou figuru.

20 12
možnosti
MM

Také se opakujete se svými příběhy ze života. Jen by mě zajímalo, jestli vaši přátelé, pokud žijí, jsou nadšeni z toho, že uvádíte jejich plné jméno.

3 0
možnosti
JN

Děkuji všem, kteří dosud přispěli svým příspěvkem do diskuse. Já zítra vyrážím brzy ráno do Prahy na Fed Cup, takže na další příspěvky již asi nebudu mít čas reagovat.

Přeji všem hezkou sobotu a ať už jste volili Zemana nebo Drahoše, držte zítra palce českým olympionikům i tenistkám. [>-]

14 1
možnosti

Tak snad tam nebude sedět na tribuně Kalousek....

1 3
možnosti
JS

Od vás hodně zveličený problém účasti a neúčasti na ZOH. Většina lidí jeho účast naprosto neřeší, protože se zajímají hlavně o sportovce a nikoliv o politiky, kteří se tam jezdí pouze zviditelnit. No a u nás je už po volbách, tak proč tam přepravovat už zvoleného prezidenta, nebo jej ještě složitě aranžovat na běžky, případně na skokanský můstek.

7 1
možnosti
OK

O62t97a 69K25i47n28c

9. 2. 2018 22:14

Prostě berte pozitivně, že na ZOH nejel. Alespoň tam neudělá žádnou ostudu.

9 7
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik