Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

Nepatřím k odpůrcům Václava Havla, ovšem naprosto nechápu, proč z něj někteří mají tendenci dělat takovou modlu. Ovšem co čekat od strany, která je spíše sektou.

3 0
možnosti
PK

..zvláště zajímavě vypadá, když jedna zdejší blokařka, charakteristická silnou nenávistí a obdivem k násilí má v záhlaví blogu pana Havla..to fakt nevím jaký odkaz si vybrala;-D;-D;-D;-D

3 1
možnosti

máte ode mne karmu a že top09 dělá zoufalé věci...? nic jiného taky neumí;-D

15 2
možnosti
RC

no mnohem vetsi zoufalost je to nezvani...

3 2
možnosti
SB

Všichni z TOPky půjdou v černém, s V.Havlem na klopě a povinně budou celou inauguraci plakat. Již v minulosti byly povinné plačky, nyní to povede Kalousek.

15 2
možnosti
Foto

Víte, Josefe, ten naprostý nedostatek jakéhokoli náznaku velkorysosti mi u pana Zemana vadí nejen jako u prezidenta, ale i jako u muže.

14 2
možnosti
JN

V pořádku. Pak by Vám to samé ovšem mělo vadit i u pana Kalouska a mnohých dalších politiků z tzv. Demokratického bloku.

4 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
22 4
možnosti
RC

a co je prosim spatneho na tom jit v cernem?

3 2
možnosti
JZ

Mstít se za to, že hejtmani volili protikandidáta, je ubohost.

12 3
možnosti
Foto

Inaugurace prezidenta je svým způsobem oslava jeho zvolení.

A jak by to mohl slavit někdo kdo volil protikandidáta

9 10
možnosti
LV

Pane Nožičko, Miloš Zeman prolezl do druhého funkčního období s hooodně odřenýma ušima na za pomoci nehorázných lží a pomluv šířených o jeho protikandidátech. Tohoto mstivého egocentrického a nemocného člověka si ve funkci hlavy státu nepřála polovina občanů tohoto státu. Ti všichni dneska rozhodně nemají důvod k radosti.

Že TOP09 volí smuteční šaty a tichý protest, je docela přirozené, vzhledem k tomu, jak se Miloš Zeman ke své funkci staví.

11 14
možnosti
KM

...no a ona polovina, když to pak není schopna skousnout, tak holt děá zoufalé věci, že.

10 2
možnosti
RC

Prominte, ale bohuzel musim dnesni blog, pres uctu k Vam oznacit za totalni blabol.

1) smutecni obleceni - tmavy oblek u muzu (coz by meli tak jako tak, ze?), tmave saty u zen (to se na inauguraci nehodi?8-o)

V tom pripade Vas odkazu na tyto fotografie

https://img.blesk.cz/img/1/full/1576809_milos-zeman-prezident-inaugurace-prazsky-hrad.jpg - vlevo zena v cernem

https://media.novinky.cz/266/362667-top_foto1-1o9xb.jpg?1365433205 - IVANA ZEMANOVA V CERNE

2) jinymi slovy - to, co rekla Pekarova Adamova je pouhe konstatovani, ktere tezko muze inauguraci zneuctit

3) je naprosto OSTUDNE, pokud nedostane pozvanku hejtman, nebo rektor, kvuli tomu, ze s nimi ma Zeman osobni problem. Asi jste nezaznamenal, ze to neni akce hradni particky, ale je to SPOLECNA SCHUZE SNEMOVNY A SENATU - tj. je to akce, kam mel zvat vsechny predseda Snemovny Vondracek. Kdyz uz to tedy delegoval na hradni particku, ta si mela pro tentokrat sve osobni antipatie odpustit.

14 5
možnosti
RC

Jeste pro zjednoduseni - na inauguraci je predevsim kritizovatelne nepozvani nekterych lidi, akce top 09 je naprosto podruzna.

Smysluplny titulek by tedy spise byl:

Hrad opet nepozval odpurce prezidenta, Zeman opet nezklamal.

7 5
možnosti
JH

J57a49n 58H12y60n57e49k

8. 3. 2018 9:03

Vystoupení a to jakékoli pana Kalouska jsem si nedovedl dát dohromady. V čem to vlastně vězí. Až tento týden jsem se od pana Kalouska dověděl, že prý dostal bílým obuškem, někde v Praze u průchodu z Václavského náměstí. To že nemocí podobnou kalouskově se nakazila i jeho upovídaná kolegyně, musí být rány obuškem nakažlivé jako mor či AIDS. ;-D

12 0
možnosti
PK

Kalousek je již minulostí, ale je mi sympatické, že rád bumbá..a teprve potom mluví upřímně a je s ním legrace;-D.

0 0
možnosti
VD

Prezident v tomto dělá chybu. Právě naopak by měl na takovou akci pozvat především "své nepřátele".

V našem systému pojetí role prezidenta má v sobě stále něco málo monarchistického z minulosti a můžeme si o tom říkat co chceme, tak to je, máme to v krvi.

A takové shromáždění, jako je u příležitosti inaugurace prezidenta je vyjádřením respektu a úcty vůči hlavě státu ze strany těch, které prezident představuje, zastupuje (často dokonce jmenuje do jejich funkcí).

Nějaké řeči o tom, kdo je a kdo není něčím prezidentem jsou jen ubohé kecy klukovského vzdoru. V právním státě prezident je prezidentem, který byl zvolen a to do té doby, než bude zvolen jiný. A jestli někomu při tom skřípou zuby, holt to se už stává, přesto je potřeba v takových okamžicích před prezidentem sklonit hlavu.

A samotný prezident by měl dát možnost, aby všichni dotyční takto čas od času mohli učinit.

:-)

6 0
možnosti
VD

Ještě malé doplnění.

Není to v zájmu M. Zemana (nejedná se o nějakou párty s přáteli), ale v zájmu samotné role prezidenta republiky jako vrcholné instituce státu.

:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik