Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Pan Nožička má pravdu. Cenzura - ať už vypadá tak či onak - je flagrantním znakem postdemokracie. Nikoliv jen cenzura, ale především její ideová záštita - neomarxizmus alias politická korektnost či multikultura - jsou novým, smrtelným nebezpečím demokracie. Začíná nenápadně, tváří se jako mravokárce a než se naděješ, jsi zpátky v totalitě.

3 0
možnosti
DB

myslíte si, že je absolutistická svoboda slova nutná? pakliže ano , je možné vám nadávat jakýmikoliv sprostými slovy a komukoliv jinému také a jak je to s fake news..je správné balamutit lidi nesmyslnými výmysly a vydávat je za pravdu?..a to jen a jen v zájmu svobody slova a anticenzury?

2 2
možnosti

On je problém v tom, že lidé jako pan Rychetský by nejraději všechny ty internety zakázali. To je generační problém, že v současné době je vývoj technologií tak rychlý, že lidé starší generace dokáží být totálně mimo

0 0
možnosti
VB

No řekl bych, že mimo jsou spíše lidi na asociálních sítích. Jako indiáni, ještě jsem se nenaučili žít z ohnivou vodou.

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=494415

1 0
možnosti
JU

J87o64s22e91f 78U86l31m69a31n

22. 4. 2018 10:51

Je hrozné jaký člověk předsedá Ústavnímu soudu. Je to obraz dnešní doby a je to skutečná hrozba demokrecie.

2 1
možnosti
VM

V66l78a10d21a 82M75u58s75i11l

22. 4. 2018 11:24

Mate snad nejake pravnicke vzdelani, abysdter byl schopen napsat takovy odsudek....Nervim...Smirovani lidi a udavasni je zakorteneno jiz od Treti Rise..

0 0
možnosti
ZB

Rychetský byl vždycky přítěž demokracie. Česko namísto toho, aby převzalo zákony z funkčních demokratických států, tak vytvářelo vlastní cestu - víme jak to dopadlo. Kradlo se i za bílého dne! Tomu napomáhal Rychetský. takže není divu, že podporuje šmírování lidí.

1 1
možnosti
Foto

Spousta lidé zde používá termín "návrat k totalitě",aníž by si vubec uvědomovala skutečný význam tohoto slova.Tedy lživou demagogii používáte hned v nadpisu,máte snad pocit,že Vám v tomto stylu psaní někdo brání....?Sociálně sítě jsou přímo zaplněny "alternativními fakty" jak se dnes říká i zcela nesmyslným lžím.Je to zcela nový fenomén naší doby,který lze zneužít k rozvrácení společnosti a obrana je jistě na místě.Je otázka jakou formou.

1 3
možnosti
ZB

Někdo tomu říká obrana, ale je to šmírování. Zákony na ochranu v Česku existují a není tedy třeba ještě lidi šmírovat.

1 0
možnosti
Foto

Vadila by vám ta cenzura z principu, nebo proto, že by se mohla vztahovat i na vašeho guru Zemana a jeho hradní partu?:-)

4 5
možnosti
JN

A proč by něco takového mělo speciálně vadit jenom Zemanovi a hradnímu týmu? Určitě si dobře pamatujete, že jistý pan Bartík zneužil právě sociální sítě k tomu, aby před volbami šířil nepravdivé zprávy ohledně toho, že Zeman má rakovinu. :-P

1 2
možnosti
Foto

Lidé tleskající plošné regulaci, která smázne jim nepohodlný, nebo lživý článek, či diskuzi, to určitě nemyslí špatně. Jen se bohužel nezabývají do důsledku tím co pak může nastat a jak to postupně omezí možnosti boje proti produkci násilí ze strany vládnoucí kasty.

0 0
možnosti
LM

Cenzura je ošklivé slovíčko. Jenže když někdo napíše "... jenže vy, pane Nožičko, coby usvědčený pedofil, máte na tématiku nutně zkreslené vidění" - jsem ráda, když někdo přijde, pomyslí si něco o pitomcích a smaže to.

7 2
možnosti
JN

Souhlasím s Vámi, ale tohle podle mě funguje i bez toho, že bychom zákon o kontrole sociálních sítí měli. Zrovna tak jako když někdo napíše např. o tom, že by Romy či Židy poslal do plynu, tak trestnímu stíhání po zásluze neunikne.

Jde o to, že po zavedení toho zákona v Německu provozovatelé raději mažou prakticky vše, co je nahlášeno. Viz:

https://www.novinky.cz/internet-a-pc/459699-socialni-site-mazou-v-nemecku-prakticky-vse-kvuli-obavam-z-pokut.

3 0
možnosti
JP

J78a19n 38P33a53l64l87a52s

21. 4. 2018 22:41

Dobrý večer, mě tedy zaráží, že bývalý komunista může být předsedou Ústavního soudu. Proč není plný Václavák?

8 2
možnosti
Foto

A co pan president? Nevadí? Pane, těch bývalých je!

3 2
možnosti
PK

P68a42v98e38l 89K42i81l97i38k

21. 4. 2018 20:42

Karma R^ a díky, že jste na tak důležitou věc upozornil.

Problémem nejsou sociální sítě, ruská propaganda (Columbova žena) ani 90-ti centimetrový metr. Problémem je omezování jednoho ze základních lidských práv, ukotveného v Listině základních lidských práv a svobod v článku 17 - svobody slova a práva na informace.

18 2
možnosti
JN

Já děkuji za Váš výstižný příspěvek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,44
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik