Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Příliš mnoho zbytečných slov.

1 0
možnosti

Takže odpor k podpoře agenta Bureše, který čerpá, zatímco ostatní kradnú, znehodnocuje zemědělskou půdu a vykořisťuje vlastní zaměstnance tím, že je nahrazuje levnou pracovní silou z východu, má být chápan jako něco zlého? To jste (poloslepý) volič ANO?

4 2
možnosti

Tady pan Nožička zjevně volil ANO a teď se snaží vší silou dehonestovat živly, které by stály jeho hnutí a hlavně jeho guru Burešovi v cestě. Jak to hezky řekl včera Dientsbier na plusu, ČSSD by měla do ANO říznout ještě víc, ono totiž když řeknou teď ne, tak Babišovi fakt nezbyde nic jiného, než na post premiéra dosadit nějakou svoji loutku.

2 1
možnosti
JN

Pane Šoltesi, ANO jsem nevolil (což je myslím patrné z některých mých dřívějších blogů). ;-)

1 0
možnosti
MS

Čím dřív spadne pod 5%, tím líp.

3 0
možnosti
JD

J80a43n 74D37v25o56r18a66k

14. 5. 2018 23:02

Bože, to jsou kecy!

2 1
možnosti
Foto

Já jen doufám (bohužel marně), že dojde k předčasným volbám, Babišovi se výrazně sníží preference, a Sociální demokracii zase stoupnou. Andrej Babiš rezignuje na funkci premiéra a bude pouze stranu řídit jako svůj manařerský projekt, a vznikne vláda na půdorysu z minulých voleb. Já bych ČSSD volební vítězství samozřejmě přála, ale čeští voliči to bohužel vidí jinak. Ale když by byly nové volby, možná by propadla sítem Top O9, snad i Piráti a posílili by Okamurovci, jak tak vidím vkus českých voličů.

2 2
možnosti
Foto

P37e96t96r 97K79a91d59l76e52c

14. 5. 2018 19:49

SOCDEM je mrtvá strana, se Štěchem či bez něj. Co mi přijde zajímavější, je váš náhled na incident Foldyna. Věta "podle všeho to nebyl on, kdo incident vyprovokoval", je vskutku kvalitní. Podle čeho všeho? Viděl jste ta videa z toho?

5 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MS

Běžte už někam s tím vaším pokryteckým "uctíváním památky padlých". Všem je jasné, že tady Noční vlci kvůli tomu neváží tak dlouhou cestu jen kvůli tomu. Nejde jim o nic jiného, než tady propagovat Putinovo Rusko a provokovat veřejnost. A politik, který jim fandí, nemá v demokratické straně co dělat. Jeho místo je mezi extrémisty.

Co o Foldynovi píše Wikipedie:

"Jaroslav Foldyna je členem kontroverzního pravoslavného bratrstva Řádu sv. Konstantina a Heleny, které má sídlo v Teplicích a jehož členy je i několik bývalých agentů StB. sovětský generál Valentin Varennikov, který se účastnil puče proti prezidentu Gorbačovovi ve snaze zabránit demokratizaci sovětského režimu, byl také jeho členem." :-/

6 0
možnosti
MS

eee ... že tady Noční vlci neváží tak dlouhou cestu ...

0 0
možnosti

Máte to špatně. Správně to má být:

"

Ještě více Foldynů a ČSSD brzy spadne pod hranici 5 procent

"

Ty, které mphl by ohromit Foldyna už ohromili Babiš s Okamurou.

3 2
možnosti
JN

Já samozřejmě neříkám, že by všichni politici z ČSSD měli používat stejný slovník jako pan Foldyna a měli by mít ve všem stejné názory jako on. Ale ten současný mediální hon na něho či volání po jeho odchodu z vedení ČSSD mně prostě přijdou přehnané.

2 3
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik