Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Pane Nožičko, svým textem jste potvrdil, problém není v ČSSD, ale ve voličích. Je dobře, že i v ČSSD jsou politici, kteří se nepotřebují podbízet nízkému vkusu části voličů ochotných tolerovat trestně stíhaného estébáka jako premiéra, křupana (to není nadávka, pane Bango, to je charakteristika chování) Foldynu a zapšklého a mstivého Zemana na postu prezidenta.

Ne, není třeba vyměnit voliče, jak se Vy a spousta dalších chystáte vtipně namítnout. Spíš je třeba, aby se už konečně taky vzpamatovali ti slušní a přestali si nechat kálet na hlavu.

17 3
možnosti
Foto

To si opravdu myslíte,že Foldyna a "užiteční idioti" z ČSSD,kteří budou dělat pro Babiše fíkový list vytáhnout svou stranu k výšinám...?V tomto případě má Štěch pravdu.Vy opravdu nevidíte jaký je Foldyna primitiv?Asi ne,podporuje Zemana a tím je vše odpuštěno.To jeho obhajovací video bylo opravdu ubohost,to jste si také asi nevšiml....

24 7
možnosti
JN

Vy jste si zřejmě nevšiml, že ohledně toho videa jsem v blogu výslovně napsal: "Foldyna měl při vysvětlování incidentu volit méně expresivní slovník."

A to násilné tahání Zemana i do diskusí pod blogy, které se ho nikterak netýkají, mně už od vás či od paní Jandové přijde jako taková klasika... :-)

7 9
možnosti

P50e53t16r 73Č37e78j92k84a

13. 5. 2018 20:23

Já si dovolím to okomentovat trochu jinak - ČSSD se v podstatě dotlačila do pasti a na rozdíl od mnohých se domnívám, že jediná cesta, jak z toho teď vyjít s čistým štítem, je do té vlády vstoupit.

1.) Štěch má pravdu v tom, že předchozí vládnutí s Babišem bylo problematické, ale zapomíná říct to B - totiž proč bylo problematické. Kvůli děsivě slabému předsedování antilídra Sobotky, který ČSSD v minulých volbách pohřbil lavírováním kolem demise/nedemise, odvolání/neodvolání Babiše. Strana s takovým lídrem vůči Babišovi uspět nemohla i kdyby plnila program stoprocentně. Připomenu ještě druhej nepochopitelnej exces tehdejšího konce vlády - vláda s ČSSD opakovaně zvedala platy ve státní sféře, opakovaně zvyšovala minimální mzdu a za její éry šla reálná mzda poměrně výrazně nahoru....... a někteří její ministři tohle "marketingově" doslova pohřbí, když jdou podpořit odboráře s hesly "konec levné práce"...... to je vysloveně předvolební trolling, kdy si doslova zabijete jeden z relativních úspěchů vlastní vlády. ;-) Povím to trošku jinak - pokud by Babiš přišel "dřív" a potkal se ve vládě s "buldozerem" Paroubkem v jeho éře ČSSD, tak ČSSD volby s ANO neprohrála zdaleka tak, jako se Sobotkou. Proti tygrovi musíte postavit lva, nebo medvěda, ne čivavu.

2.) Reáně - ČSSD vyjednala maximum možného (Babišův odchod nikdy reálný nebyl a ani po případných nových volbách bohužel nebude....) ale bohužel nikoliv kvůli silnému vlastnímu vedení, ale kvůli tomu, že díky politické situaci je ANO dost v klinči.... za sebe se domnívám, že je ve skutečnosti velká škoda, že v té vládě není třetí koaliční partner - protože kdyby ANO skládalo koalici s dvěma subjekty, tak by šlo hnutí ANO celkem omezit na moci a ty obavy "Babiš to tu všechno ovládne" by byly o to nesmyslnější - je určitě dobře, že má ČSSD vnitro, ale důležité bude, jaké ministry ČSSD zvolí - jméno Pocheho na MZ mě vysloveně děsí.

3 1
možnosti
JN

Já s převážnou většinou toho, co jste napsal, souhlasím.

1 0
možnosti
JH

Moji komici a co bývalý komunistický aparátčík Veleba, který teď jako senátor zvelebuje Zemanovu SPO?;-O;-O;-O

6 0
možnosti
JN

Veleba je tragikomik....

6 0
možnosti
Foto

Kdo jednomu jámu kope, sám do ní padá. Socani okopávali kotníky ANO a připravili se o dobré hodnocení společné vlády a navíc o mnoho voličů. Teď musí porušit pravidlo, do stejné řeky nevstoupíš a pokusit se o nápravu. Zatím se daří, získali vše, co se zdálo nemožné, tak proč referendum. Mají poslední šanci prosadit svůj program, protože když se společná vláda neuskuteční, voliči ztratí trpělivost a oni své místo ve Sněmovně.

To by byl strmý pád nejen ve Sněmovně, ale i v Senátu, tedy nechápu postoj pana Štěcha.

5 10
možnosti
KH

Byli to právě socialisti, kteří umožnili Babišovi dostat se do vládní funkce.

Nyní mají opravdu poslední šanci zachránit si tvář a odmítnout jej, neboť: "čiňte čertu dobře, peklem se odmění."

6 2
možnosti
JB

J78i22ř86í 51B90o27č58e66k

13. 5. 2018 17:01

každý to máme jiné. čssd jsem nikdy nevolil a asi volit nebudu. ale být tam víc "štěchů", možná bych se rozmýšlel. nakopak bych uvítal méně "foldynů" pokud možno žádného

12 2
možnosti
Foto

Přesně tak, příznivci bývalého komunisty Zemana kritizují bývalého komunistu Štěcha. Možná proto, že už se s nimi nepaktuje jako Zeman. :-)

9 6
možnosti
KC

Pan Štěch se řídí starou, osvědčenou průpovídkou - Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. A vychází mu to, v umění včas převléct kabát je mistr.

7 1
možnosti
PL

P52e21t79r 61L80a18n89g19e32r

13. 5. 2018 15:50

To si opravdu musí ČSSD vyřešit sama se sebou. Osobně neumím odhadnout, která z možností - s Babišem/proti Babišovi - je lepší jak pro příští volební výsledek, tak pro stabilitu ČR. Mám pocit, že za daných okolností jsou všechny možnosti špatně.

2 0
možnosti
ZD

Když nejde zvolit nejlepší je povinnost volit tu nejméně špatnou. Ale show musí pokračovat, republiku nejde vypnout.... Vysvětlujte to ale těm kovaným a zásadovým.-

0 0
možnosti
JK

Štěch sem tam štěkne, ale ještě více Hamáčků a je s nimi konec

5 0
možnosti
Foto

Ano, ano (Jano Kocianová) jen co se o trochu více rozkřikne, že ten Hamáček je (a bude jako v pořadí zase možná další ministr vnitra) coby "pěkný nedouk" - protože on totiž vysokou školu i přesto, že prý ovládá 5 jazyků, vůbec nedokončil. ;-)!

2 0
možnosti
PB

P29e36t14r 81B36u84r68i96a13n

13. 5. 2018 14:32

ještě více Burešů a bude úplně nejvíc líp :-P

3 1
možnosti
KH

On úplně stačí jeden.:-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik