Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K28a87m92i71l 17Š76a40n66c63a

13. 5. 2018 13:02

Libi se mi jak fanousci ANO meri vsem stejnym metrem, u Babise porad melou o presumpci neviny, ale jak jde o nekoho jineho (Kalousek, na ktereho neni vubec nic), (Murin, podezreni z necoho, co vymyslelo SZ v Olomouci, tim nechci tvrdit, ze se niceho nedopustil, ale od divize Agrofertu by to zas moc neprekvapilo), tak by ho nejradsi nechali popravit za usvitu.

10 6
možnosti
ZB

Soudruh Štěch je dnes ještě tolik drzý, že je placen námi všemi, po roce 1989 měl být předveden k soudu, ostatně jako mnoho jemu podobných.

4 4
možnosti
KH

To ovšem nic nemění na tom, že nyní má pravdu.

5 3
možnosti
GK

Zapomel jste na jeho nejdulezitejsi funkci kdy byl kopal za KSC. Pan Stech byl take 10let v "Normalizacni komisi" UV KSC.

A co takova normalizacni komise delala?

Byla zavedena tuhá cenzura. Z komunistické strany bylo vyloučeno 327 000 lidí. O práci přišlo asi 350 000 lidí, z vedoucích míst museli odejít lidé s liberálními názory, mnoha mladým lidem nebylo z kádrových důvodů umožněno studium.

nebo

Na protest proti začínající normalizaci se upálili v Praze studenti Jan Palach

nebo

Mnozí lidé žili v době normalizace dvojí život a měli dvojí názory – jedny oficiálně, druhé v soukromí. Většina lidí považovala jakoukoliv otevřenou kritiku za zbytečnou provokaci. V osmdesátých letech se opět více aktivoval disent. Policejní represe zahrnující nevybíravé metody získávání spolupracovníků tajné Státní bezpečnosti, teroristické akce a zřejmě i policejní vraždy inscenované jako sebevraždy (např. Přemysl Coufal, Pavel Švanda) nebo nehody (Luboš Holeček) byly mírnější a méně časté než v padesátých letech (byly spíš dobře utajeny než dávány na odiv jako výstraha v letech padesátých) a koncem osmdesátých let místy ochabovaly (Pavel Wonka), nicméně naprosto systematické uplatňování metody cukru a biče, kdy režimu stačilo aby obyvatelstvo předstíralo loajálnost, vedlo k celkovému úpadku české společnosti. Na začátku sedmdesátých let došlo k mírnému hospodářskému vzestupu, který přešel v pozdějších letech do dlouhodobé stagnace a technologického zaostávání.

A takovy clovek Milan Stech ktery byl 10 let clenem teto normalizacni komise je predsedou senatu Ceske republiky. Jak je tohle vubec mozne? 8-o8-o8-o

Jak je mozne ze tento clovek na jednom z nejvyssich/nejdulezitejsich mist v republice nevadi?

17 3
možnosti
FS

Pane Komberec, můžete prosím velmi přesně uvést prameny podle kterých byl Štěch 10 let v jakési normalizační komisi UV KSC? Co to bylo za orgán, kdo to vedl, kdo tam byl a co tam deset let dělali?????

Pokud jsem četl tak při každé základní organizaci KSČ udělali pohovorovou komisi "z těch nejkovanějších", ti udělali v roce 1970 pohovory a těch půl milionu nepohodlných bylo vyškrnuto, "živly" byly vyloučeny. Skutečně dopadli potom v kariéře špatně. Ale co ten Štěch páchal na UV KSC a dělal to deset let????

2 0
možnosti
Foto

Štěch už dávno nekope za ČSSD, ale proti němu..

3 2
možnosti
ES

Hlavně kope za svoje koryto.O nic jiného mu nejde.

0 0
možnosti
JZ

Vidlák a primitiv Foldyna opravdu ČSSD nespasi.;-D

9 5
možnosti
JN

Pane Zieglere a ten tradiční smajlík dáváte na konec svého příspěvku proto, že z toho máte tak velkou radost nebo proto, aby ostatní pochopili, že se jedná o vtip? ;-)

3 1
možnosti
Foto

Hrobaři ČSSD je Štech i Foldyna

8 3
možnosti
Foto

Každému musí být ihned jasné, že exkomunista a exšéf odborů (ČMKOS), tedy velký předchůdce sociálních odborářských bossů Jaroslava Zavadila a Josefa Středuly, rozumí v tomto státě jako současný předseda Senátu všemu ze všech nejlépe - a je potřeba mu se ctí naslouchat.

5 2
možnosti
ZD

Věřím, že v takovém oparu žije a koná. Všude ho zvou, všude dostane něco na zub... Krásný život. Za komančů ve vatě, po revoluci ve dvou vatách...

2 2
možnosti
JZ

Foldyna nefoldyna, já v životě nepochopím, jak někdo může zvolit něco takového, jako je Štěch, do čehokoliv.

13 4
možnosti
OJ

Foldynu musím obdivovat za jeho neuvěřitelnou zdrženlivost tváří tvář tomu hysterikovi co tam na něj pořvával..

12 8
možnosti
JR

J32a79n 25R83á88ž

12. 5. 2018 22:41

U Štěcha je zajímavé, že z předlistopadového nomenklaturního komunisty, který souhlasil s okupací (bratrskou pomocí) Sověty, je dnes výrazný rosofob.

27 0
možnosti
OJ

Svým okázalým odporem vůči Rusku a KSČM se zřejmě snaží distancovat od své vlastní nevhodné minulosti. Vlastně je to obranný mechanizmus jeho psychiky.

11 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik