Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Ano, pokud bude socdem ve vládní koalici s ANO a premiérem bude trestně stíhaný Babiš a navíc s podporou komoušů, pak skutečně spadnou v přízni u občanů pod 5%. Nesplní tím své důležité předvolební sliby!!

7 0
možnosti
PK

Koukám, že se diskutující, k mému překvapení, spíše až úplně pana Štěcha zastávají. Já jsem ho nikdy za politika 1.ligy nepovažoval. Žádné charizma, vize, když tak fráze. Měl to štěstí, že měl poslední léta "snadnou" funkci. Jó být premiérem nebo předsedou politické strany ale i ministrem - to je nesrovnatelné a tam by se ukázalo jaká je nula.

18 1
možnosti
ZD

Klasický universální politik. Hlavě nikoho nenas..t a všude jen slibovat. o ničeho se nehrnout a cpát se jen do funkcí kde stačí tlachat - jen ne něco řídit nebo rozhodovat resp. brát na sebe odpovědnost. S tím se dá probendit celý život. Za ty peníze ....

1 0
možnosti
AM

A67d42a74m 76M43a43l35ý

12. 5. 2018 21:11

To jste si našel obětního beránka. Za úpadek ČSSD tedy může Štěch. Foldynové to zase zachrání;-D

6 1
možnosti
PK

Tak Foldyna ne, ale pan Štěch toho mnoho pro řešení problémů v ČSSD neudělal. Vždy byl tak nějak "za bukem"....

4 0
možnosti
MB

Nechci být osobní, nicméně oba jsme orientovaní jinak. Vše je v pořádku, jde o právo volby. Ten Štěch, odpovídá mému bonmotu, že umřeme všichni, ale je na nás, jak se chceme znemožnit. Pak vidím, že z bývalého komunisty, se rýsuje slušný člověk. Poukazuje na osu zla - M. Zemana - převodovou páku Foldynu - a právem kritizuje, že ČSSD se v soudobí zesměšňuje. Porušuje - Bohumínské usnesení, opuští závazek nespolupráce s osobou vyšetřovanou, poukazuje, jak levice může podporovat velkoligarchu. Ten má - ANO + SPD + KSČm 115 hlasů ! O tom Štěch rovněž mluví, a varuje, proč Lihový dům pod buchar pak vůbec leze. Můj názor je, že referendum neprojde. Toho se AB bojí, ztrácí image všeschopného mága - proto nabízí - v podstatě vydírá on ! Není vyloučeno, že Velekněz bude kázat z jiného chrámu. Na to vše on poukazuje, pak jistě, je otravný a není státotvorný ! ... :-)

15 4
možnosti
PK

Pan Š svými dlouhodobě hloupými prohlášeními silně decimuje pověst senátu, bo když je v čele takový člověk......;-D

7 7
možnosti
Foto

Váš miláček Zeman byl kdysi pro to, aby se u politiků ctila dokonce "presumpce viny". On i tentokrát změnil názor, nebo s ním zcela výjimečně nesouhlasíte?

17 6
možnosti
JN

A proč bych měl já nebo kdokoliv jiný souhlasit se Zemanem úplně ve všem?

7 1
možnosti
TP

T22o63m68á86š 64P47í20c65l

12. 5. 2018 18:57

Těžké dilema pro ČSSD. Buď bude ve vládě, něco nakrade a odvrátí bankrot, na druhou stranu ale při příštích volbách nedostane 5 %. Anebo ve vládě nebude, 5 % zřejmě přeleze i příště, ale zbankrotuje.

Co mě na tom ale zaujalo nejvíc, je to, že voliči tu stranu vypráskali, protože už ji nechtějí, a ona dostane 5 ministrů...

9 3
možnosti
Foto

Vy toho o koaličních vládách moc nevíte, co?

5 6
možnosti
JP

J21a78n 59P96a94v48l58í98k

12. 5. 2018 18:47

Nejsem sympatizantem pana Štěcha, ale v této situaci mu dávám plně za pravdu. Udělat dvakrát za sebou stejnou chybu může jenom hlupák. Tím mám na mysli jít do vlády s Babišem, který dosud úspěšně ČSSD tuneloval. Hloupost např. pana Zimoly je tím nápadnější, když podle vlastních slov si je vědom toho, že strká hlavu před otevřenou tlamu žraloka, u něhož nepozná, zda se směje nebo hrozí, že tu jeho hlavu sežere. Otázka trestně stíhaného gangstera v čele vlády není podstatná, je to jenom projev nekulturnosti českých voličů, za které nelze jinak, než se stydět před světem. Hlavní problém tkví ve skutečnosti, že onen gangster se svými kumpány úspěšně rozbíjí parlamentní demokratický systém a Českou republiku také s pomocí ČSSD, komunistů a jiných kolaborantů hodlá začlenit do svého holdingu. Foldyna je momentálně nejviditelnějším příslušníkem Putinovy 5. kolony, tedy někým, kdo si zaslouží opovržení společnosti.

22 7
možnosti
JC

A co kdyby Babiš řekl: nepodařilo se mi sestavit vládu a proto celé hnutí odchází do opozice. Moc by mne překvapily ty obličeje současných předsedů tzv. demo stran. Ostatně Babiš pouze udělal to, co Klaus doporučoval svým oponentům: založte si stranu a projděte volbami. No tak to Babiš udělal. A zase se ODS spolu s Fialou zesměšňuje. Chápu, ono z opozice se to dobře kritizuje a nic nedělá. Jen my, pitomci, stále platíme daně a přispíváme na jejich královský život. Předčasné volby na ně.

1 1
možnosti
JH

Když se bývalý kariérní komunista soudruh Štěch teď pohoršuje nad možnou spoluprací ČSSD - KSČM, jsem z toho úplně paf:-)

Z chlápka, kterej si po sovětské okupaci, po Palachovi opatří rudou knížku a když se to obrátí, tak je z něj najednou zase antikomusta, se mi obrací žaludek...

33 1
možnosti
Foto

Já znám jiného, co si po sovětské okupaci a Palachovi opatřil rudou knížku. A když se to obrátilo, stal se podnikatelem, miliardářem a momentálně je českým premiérem bez důvěry poslanecké sněmovny - Andrej Babiš.

7 0
možnosti
Foto

Jistě, zbavte se i Milana Štěcha a ČSSD bude stranou Foldyny, Zimoly, Michala Haška, Škromacha a dalších podobných. S těmi se jistě dočkáte zářných zítřků.

Nikdy jsem Milana Štěcha příliš nemusel, ale oceňuji na něm, že se vždy choval slušně a poslední dobou se dokázal kriticky postavit k Miloši Zemanovi i Andreji Babišovi.

7 3
možnosti
JR

J12a69n 77R65á21ž

12. 5. 2018 22:46

ČSSD ať jde do ryti i se Štěchem, Hamáčkem, Foldynou nebo Onderkou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik